Hoe werken wij

Fair Mundo Travel

Hoe werken wij?

+31 (0) 570 605 735

info@fairmundotravel.nl

Hoe werken wij?

Er zijn ontelbare mogelijkheden voor een reis door Afrika. Met onze expertise, passie en ervaring ontwerpen en organiseren wij uw droomreis, helemaal afgestemd op uw wensen en de lokale mogelijkheden.

Of het nu een op maat gemaakte, individuele reis of een kleinschalige groepsreis is, uw onvergetelijke reiservaring is ons doel.

1. Inspiratie

Op onze website vindt u vele reizen. Deze reizen kunnen meteen worden geboekt, maar ze kunnen ook ter inspiratie dienen. De reizen zijn een greep uit de mogelijkheden om te laten zien wat er zoal kan. 

2. Aanvraag reisvoorstel

Via de website, per email of telefonisch (+31 570 605 735) ontvangen wij graag uw aanvraag voor een reisvoorstel. Het maakt niet uit of u al precies weet wat u wilt of nog helemaal geen idee heeft. 

3. Contact

Naar aanleiding van uw aanvraag nemen we contact met u op. We luisteren met aandacht naar uw wensen en ideeën. We stellen vragen om te achterhalen wat het beste bij u past. We adviseren en bieden hulp bij het bepalen van de meest geschikte reisbestemming(en), manier van reizen en type accommodaties. Op basis van onze expertise, kennis en ervaring bespreken we de mogelijkheden met u.

4. Uitgebreid reisontwerp

Aan de hand van wat besproken is maken wij een ontwerp voor uw reis. Dit is een arbeidsintensief proces en bestaat onder andere uit:

  • het uitdenken, zoeken, puzzelen en uitstippelen van uw persoonlijke route
  • het uitzoeken van de meest passende accommodaties en vervoer
  • het geven van suggesties voor activiteiten die aansluiten bij uw wensen, route en gezelschap
  • een uitgebreide omschrijving van het dag-tot-dag programma van uw rondreis
  • een sfeervolle presentatie van uw rondreis met veel foto's en video's die een goed beeld geven van de bestemmingen, accommodaties en activiteiten
  • een uitgebreide prijsopgaaf met duidelijke vermelding wat inclusief en exclusief is

Omdat we eerder uw wensen uitgebreid hebben besproken, is het ontwerp voor uw reis al vaak een schot in de roos. Eventueel kunnen aanpassingen en fine-tuning plaatsvinden, zodat de reis helemaal naar uw wens is.

Ons advies en expertise is waardevol en onmisbaar voor een optimale reis!
Wij besteden al onze tijd, aandacht, kennis, expertise en creativiteit aan reizigers voor wie wij hun maatwerkreis organiseren. Maatwerk is erg arbeidsintensief en vraagt veel tijd van ons en de medewerkers op ons kantoor op bestemming. Bent u nog aan het oriënteren en weet u nog niet zeker of u de reis wilt gaan boeken? Dan bieden we u de mogelijkheid om een persoonlijk reisvoorstel te ontvangen, waarvoor we een tegemoetkoming vragen van maximaal € 150,- voor onze tijd, expertise en advies. Mocht u de reis vervolgens boeken, dan is dit bedrag de eerste aanbetaling voor uw reis.

5. Boeken van de reis

Na controle van de beschikbaarheid van alle reisonderdelen worden deze geboekt.

6. Reisvoorbereiding en reisbescheiden

U ontvangt belangrijke reisinformatie, tips en adviezen ter voorbereiding op uw reis. Uiterlijk twee weken voor vertrek ontvangt u van ons een uitgebreid informatiepakket. Dit bevat alle noodzakelijke reisbescheiden als vouchers en tickets. Het pakket bevat ook vele andere zaken zoals informatie over bestemmingen en accommodaties, routebeschrijvingen, tips en adviezen.

Het informatiepakket is op maat gemaakt en helemaal afgestemd op uw reis.

7. Op reis

We wensen u een fijne reis en veel plezier.

8. Terugkomst

Na afloop van de reis horen we graag uw belevenissen en ervaringen.

Vraag een Offerte aan

Bekijk alle Rondreizen