Self drive 4x4 daktent en 4x4 bushcamper Botswana

Wij hebben een 3weekse self-drive (met twee auto's) gedaan door Botswana (volledig zelf voorzienend), met wat overnachtingen in lodges. Het was fantastisch! Alles was goed georganiseerd en de overnachtingen in de lodges waren erg goed. Er zijn teveel hoogtepunten om op te noemen, maar de verlatenheid in het Central Kalahari Game Reserve, was echt uniek. We merkte wel dat de autos van Bushlore niet meer van dezelfde kwaliteit waren als de eerste keer dat wij ze gebruikt hadden (5,5 jaar geleden). Er waren wat kinderziektes in beide autos, edoch nog wel goed en veilig genoeg om mee rond te reizen. Dit is nu de tweede reis die we met Fairmundo geboekt hebben, en Marja heeft ons weer erg goed geholpen! We zijn erg tevreden!

Groeten,
Felix van Thiel


Reactie van Fair Mundo Travel:

Beste Felix,

Dank voor je mooie review. Wat hebben jullie een avontuurlijke en afwisselende reis gemaakt! Reizen in een 4x4 met daktent en een 4x4 bushcamper, met verblijf op niet-omheinde campsites. En aan het einde van de reis een heerlijke, luxe fly0in safari diep de Okavango Delta in. Vervelend om te horen dat de auto's kinderziektes hadden. Ik begreep van je dat het kleine zaken betrof, gelukkig. De auto's zijn niet ouder dan 3 jaar, maar ze worden natuurlijk wel intensief gebruikt. De Central Kalahari is inderdaad magisch, zo verlaten en zo uitgestrekt. Veel plezier met het archiveren van de vele foto's!

 

Bent u ook in voor een avontuurlijke 4x4 self drive door Botswana? Bekijk dan deze rondreis ter inspiratie. Alle reizen maken we op maat, afgestemd op uw wensen.

Vraag vrijblijvende Offerte aan