Reviews

Fair Mundo Travel

Reviews: wat onze klanten zeggen

Reviews van onze klanten: lees hun ervaringen

Victoria Falls, Botswana, Namibië en Zuid-Afrika met tieners

Door Helga Plas

Wij zijn een familie met 2 tieners die 24 dagen lang genoten hebben van een stukje Afrika. We zijn vertrokken vanuit de Victoria Falls in Zimbabwe en geëindigd in Cape Town (Zuid Afrika). De reis bracht ons verder naar Botswana en Namibië. We hadden een paar plaatsen doorgegeven aan Marja die we zeker wilden zien... Alle info werd meegegeven via een handige, off-line beschikbare app. Alles was uitstekend in orde!

Lees verder

Reis Namibië Botswana Victoria Falls door grootouders, ouders en kleinkind

Door Familie van Veghel

In het eerste contact was al direct een goede klik, door eerlijk & oprecht advies hadden we snel het vertrouwen in Fair Mundo en hebben we de juiste mix voor ons gezelschap kunnen samenstellen. Een prachtige, afwisselende en goed gedoseerde reis! Met alle ruimte voor rust, natuur en cultuur.

Lees verder

Namibië, Botswana en Victoria Falls in een kleine groep

Door Sjaak Kommers

Wij hadden vooraf het idee om zelf te rijden, maar uiteindelijk besloten we om een kleinschalige groepsreis te boeken. Daar hebben we nooit spijt van gehad. De groep bestond naast ons vieren uit een 4-tal andere stellen uit Nieuw-Zeeland, Engeland, Duitsland en Zwitserland... Ik kan niet anders zeggen dan dat we een fantastische reis gehad hebben. Als we dit op eigen houtje hadden gedaan, hadden we niet zoveel gezien als nu... Wij zijn helemaal verkocht aan zuidelijk Afrika!

Lees verder

Groepsreis Victoria Falls, Namibië en Botswana

Door Nina en Rob

We hebben zoveel mogen beleven en zijn vol met verhalen over deze wereld. We zullen nog heel lang nagenieten van onze foto's, video's en herinneringen. Maar de geur van Afrika die hebben we achter moeten laten en ligt nu alleen nog in onze gedachten. De groep die we hadden was heel prettig en leuk divers van leeftijd. Iedereen uit de groep heeft volop meegewerkt om een zo gezellig mogelijke periode met elkaar te beleven. 

Lees verder

Namibie met prive gids, Victoria Falls, houseboat op Chobe rivier en fly in Kalahari Botswana

Door Andre van Strijp

We zijn dit jaar naar Namibië geweest en hebben daar een rondreis gemaakt met een chauffeur/gids in het zuidelijke deel van het land. Prachtig! Een zeer bekwame chauffeur en gids! Na een tweedaags bezoek aan de Victoria Falls hebben we een paar dagen met een boot op de Chobe rivier gevaren, veel wild gezien en genoten van de rust. Als afsluiting zijn we naar het Tau Pan Camp in de Kalahari Game Reserve geweest, waar we veel wild hebben gezien; het was een prachtige afsluiting van een mooie trip. Alles was tot in de puntjes verzorgd en iedere 'wisseling' van reisagent, gids, boot of vliegtuig verliep vlekkeloos.

Lees verder

Fly-in safari naar Mana Pools, Lake Kariba en Hwange National Park in Zimbabwe

Door Marian Schenk en Herman Slotboom

Op een middag wakker worden oog in oog met een olifant die een beetje nieuwsgierig naar ons stond te kijken, of moeder en dochter olifant die tot aan de restaurant tent kwamen en daar met slurf de blaadjes die op de tent gevallen waren, er af schudden om lekker op te eten. Een lunch die vertraagd werd omdat er een olifant op ons pad stond en bleef staan tot hij of zij het tijd vond om door te lopen. Een ondeugend aapje met reuze trek die zomaar een broodje stal van onze tafel en dan het ook nog kwijtraakte aan een andere dief. Tja, zomaar een greep uit de vele ervaringen met het "bush life" in Zimbabwe.

Lees verder

Een tweede reis naar Namibie

Door Hanke Plagmeijer-Gerritse

Voor de tweede keer Namibie klopten we als vanzelf weer bij Marja van Fair Mundo Travel aan. Dit keer naar het zuiden van Namibie en via de meest zuidelijke route langs de grens met Zuid-Afrika naar de westkust en het Erindi Park. Wat een geweldige reis. De organisatie was perfect de gekozen route en lodges fantastisch. De grote kracht van Fair Mundo Travel is hun perfectie, enthousiasme en het goed luisteren naar de wensen van de reiziger, zodat er een prachtreis op maat ontstaat.

Lees verder

Van Kaapstad naar Victoria Falls in een 4x4 met daktent

Door Renske Miedema

Mei 2019 hebben we een fantastische reis gemaakt vanuit Kaapstad, via Namibie en Botswana, naar de Victoria Falls. Het grootste gedeelte van de reis hebben we gekampeerd met onze 4x4 auto met daktent. Dit is echt aan te raden!...We willen Fairmundo Travel bedanken voor alle mooie plekken en dat alles zo goed geregeld was. Pluspunten zijn naast de mooie campings en lodges, de app en de duidelijke reisinformatie. Ook vonden we het fijn dat de reis echt op maat is gemaakt.

Lees verder

Reis met 4x4 en daktenten en in lodges door Botswana en Zimbabwe

Door Christien Bergman

Onze vakantie in Botswana en Zimbabwe was fantastisch. Er voelt niets avontuurlijker dan zelf met een 4x4 en een tent op het dak de natuurparken van deze landen te ontdekken. Gelukkig was er een break halverwege met 2 nachten in een lodge in Hwange. Wat een luxe: een lekker zacht bed, heerlijk eten en fantastisch uitzicht op het enige water in de weide omtrek. Dat trekt heel veel wild aan in de droge periode. Dus diner with elephants.

Lees verder

Combinatie reis fly-in safari en self drive

Door Els Imthorn

In november hebben wij Zimbabwe, Botswana, Namibië en Zuid-Afrika bezocht. Het was de reis van ons leven. Alles was tot in de puntjes verzorgd door Fair Mundo. Absolute hoogtepunten: Kadizora Camp en dan eigenlijk de nachten: olifanten die vlak langs je tent lopen, leeuwen die voorbij sluipen, nijlpaarden die tegen je tent aanschurken: geweldig. 

Lees verder

Reis door Zuid-Afrika; safari's met gids en met eigen huurauto

Door Marc Wubbema

Indrukwekkend is de beste omschrijving van onze safari-rondreis door Zuid Afrika. 's Avonds om het kampvuur zitten in het tentenkamp na een lange safari. In een heldere sterrenhemel staan en de melkweg zien. Oog in oog komen te staan met hyena's vlak achter de tent. Observeren hoe zorgzaam olifanten voor elkaar zijn. Vlakbij parende neushoorns en een etende familie leeuwen kunnen komen in hun natuurlijke omgeving. Dat soort ervaringen hebben het voor ons een onvergetelijke reis gemaakt.

Lees verder

Fly Drive Zuid-Afrika: Omgeving Johannesburg en Kaapstad

Door Marie-Louise de Rooij

Omdat we graag zoveel mogelijk wilde zien in ruim drie weken, hebben we het, na enig vooronderzoek, via Fair Mundo travel geboekt. We hebben besloten om een rondje Johannesburg te doen en hierna door richting Kaapstad...Al met al een reis helemaal aangepast naar onze wensen en ons budget, een reis richting Afrika zou ik alleen maar via Fair mundo Travel boeken.

Lees verder

Botswana avontuur met 4WD

Door Gerrit Schol

Om bij het einde te beginnen: De vakantie kan in 1 woord worden samengevat: GEWELDIG....Mijn dochters zeiden "Hoe kunnen we in de toekomst ooit nog van een andere vakantie genieten na zo'n geweldig avontuur". En mijn vrouw zei "Het is net alsof we in een documentaire van National Geographic rijden". En daar sluit ik me volledig bij aan.

Lees verder

Familiereis Zuid-Afrika en Botswana

Door Rielle Philippens

Familievakantie, start Zuid-Afrika, Botswana, Vic Falls. Vorige week zijn we teruggekomen van onze 22 daags afrika avontuur met 2 gezinnen, (6 kinderen van 17, 15, 14, 12, 10 en 10 jaar). Qua voorbereiding hebben we onze wensen met Marja besproken en we kwamen uit bij Botswana, een veilig land met een sterke economie en democratie. Marja heeft een reisschema opgesteld met variatie, genoeg safari en comfortabele verblijven en daarin onze wensen in gebracht. Vooraf ontvingen we onze reiswijzer met alle informatie over de accommodaties, reisafstanden, routes en mogelijke activiteiten zoals gamedrives, bootcruises enz.

Lees verder

Zelf rijden door Namibie en Botswana

Door Marc Bozon

We hebben een pracht reis in Namibie en Botswana gehad. Prachtige landen, mooie mensen en imposante landschappen. Erg veel wildlife gezien. Een prima opbouw van de reis met veel afwisseling en diversiteit. Kortom, top!!

Lees verder

Namibie reis in 4x4 met daktent

Door Marissa Diender

Wie op zoek is naar een bijzondere reis maar zelf niet veel tijd heeft om alles uit te zoeken, kan ik aanraden om contact op te nemen met Marja/Fair Mundo Travel! Wij hebben twee weken rondgereisd door Namibië per 4x4 auto met daktent. We vinden het erg bijzonder dat Marja op basis van een telefoongesprek voor ons een reis heeft samengesteld die perfect bij ons past. Kamperen onder de sterrenhemel, wild spotten vanuit je eigen auto ...

Lees verder

Self drive Namibie en Botswana

Door Sonja en Frits Esser

25 mei startte onze reis door het noorden van Namibië en Botswana....We kunnen terugkijken op een prachtige reis, met veel gamedrives, rivercruises, maar ook relaxtijd. Marja bedankt voor de super organisatie maar ook voor het prettige contact . Onze volgende reis naar Zuid-Afrika is al weer in de planning. Want ja het is en blijft fantastisch daar.

Lees verder

Namibie reis in het laagseizoen

Door Hanke Plagmeijer-Gerritse

Onze reis van twee weken door Namibie was op maat gemaakt en perfect georganiseerd door Marja van Fair Mundo Travel. Wij zijn bij Marja terechtgekomen via haar website en door haar persoonlijke benadering, enthousiasme en duidelijke liefde voor het land besloten wij bij Marja te boeken. Wij waren compleet onbekend met Namibie maar wat een enorme verrassing.

Lees verder

Prive mobiele kampeersafari door Botswana

Door Wiebe van Leeuwen

Onze mobiele safari door Botswana en de aansluitende verblijven in Victoria Falls en de Kololo Game Reserve waren tot in de puntjes geregeld. We hebben bijzonder genoten van de mate van comfort die werd geboden waarbij we van 's ochtends vroeg tot 's avond laat uitstekend werden verzorgd onderwijl genietend van al het moois zuidelijk Afrika te bieden heeft. Alleen maar puur genieten!

Lees verder

Zuid Afrika met gezin

Door Corry en Peter van der Sluis

Fair Mundo had onze reis naar Zuid-Afrika prima geregeld. Alle boekingen waren ter plaatse goed en tijdig doorgekomen. We kregen een mooie reisgids met veel informatie. Goede reissuggesties, zoals Kololo game reserve, Hazyview en St Lucia. Daarnaast mooie lokaties in het Krugerpark, vooral Letaba is een aanrader. Ook een aanrader was de fietstocht door Soweto. Prima!

Lees verder

Gezinsvakantie self drive door Zuid Afrika

Door Carine Bouw

We zijn net terug van onze 16 daagse fantastische reis met ons gezin doorheen Zuid-Afrika met dank aan Marja. Ons verhaal begon met een zoektocht op internet , zo kwamen we uit bij Fair Mundo, gespecialiseerd in Zuid-Afrika reizen. Algauw waren de eerste contacten gelegd , Marja luisterde heel aandachtig naar onze wensen en verlangens, welk type vakantie we wensten, wat ons budget was en algauw kwam een voorstel. Niemand van ons had durven denken dat dit zo dicht bij onze wensen zou aanleunen.Alles was tot in de puntjes voorbereid, we kregen een persoonlijk reiswijzer waar werkelijk ALLES in stond dat we nodig hadden, van GPS gegevens, routebeschrijving, kaarten, info van de lodges (die werkelijk adembenemend waren, niemand van ons had gedacht dat men zoveel comfort zou hebben in Zuid- Afrika, zelfs in het tentenkamp hadden we alle luxe).

Lees verder

Self drive Zuid-Afrika en Botswana

Door Sonja en Frits Esser

3 x hebben we nu een fantastische reis gemaakt die door Fair Mundo Travel is samengesteld. Deze 3e keer waren er voor ons 3 nieuwkomers. De prachtige Buffalo Ridge lodge in Madikwe. We hebben het hier super gehad, wat een fijne mensen daar en heel veel gezien. ..... Nu plannen aan het maken voor rondreis Namibie en Botswana.

Lees verder

Mobiele kampeersafari Botswana

Door Martin

Onze reis was prachtig. Botswana was bijzonder groen na inderdaad alle overvloed aan regen die gevallen is. Het Moremi deel was niet bepaald begaanbaar en op de camping in het Khwai gebied konden we niet eens bij de rivier kamperen omdat de kampeerplek helemaal onder water stond.....  Maar, de reis was prachtig, we hebben (bijna) alle wilde dieren gezien en ook nog eens 2 keer de jacht van leeuwen op een prooi van dichtbij tot het einde toe meegemaakt.

Lees verder

Alleen reizen in een 4x4 huurauto door Namibie

Door Eimert

Namibië, misschien wel het meest fotogenieke land ter wereld.Het land van de enorme, lege uitgestrektheid, variëteit aan kleuren en natuurlijk het schitterende wild. Fair Mundo heeft voor mij een reis uitgestippeld en georganiseerd, die aan de hoogste verwachtingen heeft voldaan. Alle waardering daarvoor. Dank voor alle praktische advisering, die voor mij de reis die ik in mijn eentje maakte onvergetelijk maakte.

Lees verder

Groepsreis van Rode Duinen in Namibie tot Okavango Delta in Botswana

Door Marion

Ik heb een foto-reisverslag van mijn rondreis Zambia, Namibië, Botswana gemaakt met MyAlbum. Het was werkelijk een heerlijke reis!

Lees verder

Victoria Falls en fly-in safari Botswana

Door roeland

In de morgen transfer naar vliegveld van Kasane en vlucht naar Savuti. Dit tentenkamp in het zand had toch alle luxe (met airco!). Maar geen water in de channel door de aanhoudende droogte. Op safari hebben we 'De' groep van leeuwen gezien , ongelooflijk. Natuurlijk ook olifanten ,etc en een eenzaam nijlpaard. Dit was ook een heel sympathieke lodge.

Lees verder

Self drive door Namibie en Botswana in houseboat en luxe lodges

Door Ron

Elke plek uitgezocht door Marja had zijn eigen sfeer en uitstraling. Rust, stilte, sterrenhemel, uitzicht, vriendelijkheid en giraffen in je buitendouche. Kers op al dit moois was Machaba camp in Khwai Area. Jammer dat wij hier maar 2 dagen konden verblijven, wij hadden hier wel een week willen verblijven.

Lees verder

Luxe self drive door Namibie en Botswana

Door Herman

Marja had rekening gehouden met onze wensen. Wij wilden graag veel zien, maar ook af en toe even rust hebben...Kortom: een prachtige, afwisselende, avontuurlijke reis. Van ballonvaart en rijden door onmetelijke wildparken, tot het varen door adembenemende landschappen. Met zorg samengesteld, waarbij alles organisatorisch tot in de puntjes verzorgd was en klopte met de gemaakte afspraken.

Lees verder

Reis door Namibie met prive gids/chauffeur

Door Anne

Onlangs heb ik samen met een vriendin twee weken een rondreis door een gedeelte van Namibië gemaakt per auto en met een gids. Absoluut een aanrader want behalve dat hij ons veel kon vertellen tijdens de lange ritten over wat we onderweg zagen, over het spectaculaire landschap en over de politiek, was hij ook nog een buitengewoon goede spotter van wild. We zouden zelf minstens de helft gemist hebben.

Lees verder

Afwisselende reis door Namibie

Door Hermine

Onze 20 daagse reis,perfect georganiseerd door Fair Mundo Travel, was fantastisch. Alles klopte van het begin tot het eind. Namibie is een prachtig land en is een absolute aanrader voor iedereen die van natuur houdt.

Lees verder

Namibie self drive rondreis

Door Rob

Wij hebben een fantastische vakantie (avontuur) gehad. Onze reis met een selfdrive huurauto langs Windhoek, Kalahari, Fish River Canyon, Aus, Sossusvlei, Solitaire, Spitzkoppe, Twijvelfontein, Palmwag, Opuwo, Etosha, Onguma, Rundu, Bwabwate National Park en Mahango Game Reserve zullen we nooit vergeten...Het hoogtepunt van deze vakantie was de ballonvaart en het champagne ontbijt bij de duinen van de Sossusvlei.

Lees verder

Fly drive reis door Zuid Afrika

Door Bob en Inge

Het was een aaneenschakeling van prachtige ervaringen, bijzondere parken, overweldigende natuur...Zo heel anders dan Europa! Het is prima te doen om met z'n tweeen in Zuid-Afrika te reizen, we hebben ons geen moment onveilig gevoeld maar altijd overal heel welkom. De prijzen vielen reuze mee, zowel van organisatie als van het leven/uit eten daar....Kortom: 4 weken lang enorm genoten van een geweldig georganiseerde vakantie. Fair Mundo, (Marja en Hanneke):BEDANKT !

Lees verder

Luxe groepsreis langs hoogtepunten van Namibie

Door Marianne

We zijn nu net terug van een fantastische rondreis. Etosha, Twijfelfontei, Swakopmund , Himba,s en vele andere mooie dingen gezien. Elke dag was er weer een hoogtepunt. De combinatie hotel, lodges en tenten was ook prima. Alles goed geregeld en onze chauffeur gids wist veel te vertellen.

Lees verder

Safari reis Zuid Afrika

Door Sonja en Frits Esser

We hebben weer een prachtige reis gemaakt via Tzaneen, Krugerpark, Swaziland, Tembe Elephant Park, Hluhluwe, St. Lucia en Ithala. Afgewisseld wildlife, cultuur, kust en bergen. Heel veel gezien. Fijn reistempo. Een van de hoogtepunten: in Swaziland de Reeddance. Echt een belevenis.

Lees verder

Rondreis Zuid-Afrika met gezin

Door Peter Meuleman

Onze reis met ons gezin naar Zuid Afrika is voor ons een aaneenschakeling van mooie ervaringen geworden. Onze keuze om dit te laten organiseren kwam al snel op Fair Mundo Travel. Samen met onze wensen en de adviezen van de reisorganisatie zijn we tot een mooie route en invulling hiervan gekomen. Men heeft vanuit passie erg hun best gedaan om onze wensen in de reis terug te laten komen, wat ook gelukt is (heldere beschrijving, mooie tips voor game-drives, whale watching en andere zaken; van te voren geregeld). 

Lees verder

Safari Kruger Park

Door Marco

Bedankt voor het organiseren van wederom een geweldige trip naar zuidelijk Afrika, ditmaal een wat kortere trip rond en in het Kruger park. Idube was geweldig, super veel gezien en meegemaakt en dit keer kwam ook de cheetah op bezoek... In Kruger zaten we in Skukuza en Lower Sable (eindelijk gelukt ;-)) veel gezien daar wat een prachtig park is dat toch.

Lees verder

Zuid Afrika: Safari en Kaapstad

Door Siebren

In één woord fantastisch (hoogtepunt van de reis) een prachtige omgeving, goede begeleiding, lekker eten (overigens overal waar dan ook in Zuid-Afrika was dit aspect prima verzorgd, net als de lodges waar we gelogeerd hebben) waar geslapen wordt in een niet omheind Camp in tenten waar 's nachts de buffels tussen de tenten doorlopen, en je de hyena's hoort.

Lees verder

Safari's in Botswana en Strandvakantie in Mozambique

Door kris

Botswana in combinatie met Mozambique, bleek een geweldige combinatie van avontuur en relaxen (juni 2016). De lodges, die Fair Mundo voor ons uitkoos in de Okavango Delta Botswana waren super verzorgd, het eten bijzonder lekker, de bediening erg gastvrij. De game drives waren stuk voor stuk interessant en opwindend, waarbij de gidsen veel uitleg gaven en ook de tijd namen bij een bijzondere gebeurtenis ( leeuwinnen op jacht). Heel anders zijn wildparktochten via het water: samen met de olifanten in dezelfde rivier... De stranden in Mozambique en vooral het natuurreservaat van de Bazaruto archipel zijn prachtig

Lees verder

Self drive Namibie en Botswana met fly in safari Okavango Delta

Door Willie

We hebben overnacht op de Makgadikgadi zoutpannen. Een geweldige belevenis met een prachtige zonsondergang, duizenden sterren aan de hemel en een onmetelijke vlakte. Waar we de volgende ochtend zagen hoe de meerkatten zich opwarmden in de zon. Bij de Okavango maakten we een bushwalk, boottrips en een mokorotocht. Prachtig, in één woord!

Lees verder

Self drive Zuid Afrika en Botswana met 4WD en daktenten

Door Patricia

Olifanten vlak bij je tent, de enorme kuddes gnoes, buffels en olifanten. Luipaard op enkele meters afstand, jou bespiedend in een boom. Apen die wel appels lusten maar geen rode pepertjes. We zijn inmiddels wel verslaafd aan het bush kamperen. Je eigen paradijselijke plekje, je eigen gestookte vuurtje, de geweldigste zonsondergangen, het geritsel om je tent van groot en klein wild!! We hebben al weer nieuwe ideeën voor een reis door een deel van Afrika. Het was allemaal weer prima geregeld Marja, dank daarvoor

Lees verder

Groepsreis kampeersafari door Namibië

Door Maaike

Kerst en de jaarwisseling in Namibië meegemaakt; dit was een tijd en een reis om nooit te vergeten! Wat een prachtig land, wat een geweldige mensen, wat een goed georganiseerde reis (en o ja, wat een heerlijk weer!). Super om met de kampeersafari echt in Afrika te 'zijn'. Het is eigenlijk niet in woorden uit te drukken

Lees verder

Reis door Namibie met prive gids/chauffeur en 4x4-wagen

Door Thieu

In het begin van 2015 kwam het idee, een rondreis door Namibie te maken. Na wat zoeken op internet, kwamen we in kontact met reisbureau Fair Mundo Travel. We werden op gebeld door een zekere Marja,  die informeerde wat onze wensen waren. Na diverse telefoon gesprekken, zijn we tot een mooie rondreis met chauffeur en gids gekomen.

Lees verder

Reis Namibie en Botswana

Door Familie Krijnen

We hebben een fantastische reis gemaakt door Namibië en Botswana (en kort Zambia en Zimbabwe voor de Victoria falls)! Met ieder seizoen zijn eigen natuurkenmerken hadden wij extreme droogte en daardoor veel wildlife rond de waterplassen in de nationale parken, maar weinig water van de watervallen, in de zoutvlakte en in de delta. Een mengeling van gamedrives, gamewalks en boottochten in de nationale parken, de vele bruine en oranje kleurschakeringen in de duinen en woestijnen en kennismaking met enkele volksstammen zonder een traditioneel commercieel dansje.

Lees verder

Groepsreis door Zimbabwe en Botswana

Door Martiene

In 2013 hadden we al eens een reis door Zuid Afrika gemaakt en dat smaakte absoluut naar meer! Naar wat rond zoeken op internet kwam ik in contact met Marja. Ik heb haar gemaild en vrijwel meteen daarna hadden we telefonisch contact! Ze begreep meteen mijn wensen wat betreft de reis! Ze kwam met 3 mooie reizen aan. uiteindelijk hebben we gekozen voor Botswana en Zimbabwe. Dit bleek een geweldige keuze! Alles was super georganiseerd.

Lees verder

Zuid Afrika reis met huurauto

Door Kristien De Smet

We zijn net terug van een prachtige, self drive avontuur door Zuid Afrika. Marja van Fair Mundo Travel heeft voor ons een schitterende, nauwkeurig be- en omschreven route uitgestippeld. Alhoewel niet alles altijd op wieltjes verliep was de ervaring overweldigend. Shindzela was het hoogtepunt met 4 vijfsterren safari's en Sam als vakkundige gids ... gewoon genieten van elk moment. We bevelen Fair Mundo Travel warm aan en kunnen genieten van herinneringen van een prachtige reis.

Lees verder

Groepsreis Namibie, Botswana, Victoria Falls

Door Monique

Wij genoten van een fantastisch gezellige internationale groep van 12 personen, een prachtige natuur en heel veel wilde dieren van olifanten, leeuwen, giraffen tot jakhals en everzwijn, en een zeer vriendelijke bevolking in Namibië. Het kamperen in ruime tenten met een bed is comfortabel, ook voor 50-plussers, en brengt je dichter bij de natuur. Samen aan tafel en heerlijk eten van bush-cooking op een houtvuur is een feest. Elke dag bracht ons in een andere wereld, zoveel variatie en afwisseling.

Lees verder

Fly drive Zuid Afrika door familie met volwassen kinderen

Door Gerard Hullegie

Het was onze eerste kennismaking met Afrika maar wel een onvergetelijke en zeker niet de laatste...Net voordat we Satara Restcamp inreden zagen wij een luipaard genieten van zijn prooi in een boom. De volgende ochtend mochten wij deel genoot zijn een groep leeuwen jagend op impala's...Het volgende onderkomen in Timbavati..Hier logeer je echt midden in een overweldigende natuur, asfaltwegen zijn ver te zoeken en de wilde dieren lopen hier gewoon tussen de tenten. Het is prachtig om met de jeep een half uur stil te staan tussen een kudde buffels en op 2 meter afstand een aantal leeuwen te kunnen spotten...Deze eerste kennismaking met Zuid-Afrika zal zeker niet de laatste zijn. De complimenten gaan uit naar Marja die voor ons een fantastische reis uitgestippeld heeft met een goede combinatie tussen cultuur en natuur.

Lees verder

Fly drive Namibie met o.a. Sossusvlei, Swakopmund en Etosha

Door Heleen

Deze zomer ging een oude wens in vervulling: een hernieuwde kennismaking met Namibië, na een bliksembezoek in 1998. We wilden graag zelf rijden, maar zonder evt. stress over accomodaties. Ook wilden we advies over een handige reisroute en nog wat praktische zaken. In overleg, telefonisch en schriftelijk,is door Fair Mundo Travel in de persoon van Marja een reisschema gemaakt. Ook zijn vluchten en lodges geboekt en een 4x4 gehuurd. Eigenlijk is alles vooraf geregeld en hoefden we alleen nog te rijden en te genieten. En dat hebben we gedaan!

Lees verder

Individuele reis door Zuid Afrika

Door Paulien

Net enkele weekjes terug van een schitterende reis door Zuid-Afrika, onze eerste kennismaking met Afrika. We hebben een zeer gevarieerde rondreis gemaakt....Deze eerste kennismaking met Afrika vraagt om meer en ook dan zullen we weer aan Fair Mundo Travel denken. Marja je hebt een prachtige reis voor ons uitgestippeld, goed in opbouw, met prachtige verblijven. Echt een aanrader!

Lees verder

Fly drive door Zuid Afrika en Tuli Block in Botswana

Door Sonja en Frits Esser

Weer terug van een fantastische reis in het noorden van Zuid Afrika en Tuliblock Botswana. Geweldige accommodaties met als hoogtepunten Mashatu tentenkamp in Tuliblock, Mapungubwe, Marakele, Shindzela en noorden van het Krugerpark, Heel veel gezien, prachtige natuur, veel wild, grote kuddes olifanten, leeuwen, cheeta's, neushoorns en wilde honden. Alles was perfect geregeld en we hebben enorm veel aan de uitgebreide reiswijzer gehad. We willen zeker nog een keer terug.

Lees verder

Groepsreis Zuidelijk Afrika

Door Rosemarie

Onze eerste reis naar Africa was vol verwachting, wat zullen we zien en meemaken. Het was een mooie reis met veel hoogtepunten...veel olifanten gezien...eerste kennismaking met nijlpaarden en buffalo's...Hippo's met een jong dat bedreigd werd door hyena's...Kanoeen met zeehonden bij Walvisbay is ook een aanrader je komt dicht bij de spelende zeehonden...kolonie leeuwen...Het was een prachtige ervaring maar zoals ze zeggen in Africa: Africa is not a Holiday, it's an adventure.

Lees verder

Self drive Zuid Afrika

Door Marian en Herman

We staan in onze SUV op een bruggetje. Van links nadert een enorme olifant. We verwachten dat hij de weg oversteekt want zijn pad gaat aan de overkant van de weg verder. We besluiten op de brug dit te bekijken. Hij komt dichterbij, ziet de brug, en slaat recht op ons af. Het wordt steeds spannender en hij komt pal langs ons voertuig.

Lees verder

Groepsreis Namibie, Botswana en Victoria Falls

Door Godelieve

Op 1 augustus werden we op vliegveld Windhoek verwelkomd door Josia, chauffeur en gids. En met hem, zijn twee collega's en 8 andere reisgenoten uit diverse hoeken van de wereld hebben we een fantastische reis gemaakt. Het contact in de groep was prima. Wie op zichzelf wilde zijn trok zich gewoon even terug of keek lekker uit het raam en wie een praatje wilde maken vond altijd wel een gesprekspartner. Tegelijkertijd deelden we ons water, de nootjes , de kaarten en de chocola onderweg. Ik heb mijn ogen uitgekeken naar de dieren ( niemand die een stap harder loopt dan strikt noodzakelijk, niemand die meer vangt dan hij kan eten) het landschap ( eindeloos..., stilte ....), de mensen ( contact, vrolijkheid, energie).

Lees verder

Uitgebreide self drive reis door Namibie en Botswana

Door Frank & Ellen

We hebben onze 32-daagde self-drive reis door Namibië en Botswana in overleg met Marja samengesteld. Het was werkelijk een onvergetelijke en fantastische reis!! We waren niet alleen onder de indruk van de landen en accomodaties, maar ook van de opzet van de reis, geweldige tips, service en persoonlijke aandacht.... We zijn verliefd geworden op Afrika! Lieve Marja, onwijs bedankt!

Lees verder

Botswana self drive kamperen met daktent

Door Katrien

Wij zijn net terug van onze fantastische selfdrive, beginnende vanuit Zuid-Afrika, doorheen Botswana, en eindigend met de Victoria Falls in Zimbabwe...Het slapen in onze daktent, waarbij we ondertussen de olifanten hoorde trompetteren, de hyena's roepen, de nijlpaarden die aan land kwamen,..

Lees verder

Self drive Botswana, Namibie en Zuid Afrika

Door Richard en Janna

Weer terug van een prachtige reis die perfect is georganiseerd door Marja van Fair Mundo Travel! Onze reis ging door Zuid Afrika, Botswana, Namibie en een dag naar de Victoria watervallen in Zimbabwe...

Lees verder

Huwelijksreis Zuid Afrika, Namibie, Botswana

Door Felix

We hebben het fantastisch gehad!! Alles is goed gegaan; hebben 4 briljante weken gehad....Dank voor het opzetten van deze reis. Het was goed geregeld en had een mooie afwisseling. Erg blij dat we voor jullie hebben gekozen en zullen jullie ook zeker bij anderen aanraden.

Lees verder

Individuele safari rondreis Zuid Afrika

Door Edward

Via Fairmundo hebben we een fantastische individuele rondreis gemaakt door Zuid Afrika....We hebben een fantastische vakantie gehad en zijn blij dat Fairmundo dit voor ons georganiseerd heeft. De lodges, tenten en hotels waren uitstekend, de routebeschrijving was goed en de adviezen van Marja hebben ons ook echt geholpen een succes van de vakantie te maken.

Lees verder

Reis door Namibie en Kaapstad

Door ton

Wij hebben een geweldige reis door Namibie gemaakt en zijn in het samenstellen daarvan erg goed geholpen. Ook complimenten voor de goede mix van verantwoord reizen en plezier. Verder een goede reismap en nazorg. Maar vooral het contact met Marja en de goede adviezen en meedenken waren erg prettig.

Lees verder

Luxe self drive door Kruger Park, Sabi Sand en Phinda Game Reserve

Door marco

Hallo Marja Je hebt weer een geweldige vakantie voor ons geregeld. Dit is de 3e vakantie met Fair Mundo Travel en zeker niet de laatste... Enne die Cheeta's, waarom we naar Phinda wilden, nou dat is gelukt, super mooi!!! We zijn zelfs een nachtje langer gebleven, waarbij we op de laatste drive 4 luipaarden hebben gezien! Daar was zelfs de tracker met 20 jaar ervaring van onder de indruk..

Lees verder

Groepsreis The Best van Zuid Afrika, Namibie en Botswana

Door Minze & Mariek

The Best van Zuid Afrika, Namibië en Botswana Internationale, kleine kampeer groepsreis door 4 landen. Wij vonden deze reis fantastisch!! Doordat je in een kleine groep reist, leer je elkaar snel kennen. Elke dag als een team het kamp opzetten op de meest onwerkelijke campings. Nadat de gidsen een heerlijke maaltijd hebben gemaakt komen 's avonds bij het kampvuur de gesprekken op gang. De volgende ochtend samen het kamp afbreken en na het ontbijt staat er weer een nieuwe dag op de stoep.

Lees verder

Rondreis Zuid Afrika

Door Dick

Wij hebben een heel fijne reis gehad. Zuid Afrika ... is heerlijk om te zijn. De geuren, kleuren vriendelijke mensen en prachtige natuur, het lekkere eten en drinken, etc. We hebben veel meegemaakt en gezien:... onder andere Big Five in 1 dag, Zuidkapers, leeuwen en een buffel bij de tent in Timbavati ...

Lees verder

Kampeersafari in kleine groep door Botswana

Door Anja en Toob

Kampeersafari Botswana in mei Slapen in een tent met alle geluiden van de wilde beesten om je heen! Geweldig! Wij zijn geen groepsreis-mensen, maar met deze internationale groepsreis (8 personen) was het buitengewoon goed....Alle lof voor Fair Mundo Travel.

Lees verder

Fly-drive Namibie in regenseizoen

Door Jose

We hebben genoten van de gehele reis, die perfect was uitgestippeld met een duidelijke routebeschrijving en tips voor onderweg. We raden Fairmundo absoluut aan voor iedereen die Zuidelijk-Afrika wil bezoeken.

Lees verder

Reis door Zuid Afrika: wilde dieren, natuur en strand

Door Boudewijn

We zouden deze reis aan iedereen adviseren en het was heerlijk dat Fair Mundo het tot in de puntjes goed had verzorgd. De parken waren het hoogte punt van onze reis en voor ons sprong Timbavti Private Nature Reserve er met kop en schouders boven uit. De gidsen lieten ons kennis maken met de dieren van heel dichtbij; we zijn omsingeld door een kudde olifanten, hebben wilde honden achtervolgt bij het vangen van hun prooi en zagen een leeuw en leeuwin op een meter afstand van ons paren. Dat kan alleen in een Private Game Reserve!

Lees verder

Fly drive Zuid Afrika: wildlife, natuur en battlefields

Door Bob en Joke

We stonden oog in oog met 2 leeuwen en een enorme leider van een olifantenkudde waar zelfs Johan respect voor had. Onze reis ging verder naar Hazyview via de Panoramaroute. Prachtige vergezichten en bergen bij "God's Window" en ons onderkomen was geweldig, we waanden ons een beetje in een Britse Kolonie in de jaren 20 (maar wel met alle faciliteiten van nu).

Lees verder

Fly drive Zuid Afrika en Namibie

Door Marco

... Kgalagadi is een erg mooi en desolaat park, precies wat we mooi vinden...Tjonge wat is de Deadvlei mooi, waanzinnig!...Een fantastische lodge in dit privé park dat is genieten. Luipaarden van dichtbij die rustig bezig zijn met het opbergen van hun „kill" in een boom, wat wil je nog meer? ... We zijn ondertussen weer de volgende trip aan het bedenken, we weten nog niet zeker waar heen (Zuid Afrika, Botswana, Zambia), wat we wel zeker weten is, dat als we weer gaan jij het weer voor ons mag regelen, dan weten we zeker dat alles goed geregeld is.

Lees verder

Kleinschalige groepsreis Namibie, Botswana en Victoria Falls

Door Thea

Een bijzondere reis gemaakt door Zambia, Namibië en Botswana. 21 dagen om nooit te vergeten en met goede herinneringen. Niet eerder had ik gereisd met een groep van 12 internationale reizigers. De kleine groep heb ik als heel prettig ervaren.

Lees verder

Fly drive in 4WD met daktent door Namibie en Botswana

Door Jeroen

Via Swakupmond en damaraland zijn we richting Etosha NP gereden. Hier meerdere nachten geslapen en het wild in puurheid mogen aanschouwen; Olifanten, Neushoorn, Leeuwen, Giraffe, zebra's, gemsbok, dik-dik, etc. Ook nu weer was het top dat we met onze eigen auto, op ons eigen tempo door het park konden rijden. We zijn onze reis vervolgd richting de caprivistrip waar we helaas/gelukkig de gravelwagen achter ons lieten en verschillende NP aan hebben gedaan; Mahango NP / Mudumu NP. De ene kleinschaliger dan de ander en vooral Mudumu NP was uitdagend gezien de losse sandtracks. Een 4x4 was hier echt een must. Daarna de grens over naar Botswana.

Lees verder

Rondreis Namibie met huurauto

Door Leo

In Etosha Park sloegen onze harten op hol toen een olifant plots onze bus op minder dan 50 cm kruiste, terwijl we een viertal leeuwen aan het spotten waren! Onderweg pleisterden we op prachtige, vaak werkelijk uniek gelegen lodges, waarop het bepaald geen straf was om te vertoeven. Integendeel zelfs, het deed pijn er de reisbagage weer te moeten inpakken om op te krassen!

Lees verder

Self drive reis met kinderen door Namibie

Door Arie

In Ethosha valt enorm veel te beleven, met name het westelijk deel was erg indrukwekkend (kan alleen bezocht worden icm overnachting in Dolomite Camp). Vanuit Walvisbaai is een catamarantocht zeer de moeite waard, goede prijs - kwaliteit verhouding en opnieuw veel dieren: zeeleeuwen, dolfijnen, pelikanen en met geluk een walvis. Omgeving ook interessant voor vogels. Sossusvlei, was prachtig, de weg ernaar toe indrukwekkend met gele en rode duinen en prachtige vergezichten.

Lees verder

Groepsreis door Namibie en Botswana met kinderen

Door Mieke

Het avontuur is voorbij, maar de vele herinneringen aan deze reis zullen nog lang in alle verhalen van de kids te horen zijn... De uitgekozen locaties waren perfect. De twee gidsen waren subliem, "Nicole en Kulani"... Ze hebben de kids overal mee in betrokken; vuur aanmaken, eten prepareren, boodschappen doen.

Lees verder

Groepsreis Zuid Afrika; de wereld in een land

Door Bram

Wij hebben vorig jaar een kampeerreis door Zuid-Afrika gemaakt (2 personen). Wat een fantastische reis en wat een geweldig land. Natuurlijk zijn we in het bekende Kruger Park geweest maar uiteindelijk was het Mhkuze national Park (minder bekend) nog wel veel mooier.

Lees verder

Fly drive reis door Zuid Afrika, van Johannesburg naar Durban

Door Margriet

We hebben een fantastische reis gehad! Alle vier hebben we genoten van het land, de dieren, de mensen, het eten etc etc. De locaties die je voor ons had geboekt vonden we verrassend en bijzonder aangenaam, dank daarvoor! Ook de reiswijzer, de bijhorende kaarten waren prima. Overal werden we goed ontvangen en waren ze op de hoogte van onze komst.

Lees verder

Self drive met 4x4 en daktenten door Namibie

Door Bert

We willen je bij deze laten weten dat onze reis in Namibië fantastisch was. Het land met haar afwisselende landschappen en kleuren, maar ook de open bevolking en de enorme diversiteit aan dieren. Damaraland heeft ons het meest verrast, maar waarschijnlijk omdat we daar het minste van afwisten. De campings waren prima, het sanitair was overal netjes en werd goed schoon gehouden en overal warm water.

Lees verder

Safari door Botswana met verblijf in tenten

Door Margreet

Waar moet je beginnen te vertellen? De natuur, dor en kaal of juist nat en groen, de accomodaties, meer dieren dan mensen om je heen, slapen in de bush, sporen van hyena's naast je tent, kabaal van een olifant die de boom waar je onder ligt eens flink te grazen neemt. De mensen die het je naar de zin willen maken....

Lees verder

Groepsreis Zuid Afrika, Zimbabwe, Botswana

Door Marlies

We hebben echt weer een super reis gehad! Voor mij een hele goede afsluiting van de 3 maanden in Afrika, wat in zn geheel een hele goede ervaring geweest is. We zijn nu nog druk met het uitzoeken van de fotos, er zijn weer aardig veel gemaakt maar is wel een goede manier om terug te kunnen blijven denken aan de weken/maanden daar.

Lees verder

Highlights van Botswana: kamperen in kleine internationale groep

Door Fanny

Hallo Marja, Hartelijk dank voor het leuke kaartje dat ik na mijn reis in de bus vond, erg attent. Ik kan je melden dat de reis in één woord ge-wel-dig is geweest. Alles was tot in de puntjes geregeld en het was echt een unieke ervaring. Veel gezien, ook, ik had na afloop meer het gevoel dat ik een hele maand was weggeweest

Lees verder

Familie safari reis door Zuid Afrika

Door Huug

zo kwamen er rond 12 uur 's middags wel 80 olifanten groot en klein die begonnen te drinken en te spelen in de rivier. Na een half uur kwam de matriarch met 4 olifanten aan, ze zag de troep lol hebben maar...... ze blies met haar slurf heel hard en in 2 minuten was alles weg, fantastisch om dat te zien

Lees verder

Fly drive safari door Zuid Afrika

Door Yvette

bedankt voor het uitstippelen en boeken van de mooie reis door Zuid Afrika. We hebben erg genoten van de reis, veel gezien en veel meegemaakt. We hebben genoten in de mooie lodges ( met als topper Kololo Game reserve). Ook de tentenkampen waren een spannende en leuke ervaring. Kortom top!

Lees verder

Chobe NP in Botswana en Victoria Falls

Door Marlie en Thijs

We zijn nog steeds een beetje in de "wolken" van de fantastische reis, met name Camp Kuzuma was geweldig. Wat een lieve mensen!

Lees verder

Individuele rondreis door Zuid Afrika

Door Hans

Wij willen laten weten dat we een super vakantie hebben gehad. Prachtige lodges, spannende plekken waar de tenten stonden, afwisselend programma, prachtige parken.

Lees verder

Individuele reis door Zuid Afrika en Botswana

Door Maarten

De reis is prima verlopen en we hebben heel veel leuke ervaringen. De overnachtingsadressen vonden we erg leuk, vooral in Timbavati en Tuli Block. We hebben veel mooie dieren gezien: o.a. leeuwen, luipaarden, neushoorns en wilde honden.

Lees verder

Zuid Afrika en Botswana, maar dan anders

Door Houkje

Bedankt voor je kaart bij thuiskomst na een prachtige reis door Zuid-Afrika. Echt, Zuid-Afrika en Botswana, maar anders! We hebben volop genoten van het land, de dieren, de mensen en de prachtige locaties.

Lees verder

Fly drive door het noord(oosten) van Zuid Afrika

Door Rinus

De reis is uitstekend bevallen. Het bracht een afwisseling aan lodges en resorts en bood de natuur en rust die we hoopten.We hebben begrepen dat jij de regisseur was die voor ons op onze verjaardagen zorgde voor feestelijke aandacht; heel attent van je; we vonden het leuk.

Lees verder

Reis langs de highlights van Namibie

Door Magina

Onze reis was werkelijk heel tof. We hebben ons meer dan 1 keer in de zevende hemel gewaand. Alles was werkelijk door jullie tot in de puntjes geregeld, waarvoor onze dank.

Lees verder

Groepsreis Namibie Highlights

Door Karin

Dank je wel voor je kaartje bij mijn thuiskomst na een leuke reis door namibie. De reis heeft voldaan aan mijn verwachtingen en als enige nederlandse in het internationale gezelschap is me reuze mee gevallen. Gelukkig moesten de meesten in een vreemde taal communiceren waardoor het maken van fouten ons allen overkwam.

Lees verder

Groepsreis in accommodaties door Botswana

Door Marlies

Ik heb een erg mooie reis gehad! We hebben veel kunnen zien en eigenlijk alleen maar goed weer gehad (op een een regenbuitje na). Alles was verder goed verzorgd.

Lees verder

Vakantie door het noorden en noordoosten van Zuid Afrika

Door Stefan

We hebben echt een super vakantie gehad en hebben ontzettend genoten van alles wat we gedaan hebben. We waren blij dat we maar een relatief klein gedeelte van Zuid Afrika gezien hebben want er is zoveel te zien en nog kom je eigenlijk tijd tekort. Het was leuk om ook in contact te komen met de plaatselijke bevolking. Het is een indrukwekkend land en wat mij betreft ga ik zeker nog een keer terug om verder te kijken.

Lees verder

Kampeersafari door Namibie en Botswana

Door Arnoud

We hebben het heerlijk gehad in Botswana (en Namibië en Zambia), erg veel dieren gezien, en soms van heel dichtbij. Het kamperen in de National Parks was een prachtige ervaring, de organisatie was top, net als de gids en de kok. Kortom: een topreis waar we nog altijd een beetje van aan het bijkomen zijn.

Lees verder

Groeps kampeersafari door Namibie en Botswana

Door Hanny en Monique

We hebben een prachtige safari reis door Namibie en Botswana gehad, en enorm veel dieren gezien, zelfs de wilde hond! Het slapen in de natuur terwijl er aan de andere kant van het katoenen doek leeuwen, nijlpaarden, olifanten etc liepen was een zeer bijzondere ervaring.

Lees verder

Huwelijksreis Kaapstad, Tuinroute, Addo in Zuid Afrika

Door Janka

We hebben Zuid Afrika ervaren als een erg mooi land met diversiteit in al zijn facetten. Zowel het landschap als het weer en natuurlijk de maatschappelijke verschillen hebben ons geraakt of beziggehouden. Al met al heeft het een onuitwisbare indruk op ons achtergelaten.

Lees verder

Wildparken, Tuinroute en Cultuur in Zuid Afrika

Door Albert, Janny en Leanne

De locaties waren super en voor ons ook erg persoonlijk. We hebben daardoor veel contact gehad met de mensen en veel kunnen praten over Zuid Afrika, de geschiedenis, het hier en nu en de verschillende talen.

Lees verder

Pilanesberg, Kruger Park, Panoranaroute in Zuid Afrika

Door Ad Braam

We zijn (helaas) weer thuis. Het is prima gegaan in Zuid Afrika. Ik wil je vooral complimenteren met het werk dat je hebt verricht. De samengestelde reis was namelijk prima. En het boekje was ronduit geweldig. We waren vooral onder de indruk van Pilanesberg, Kruger en de walvisvaart (dat laatste gold uitsluitend voor mijn vriendin; zelf was ik zeeziek). Ook de Panoramaroute was zeer de moeite waard.

Lees verder

Fly drive door Namibie

Door Chris

Alles was echt super, niets is er tegen gevallen, nergens is wat op aan te merken! De reiswijzer was een supergoede handleiding, prachtig voorbereid en samengesteld.

Lees verder

Self drive kampeer reis door Namibie

Door Johan

We hebben geweldig genoten van onze self drive door Namibie. De accommodaties waren prima en de door jou aangeraden excursies ook interessant.

Lees verder

Self drive door Namibie

Door Helma en Giel

We hebben genoten van onze reis door Namibie. Prachtige natuur, heel veel afwisseling in het landschap. De wegen waren ondanks de regen over het algemeen goed te berijden.

Lees verder

Individuele reis door Namibie

Door Brigitte en Anton

Namibië is een ongerept land met mooie natuur, flora en fauna, vriendelijke mensen, goede accommodaties en het is er veilig. Met een goede auto kun je er prima individueel rondtrekken.

Lees verder

Lodge safari in Botswana

Door Ronald

Wat heeft U mijn wensen voor de reis naar Botswana goed ingeschat. Het was fantastisch: de locaties waren perfect, heerlijk kleinschalig en met zulke aardige mensen.

Lees verder

Fly drive Zuid Afrika en kampeersafari Botswana

Door Riny en Frits

Zoals beloofd een reactie op onze fly drive door Zuid Afrika en groeps kampeersafari door Botswana....Over de safaris zelf, dat is iets dat je zelf meegemaakt moet hebben. We hebben , denk ik, veel geluk gehad. Zo beetje alle dieren hebben ons pad gekruist.

Lees verder

Huwelijksreis Zuid Afrika

Door Jeroen en Marieke

Inmiddels zijn we weer ruim een week terug in Nederland. We hebben echt een fantastische vakantie gehad!!

Lees verder

Huwelijksreis Botswana

Door Peter en Jildou

Zoals beloofd zou ik nog wat foto's duursturen van onze huwelijksreis naar Botswana. Nu vinden we het heel lastig om een goede foto uit te zoeken.

Lees verder

Safari met eigen huurauto in Zuid Afrika

Door Dirk en Conny

Wij hebben een waanzinnige vakantie gehad, waarin we onze hobby's fotograferen en filmen uitgebreid hebben kunnen uitvoeren.

Lees verder

Self drive door Namibie en Botswana

Door Maarten

Over het algemeen wat ons is bijgebleven van onze reis door Namibië en Botswana in een paar kernwoorden en zinnen:

Lees verder

Slapen bij lokale mensen in een township in Zuid Afrika

Door Karin

Ik had een prachtige rit naar Oudtshoorn en was ruim op tijd. Cheryl en Lester, de eigenaren van Chere homestay, kwamen me afhalen bij het CP Nel Museum en brachten me naar hun homestay

Lees verder

Westkaap in Zuid Afrika

Door Johan en Nanny

We hebben het heel goed naar ons zin gehad en je had alles uitstekend voor ons geregeld, hartelijk dank ook daarvoor!

Lees verder

Sossusvlei en Swakopmund in Namibie

Door Annabel

Ik wil even laten weten dat de reis naar Namibie super was. Wat een mooi land en wat een diversiteit aan landschap. Alles is prima gegaan en we hebben er erg van genoten

Lees verder

Kruger Park en de Tuinroute in Zuid Afrika

Door Gert

We hebben alle 4 ontzettend genoten en alles was perfect geregeld. De Big Five gezien en nog heel veel meer wild...Ook zijn we op zaterdag nog naar Robbeneiland geweest

Lees verder

Hout bewerken en wildlife spotten in Zuid Afrika

Door Laurette en Pieter

We hebben een fantastische reis gehad. Alles was perfect georganiseerd en sloot goed op elkaar aan.

Lees verder

Safari en veldslagen in Zuid Afrika

Door Walter

Ik heb een tekst voor het Boekje Oud-Scouts Ninove geschreven over onze reis door Zuid Afrika. Het was een prachtige reis en heel goed georganiseerd. Hartelijk dank daarvoor.

Lees verder

Kruger Park en Westkaap in Zuid Afrika

Door Remco en Ilse

We hebben een supertijd gehad in Zuid-Afrika. Heel veel gezien in de wildparken en een bijzonder stuk afrika gezien.

Lees verder

Pilanesberg, Lesotho en Westkaap in Zuid Afrika

Door John en Linda

We waren blij verrast door de accomodaties. Ieder was weer uniek en had zijn eigen sfeer. Dit was ons zelf zeker niet gelukt.

Lees verder

Prive individuele mobiele kampeer safari door Botswana

Door Gonneke

Onze reis naar Botswana was in één woord overweldigend: goed georganiseerd, fantastische natuur, zeer ervaren gids en heerlijk eten door de kok. Kamperen in de 'bush' is een ervaring die gekenmerkt ...

Lees verder