Hoe werken wij

Fair Mundo Travel

Hoe werken wij?

+31 (0) 570 605 735

info@fairmundotravel.nl

Hoe werken wij?

Er zijn ontelbare mogelijkheden voor een reis door Afrika. Met onze expertise, passie en ervaring ontwerpen en organiseren wij uw droomreis, helemaal afgestemd op uw wensen en de lokale mogelijkheden.

Of het nu een op maat gemaakte, individuele reis of een kleinschalige groepsreis is, uw onvergetelijke reiservaring is ons doel.

1. Inspiratie

Op onze website vindt u vele reizen. Deze reizen kunnen meteen worden geboekt, maar ze kunnen ook ter inspiratie dienen. De reizen zijn een greep uit de mogelijkheden om te laten zien wat er zoal kan. 

2. Aanvraag reisvoorstel

Via de website, per email of telefonisch (+31 570 605 735) ontvangen wij graag uw aanvraag voor een reisvoorstel. Het maakt niet uit of u al precies weet wat u wilt of nog helemaal geen idee heeft. 

3. Contact

Naar aanleiding van uw aanvraag nemen we contact met u op. We luisteren met aandacht naar uw wensen en ideeën. We stellen vragen om te achterhalen wat het beste bij u past. Op basis van onze expertise, kennis en ervaring bespreken de mogelijkheden met u.

4. Uitgebreid reisontwerp

Aan de hand van wat besproken is maken wij een ontwerp voor uw reis. Omdat we eerder uw wensen uitgebreid hebben besproken, is het ontwerp al vaak een schot in de roos.

Maar het kan ook zijn dat u iets wilt wijzigen, bijvoorbeeld omdat u nieuwe inzichten heeft gekregen. We passen het ontwerp net zo lang aan totdat alles helemaal naar uw wens is.

5. Reisovereenkomst

Wanneer u tevreden bent met het ontwerp, sturen we u de reisovereenkomst, het boekingsformulier en de factuur toe.

6. Definitieve boekingen

Na het ontvangen van de getekende reisovereenkomst en de aanbetaling gaan wij de reisonderdelen (accommodaties, huurauto, activiteiten, gids etc.) definitief voor u boeken.

7. Restant betaling

U voldoet de restantbetaling.

8. Reisbescheiden

Uiterlijk twee weken voor vertrek ontvangt u van ons een uitgebreid informatiepakket. Dit bevat alle noodzakelijke reisbescheiden als vouchers en tickets. Het pakket bevat ook vele andere zaken zoals informatie over bestemmingen en accommodaties, routebeschrijvingen, tips en adviezen.

Het informatiepakket is op maat gemaakt en helemaal afgestemd op uw reis.

9. Op reis

We wensen u een fijne reis en veel plezier.

10. Terugkomst

Na afloop van de reis horen we graag uw belevenissen en ervaringen.

 

Vraag een vrijblijvende Offerte aan

Bekijk alle Rondreizen