Mobiele kampeersafari Botswana in kleine groep

Onze reis was prachtig. Botswana was bijzonder groen na inderdaad alle overvloed aan regen die gevallen is. Het Moremi deel was niet bepaald begaanbaar en op de camping in het Khwai gebied konden we niet eens bij de rivier kamperen omdat de kampeerplek helemaal onder water stond. En bij de Chobe rivier (normaal zo'n 50 meter breed, nu ongeveer een kilometer schat ik) waren weinig olifanten te zien omdat ze overal water kunnen krijgen en niet per se naar de rivier hoeven.

Maar, de reis was prachtig, we hebben (bijna) alle wilde dieren gezien en ook nog eens 2 keer de jacht van leeuwen op een prooi van dichtbij tot het einde toe meegemaakt. De gids was erg goed (Eddie), hij heeft haviksogen en ziet beesten waar een ander ze niet had gezien, een erg leuke aardige man. De groep was leuk en alle voorzieningen helemaal prima.

Alles was eigenlijk perfect geregeld waarvoor mijn dank!

Hartelijke groet,
Martin de Wilde


Reactie van Fair Mundo Travel:

Beste Martin,

Dank je wel voor je reactie. Goed te horen dat jullie erug kijken op een geslaagde reis. 2017 is een goed regenseizoen geweest waardoor de waterstand in de Okavango Delta in jullie reisperiode in maart al zeer hoog stond, terwijl de flood vanuit Angola nog moet aankomen. Maar, zoals je al aangeeft, hoeft dat negatief te zijn voor het spotten van wildlife. Ook onze eigen ervaring is dat maart een prachtige maand is voor safari's in Botswana. De jacht van leeuwen moet zeker spannend zijn geweest om te volgen. En dat dan twee keer! We hopen dat jullie nog lang zullen nagenieten van deze mobiele kampeersafari door Botswana.

 

Belangstelling voor een mobiele kampeersafai in een kleine, internationale groep? Bekijk dan deze groepsafari's met vertrekdata en prijzen of

Vraag vrijblijvende Offerte aan