Groepsreizen

Fair Mundo Travel

Kleinschalige groepsreizen

Kleinschalige groepsreizen Afrika

Onze groepsreizen naar Afrika zijn kleinschalige rondreizen. De maximum groepsgrootte varieert per route maar is nooit meer dan 12 personen.

We hebben heel veel gegarandeerde vertrekdata, waardoor u verzekerd bent van het doorgaan van de groepsreis, ongeacht hoeveel deelnemers er zijn. Andere reizen of vertrekdata hebben een minimum aantal deelnemers van twee of vier personen. De gids is meestal Engelssprekend, maar we bieden ook vertrekdata aan met een Duitssprekende of Franssprekende gids. 

Bekijk de mooiste groepsreizen per land:

Accommodatie groepsreizen en Kampeer groepsreizen

De route van de groepsreizen zijn zorgvuldig samengesteld. Sommige routes worden als kampeerreis en als accommodatiereis aangeboden: aan u de keuze. Andere routes lenen uitsluitend voor kampeerreizen, bijvoorbeeld de groepsreizen die dwars door de nationale parken van Botswana gaan.

Comfortniveau groepsreizen

Het comfortniveau van kampeer groepsreizen kan verschillen:

  • Basic: koepeltent, matrasje op de grond en gemeenschappelijk sanitair
  • Comfortabel: koepeltent met campingbedden/stretchers en en-suite, privé sanitair
  • Luxe: grote (walk-in) tent met bedden en en-suite, privé sanitair

De accommodatiereizen verblijven meestal in guesthouses, restcamps, tented camps of lodges met een comfortniveau vergelijkbaar met drie of vier sterren. We bieden ook luxe accommodatiereizen met accommodaties op vier sterren (plus) niveau.

Participatie groepsreizen

Een ander belangrijk onderscheid dat kan worden gemaakt is de mate van participatie, wat aangeeft in hoeverre een bijdrage van u wordt verwacht tijdens de reis. Kampeerreizen kennen drie mogelijkheden:

  • Participatie: zelf tent opzetten en afbreken, hulp bij in- en uitladen, hulp bij koken
  • Semi-participatie: zelf tent opzetten en afbreken, er wordt voor u gekookt
  • Non-participatie: tent wordt opgezet, er wordt voor u gekookt

Bekijk alle Groepsreizen