Zambia acco

Zambia

Mooie lodges op bijzondere locaties

Bekijk alle Zambia Reizen     Neem contact op

Lodges Zambia

Lodges in Zambia zijn van een uitstekende kwaliteit. Velen zijn gelegen in de nationale parken. Behalve lodges bevinden zich ook bush camps in de national parken van Zambia.

Sommige lodges en alle bush camps hebben een tijdelijke bouw. Veel rivieren in Zambia treden tijdens en vlak na het regenseizoen buiten hun oevers. Het verschil in waterstand kan erg groot zijn. Daarom hebben de meeste accommodaties geen permanente structuur en worden ieder jaar afgebroken en weer opgebouwd.

Bekijk onze Rondreizen Zambia

Bekijk de lodges in de verschillende gebieden van Zambia:

Lodges in Kafue National Park, Zambia

Bekijk onze Rondreizen Zambia

Lodges in Lower Zambezi National Park, Zambia

Bekijk onze Rondreizen Zambia

Lodges in South Luangwa National Park, Zambia

Bekijk onze Rondreizen Zambia

Zambia staat bekend om de ongerepte wildparken met veel wildlife en weinig toeristen. Niet voor niets staat Zambia hoog op het verlanglijstje van menig safariliefhebber. Het land heeft een grote diversiteit aan safari's, van game drives tot kanosafari's en bootsafari's.

Voor wandelsafari's is Zambia een topbestemming. Verschillende lodges in Zambia beschikken over bush camps die uitsluitend te voet te bereiken zijn. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te starten in een lodge en vervolgens een eendaagse of meerdaagse wandelsafari tussen verschillende bush camps te maken. Onderweg komt u geen safarivoertuigen tegen. Geniet van rust en bush onder leiding van een deskundige ranger en scout.

Het wegennet bestaat in de safariparken voornamelijk uit sandtracks en gravelwegen. Tijdens en vlak na het regenseizoen komen deze onder water te staan of worden onbegaanbaar. Lodges en bush camps worden voor het regenseizoen afgebroken en herbouwt als het waterniveau weer wat is gedaald. In veel wildparken van Zambia kennen de accommodaties een tijdelijk seizoen. De exacte maanden dat lodges en bush camps zijn geopend varieert per wildpark en locatie. Sommige lodges en camps hebben een lang seizoen. De safariactiviteiten worden aangepast en vaak uitgebreid met bootsafari's. Een heel relaxte manier om een safari te maken.

Wij bezoeken onze bestemmingen meerdere keren per jaar en delen graag onze expertise met u.

Vraag Offerte aan