Self drive

Fair Mundo Travel

Self drive met huurauto

Bekijk alle Self drives met huurauto     Neem contact op

 
 
 

Self Drive Afrika

Een self drive is een fantastische manier om Afrika te verkennen. Een heerlijk gevoel van vrijheid om te gaan en staan waar u wilt en te stoppen wanneer u wilt. Met de eigen huurauto op pad maakt de reis avontuurlijk.

Bekijk alle Self Drive Reizen

Een self drive reis leent zich prima om door een van de landen van Zuidelijk Afrika te rijden. U geniet van landschap, natuur en cultuur terwijl de huurauto u van de ene naar de andere locatie brengt. Self drive safari's kunnen in het algemeen ook goed met de huurauto worden ondernomen. Hoe bijzonder is het om zelf wildlife op het spoor te komen, uw auto zo te plaatsen dat u uitstekend zicht heeft en prima kunt fotograferen!

Populairste Self Drives Afrika met verblijf in Accommodaties

19 dagen
Vanaf € 2.375,- p.p.
Safari Zuid-AfrikaSafari Zuid-Afrika
18 dagen
Vanaf € 2.645,- p.p.
Selfdrive NamibiëSelfdrive Namibië
12 dagen
Vanaf € 5.195,- p.p.
Rondreis Zambia MalawiRondreis Zambia Malawi
20 dagen
Vanaf € 6.545,- p.p.
Luxe rondreis Namibië & BotswanaLuxe rondreis Namibië & Botswana
19 dagen
Vanaf € 2.395,- p.p.
Rondreis Namibië & Zuid-Afrika maar dan andersRondreis Namibië & Zuid-Afrika maar dan anders
19 dagen
Vanaf € 3.215,- p.p.
Rondreis Namibië BotswanaRondreis Namibië Botswana
15 dagen
Vanaf € 3.295,- p.p.
Self drive Malawi ZuidSelf drive Malawi Zuid

Een avontuurlijke self drive is ook wel spannend soms, want de infrastructuur is niet overal even goed. Afhankelijk van het land en gebied rijdt u over geasfalteerde wegen, gravelwegen en zandsporen. Misschien moet u met de auto door het water rijden. Dit vereist een passende huurauto met bijbehorende instructies. Afhankelijk van uw route en gewenste comfort is een 4x4 auto noodzakelijk. Soms volstaat een hoger gelegen auto of kan een reguliere personenauto prima.

Wie zelf achter het stuur wil zitten en comfortabel wil verblijven in guesthouses, tented camps of luxe lodges, biedt Afrika een ruim aanbod. De prijzen van accommodaties kunnen sterk verschillen. Dit hoeft niet alleen met luxe niveau te maken hebben. Locatie is ook van groot belang.

Er is een enorm verschil in beleving of u in de nationale parken zelf verblijft of er buiten overnacht; of uw tented camp zicht heeft op een waterpoel waar wildlife komt baden en drinken of dat u in een guesthouse verblijft; of u overnacht in een groot hotel of in een kleinschalige Bed & Breakfast.

Populairste 4x4 Kampeer Self Drives Afrika

19 dagen
Vanaf € 1.295,- p.p.
Namibië Rondreis in 4x4 met daktentNamibië Rondreis in 4x4 met daktent

Extra avontuurlijk wordt de self drive als u het combineert met kamperen. Overnachten in tenten op de dak van 4x4 auto of in een bushcamper is één van de mooiste manieren om Afrika te beleven.

Midden in de bush, met wildlife dichtbij. Of op een fraai gelegen campsite, genietend van een romantische zonsondergang.

Top 4 bestemmingen Self Drives Afrika

  1. Self drive Zuid-Afrika
  2. Self drive Namibië
  3. Self drive Botswana
  4. Self drive Malawi

Bekijk alle Self Drives Afrika