4x4 4WD Autohuur Namibië, Botswana, Zuid-Afrika

Fair Mundo Travel

4x4 4WD Autohuur met of zonder kampeeruitrusting

Vraag een Offerte aan 

4x4 Autohuur Namibië, Botswana, Zuid-Afrika, Zambia, Zimbabwe

met en zonder kampeer uitrusting

Wij hebben een ruime keuze in 4x4 autohuur in Namibië, Botswana Zuid-Afrika, Zambia en Zimbabwe. De diverse 4x4 autohuur categorieën verschillen onder andere in grootte, vermogen en comfort.

Daarnaast is het mogelijk om een 4x4 (4WD) auto te huren met of zonder daktent(en) en kampeeruitrusting. Een 4x4 single cab wil zeggen dat in de cabine stoelen zijn voor de chauffeur en bijrijder. Een 4x4 double cab heeft een extra rij voor 2 of 3 personen in de cabine.

Vraag Offerte aan

Ook als u met twee personen reist, is een double cab vaak erg plezierig. U kunt de bagage dan stof- en zandvrij op de achterbank meenemen. Bovendien kan in een double cab voor twee personen een dagtas met wat drinken en eten voor onderweg en een fototas op de achterbank worden gelegd. In een single cab moet dat voor de voeten van de bijrijder worden geplaatst. Voor de kampeeruitvoering geldt dat een 4x4 single cab 1 daktent heeft voor 2 personen. Een 4x4 double cab is zowel met 1 daktent als 2 daktenten verkrijgbaar. Reist u met 5 personen dan kunnen we een grondtent en extra kampeerbenodigdheden voor u regelen.

4x4 Autohuur Prijzen

De prijzen voor de 4x4 huurauto's zijn onder andere afhankelijk van begin- en einddatum, aantal reisdagen, ophaal- en inleverlocatie en wisselkoers. Een vanaf prijs zegt weinig omdat de prijs voor uw reis sterk kan afwijken. Wij sturen u liever een exacte prijsopgaaf waarin precies staat aangeven wat is inbegrepen. Vraag daarvoor een vrijblijvende offerte aan.

Vraag Offerte aan

4x4 Auto Rondreizen

Wilt u niet alleen een 4WD auto huren, maar ook de campsites en eventueel accommodaties bij ons boeken? Bekijk dan onze Self Drive Reizen.