Groepsrondreis Namibie Botswana Victoria Falls

Prachtige reis door Zuidelijk Afrika. Zo veel moois gezien. Mijn reis begon bij de Victoria Watervallen, welke echt groots zijn (en nat). Een helikoptervlucht over de watervallen is echt aan te raden.

De reis door Namibië laat zien hoe divers het landschap is. In de Zambezistrook word je in slaap gezongen door de nijlpaarden. Etosha Nationaal Park is echt een highlight, door alle en vooral vele dieren die daar te zijn zien. De foto is van Etosha NP. Bij de kust zagen we als cadeautje bultrugwalvissen. De Namibwoestijn is prachtig (en warm) gevolgd door de ruige berglandschappen.

Daarna was Botswana aan de beurt. Een heel ander land met als hoogtepunten de Okavango Delta (zelfs het kamperen was gaaf) en Chobe Nationaal Park (zo onwijs veel olifanten van heel dichtbij). De begeleiding was... geweldig. Fijne mannen met veel kennis, die de cultuur en gebruiken, maar ook de natuur uitleggen. En met goede kookkunsten :)

Ik heb al heel wat reizen gemaakt, maar dit was de beste tot nu toe.
Groeten,
Liz Ellen Groot


Reactie van Fair Mundo Travel:

Beste Liz Ellen,
Dank je wel voor de mooie review. Wat een fantastische reis heb je gemaakt. De perfecte combinatie van Namibië, Botswana en Victoria Falls. Fijn te horen dat alles naar wens is verlopen en dat elke highlight je telkens heeft verrast. Het zegt wel iets dat dit je beste reis tot nu toe is. Wat een leuke foto van jezelf bij een waterhole in Etosha National Park. Gnoes en springboks die staan te drinken en verkoeling zoeken in het water. Prachtig!  En, zoals ik van je begreep, smaakt de reis naar meer. Afrika laat je niet snel meer los 😅 

---

Bent u van plan een groepsreis door Namibië en Botswana te maken? Bekijk dan de Groepsreis Namibië, Botswana, Victoria Falls die Liz Ellen heeft gemaakt, of

Vraag een Offerte aan