Self drive

Fair Mundo Travel

Self drive met huurauto

Marja Molenaar Kan ik u helpen?
Offerte aanvragen?

Self drive Afrika

Self drive met huurauto

Een self drive is een fantastische manier om Afrika te verkennen. Een heerlijk gevoel van vrijheid om te gaan en staan waar u wilt en te stoppen wanneer u wilt. Met de eigen huurauto op pad maakt de reis avontuurlijk.

Een self drive reis leent zich prima om door een van de landen van Zuidelijk Afrika te rijden. U geniet van landschap, natuur en cultuur terwijl de huurauto u van de ene naar de andere locatie brengt. Self drive safari's kunnen in het algemeen ook goed met de huurauto worden ondernomen. Hoe bijzonder is het om zelf wildlife op het spoor te komen, uw auto zo te plaatsen dat u uitstekend zicht heeft en prima kunt fotograferen! De avontuurlijke self drive is ook wel spannend soms, want de infrastructuur is niet overal even goed. Afhankelijk van het land en gebied rijdt u over geasfalteerde wegen, gravelwegen en zandsporen. Misschien moet u met de auto door het water. rijden. Dit vereist een passende huurauto. Afhankelijk van uw route en gewenste comfort is een 4x4 auto noodzakelijk. Soms volstaat een hoger gelegen auto of kan een reguliere personenauto prima.

Self drive kampeerreis

Extra avontuurlijk wordt de self drive als u het combineert met kamperen. Overnachten in tenten op de dak van 4x4 auto is één van de mooiste manieren om Afrika te beleven. Midden in de bush, met wildlife dichtbij. Of op een fraai gelegen campsite, genietend van een romantische zonsondergang.

Self drive accommodatie reis

Wie zelf achter het stuur wil zitten en comfortabel wil verblijven in guesthouses, tented camps of luxe lodges, biedt Afrika een ruim aanbod. De prijzen van accommodaties kunnen sterk verschillen. Dit hoeft niet alleen met luxe niveau te maken hebben. Locatie is ook van groot belang. Er is een enorm verschil in beleving of u in de nationale parken zelf verblijft of er buiten overnacht; of uw tented camp zicht heeft op een waterpoel waar wildlife komt baden en drinken of dat u in een guesthouse verblijft; of u overnacht in een groot hotel of in een kleinschalige Bed & Breakfast.

Bekijk self drive reizen

Op reis naar

Offerte aanvraag

Ontvang een vrijblijvende offerte op maat!

Offerte aanvraag

Contactgegevens

Fair Mundo Travel
Tesschenmacherstraat 43
7415 CS Deventer

0570 - 60 57 35
info@fairmundotravel.nl

Aangesloten bij

SGR VvKR

Reacties

Lees wat klanten over ons zeggen

Reacties bekijken