Groepsreis Namibie, Botswana, Victoria Falls

Kleinschalige groepsreis 

Namibië, Botswana en Victoria Falls

Verblijf in accommodaties

Nu boeken

 • Intro
 • Dag-tot-dag
 • Extra informatie
 • Reisdata
 • Prijs
 • Inclusief
 • Exclusief
 • Offerte

Groepsreis Namibië, Botswana en Victoria Falls

21 dagen | Vanaf € 3.560,- per persoon
 

Kleinschalige groepsreis met verblijf in accommodaties

Deze kleinschalige groepsreis door Namibië en Botswana begint bij de Victoria Falls. U verblijft in accommodaties.

Na een bezoek aan de machtige Victoria Watervallen reist u in een kleine groep van maximaal 12 deelnemers door het uitgestrekte Namibië en Botswana. De kleine, internationale groep wordt begeleid door twee deskundige gidsen.

Reisprogramma Groepsreis Namibië, Botswana & Victoria Falls:

Vraag Offerte aan

De groepsreis begint bij de prachtige Victoria Falls in Zambia. In de wildparken in de Caprivi-strook en in Etosha National Park maakt u safari's op zoek naar wilde dieren waaronder natuurlijk de Big Five. Het desolate landschap van Damaraland zal een onvergetelijke indruk achterlaten. De ronde koppies zijn typerend voor dit gebied, net als de vele rotsschilderingen van de San. 

De Atlantische kust laat een andere kant van Namibië zien. Hier kunt u zeerobben en dolfijnen spotten en soms zelfs walvissen. Voor velen vormen de reusachtige duinen van Sossusvlei een hoogtepunt van de reis. In het veranderende licht tussen zonsopgang en zonondergang ziet u de duinen telkens verkleuren: van lichtgrijs tot feloranje en donkerrood. 

Als u via de Kalahari-woestijn naar buurland Botswana reist, zult u versteld staan van de verschillen. Botswana is door de Okavango Delta waterrijk. Dit is een paradijs voor wildlife en vele vogelsoorten. Geniet van de rust en stilte tijdens een boottocht in een mokoro, een traditionele kano. De enorme zoutvlaktes van de Makgadikgadi Pans lijken eindeloos. Het zout kraakt onder uw schoenen en de zon schittert verblindend op de witte zoutpannen. 

Chobe National Park is het op één na grooste wildpark in Botswana. Het staat vooral bekend vanwege de grote kuddes olifanten. Deze grote dieren aan de waterkant van de Chobe rivier te zien drinken en baden is een fanatstische afsluiter van de reis.

De rondreis zoals beschreven van Dag-tot-Dag is het programma van de accommodatie groepsreis, maar deze route wordt ook uitgevoerd als een kampeer groepsreis. Bekijk het programma van de Kampeer Groepsreis Namibië, Botswana en Victoria Falls.

Hoogtepunten Groepsreis Namibië, Botswana & Victoria Falls:

Review van klanten over Groepsreis Namibië, Botswana, Victoria Falls:

Door Nina en Rob Groeneveld

We hebben zoveel mogen beleven en zijn vol met verhalen over deze wereld. We zullen nog heel lang nagenieten van onze foto's, video's en herinneringen. Maar de geur van Afrika die hebben we achter moeten laten en ligt nu alleen nog in onze gedachten... De groep die we hadden was heel prettig en leuk divers van leeftijd...Voor ons waren Etosha, Desert Camp, Makgadikgadi zoutvlakte en het kamperen in de Okavango delta onvergetelijk...Voor ons is het absoluut niet de laatste keer dat we een Afrika reis zullen ondernemen. Heel veel dank aan Fair Mundo Travel voor al het werk zodat wij van onze reis konden genieten.

Door Sjaak Kommers

Wij hadden vooraf het idee om zelf te rijden, maar uiteindelijk besloten we om een kleinschalige groepsreis te boeken. Daar hebben we nooit spijt van gehad... Ik kan niet anders zeggen dan dat we een fantastische reis gehad hebben. Als we dit op eigen houtje hadden gedaan, hadden we niet zoveel gezien als nu. Er spreekt ook mee dat we een geweldig leuke groep hadden met twee zeer kundige, sympathieke gidsen.... Wij zijn helemaal verkocht aan zuidelijk Afrika!

Door Liz Ellen Groot

Mijn reis begon bij de Victoria Watervallen, welke echt groots zijn (en nat). Een helikoptervlucht over de watervallen is echt aan te raden. De reis door Namibië laat zien hoe divers het landschap is. In de Zambezistrook word je in slaap gezongen door de nijlpaarden. Etosha Nationaal Park is echt een highlight, door alle en vooral vele dieren die daar te zijn zien...Daarna was Botswana aan de beurt. Een heel ander land met als hoogtepunten de Okavango Delta (zelfs het kamperen was gaaf) en Chobe Nationaal Park (zo onwijs veel olifanten van heel dichtbij)...Ik heb al heel wat reizen gemaakt, maar dit was de beste tot nu toe.

Vraag Offerte aan

Bekijk van Dag-tot-Dag

DAG 1-2: LIVINGSTONE (VICTORIA FALLS) 

Op de luchthaven van Livingstone, Zambia, wordt u opgewacht voor een transfer naar de accommodatie. Om circa 14.00 uur ontmoet u uw medereizigers en krijgt u een briefing over de reis. U heeft de rest van de dag en de volgende dag om de indrukwekkende Victoria Watervallen te verkennen.

Livingstone in Zambia is bekend vanwege de ligging bij de machtige Victoria Watervallen. Met een enorm geraas stort het water van de Zambezi-rivier zich in een diepe kloof. De kracht van het water zorgt voor nevelwolken die door lokale stammen ‘de rook die dondert' werd genoemd. Deze eeuwigdurende spray heeft rond de watervallen een smalle strook van dicht regenwoud doen ontstaan. Naast een bezoek aan de watervallen is er keuze uit een breed aanbod van (avontuurlijke) activiteiten.

DAG 3: MUDUMU NATIONAL PARK

De reis gaat westwaarts door Zambia en om vervolgens de grens met Namibië over te steken. U bevindt zich nu in de Caprivi- strook van Namibië, een smal stuk land tussen Angola en Botswana. U reist van oost naar west door de Caprivi. Tijdens een bootcruise verkent u de natuur en het wildlife op en langs de Kwando rivier.

Mudumu National Park is een gevarieerd wildgebied met de Kwando rivier als westelijke grens. Aan de overkant van de rivier, in Botswana, ligt het exclusieve Kwando Reserve. Mudumu National Park  is groen en heeft mopanebossen, met riet begroeide oevers en moerassen. In het park kunt u divers wild spotten zoals olifanten, kudu’s, sable antilopen, buffels, krokodillen en nijlpaarden. Ook is dit het leefgebied van vele vogelsoorten.

DAG 4: MAHANGO GAME RESERVE

De reis gaat verder westwaarts door de Caprivi. In Mahango Game Reserve wordt een game drive gemaakt. Dit biedt grote kans om olifanten en buffels te zien. Maar ook luipaarden, hyena's, leeuwen, wilde honden, sable antilopen, lechhwe's, tsessebe's en de zeldzame roan antilopen worden hier gespot.

Mahango Game Reserve strekt zich uit van Popa Falls tot de grens met Botswana. Het reservaat kent droge en moerasachtige delen die verschillende wildsoorten aantrekken en garant staan voor afwisselende safari's. Olifanten, buffels, kudu's en impala's worden regelmatig bij de rivierbedding gespot.Verwacht bij Popa Falls geen grote waterval. Het zijn mooie stroomversnellingen in de Kavango rivier, die zich verderop uitwaaiert in het kanalenstelsel van de Okavango Delta in Botswana.

DAG 5: RUNDU

Nadat u ’s ochtends heeft genoten van de natuur en de vele vogelsoorten gaat de reis verder langs de Kavango rivier naar Rundu. Onderweg passeert u authentieke Afrikaanse nederzettingen.

Rundu is gelegen in het noorden van Namibië aan de Kavango rivier die de grens vormt met Angola. Rundu staat bekend om het lokale houtsnijwerk.  Een bezoek aan een lokale markt met de vele maskers, kommen, lepels en ander werk, is leuk om te doen. Rundu dient vaak als tussenstop tussen de Caprivi-strook en Etosha National Park.

DAG 6-8: ETOSHA NATIONAL PARK

Vandaag reist u door naar Etosha National Park. Etosha is het grootste wildpark van Namibië en concentreert zich rond de zoutpan. Daarom wordt Etosha in de lokale taal great white place of dry water genoemd. In dit park vindt u behalve giraffen, olifanten, zebra's, neushoorns, impala's en jakhalzen, ook bijvoorbeeld gemsbokken, gnoes, luipaarden en leeuwen. Hier staat alles in het teken van wild spotten. U maakt twee keer een hele dag game drive in Etosha National Park.

Etosha National Park is het grootste wildpark van Namibië. De naam Etosha is te vertalen als 'plaats van droog water' of 'de grote witte plaats'. Het nationale park dankt zijn naam aan de enorme zoutpan in het hart van het park. Het park biedt niet alleen een enorme variatie aan wild, maar ook een indrukwekkend landschap en bijzondere vegetatie. In Etosha National Park vindt u behalve giraffen, olifanten, zebra’s, neushoorns, impala’s en jakhalzen, ook onder meer gemsbokken, gnoes, luipaarden, cheeta's, hyena's en leeuwen.

DAG 9: BRANDBERG

De reis gaat zuidwaarts door mooie, verlaten woestijnlandschappen. In de omgeving van de droge Ugab rivier leeft de zeldzame woestijnolifant. De Brandberg steekt met zijn 2.573 meter hoog boven het landschap uit en is Namibië’s hoogste berg. U bezoekt onder leiding van een lokale gids de bekende White Lady rotstekening van de San. Ook brengt u een bezoek aan het Versteende Woud (Petrified Forest).

Brandberg is gelegen in Damaraland in het noorden van Namibië. Met een hoogte van 2.573 meter is Brandberg de hoogste plek in Namibië. Dit is leefgebied van woestijnolifanten, zwarte neushoorns en soms ook zelfs leeuwen. Brandberg is vooral bekend vanwege de rotsschilderingen van de San. De eeuwenoude White Lady rotsschildering is erg bijzonder. Het is voor velen onderwerp van discussie: sommigen zien een medicijnman tijdens een rituele dans, terwijl anderen een jager zien. Ook de naam zaait onrust, want als u goed kijkt lijkt de Lady een man te zijn...

DAG 10-11: SWAKOPMUND

Onderweg naar Swakopmund gaat u naar de zeehondenkolonie bij Cape Cross. Indrukwekkend om zoveel zeehonden bij elkaar te zien. Wellicht ziet u ook de jakhalzen die rondom de kolonie zwerven, altijd op zoek naar een makkelijke prooi. In Swakopmund heeft u een dag vrij te besteden, bijvoorbeeld om het stadje te verkennen en de craft markt te bezoeken. Er zijn ook diverse optionele activiteiten mogelijk zoals sand boarding, zeekayaken, rondvlucht.

Swakopmund, gelegen aan de Atlantische Oceaankust van Namibië, heeft een opvallend klimaat. De temperatuur is zelden lager dan 15 C en de regenval is vrijwel nul terwijl er negen maanden per jaar ochtendmist landinwaarts uitstrekt. Hierdoor kunnen specifieke planten en dieren overleven in de woestijn.Swakopmund is dé uitvalsbasis voor oceaanboottochten, kajakken, in een 4WD over de duinen, een vlucht over de duinen en nog veel meer. Het plaatsje heeft een gezellig centrum met leuke winkels en goede restaurants. Gelegen aan de kust mogen visspecialiteiten natuurlijk niet op de menukaart ontbreken.

DAG 12-13: SOSSUSVLEI

Bij het verlaten van Swakopmund gaat u langs het Moon Landscape, dat uit een eindeloze reeks granieten heuvels bestaat. De reis wordt vervolgd naar de rode duinen van de Namib Desert. U maakt een wandeling naar Sossusvlei en verkent Sesriem Canyon. Geniet van een prachtige zonsondergang over de woestijn!

Sossusvlei is gelegen in het prachtige Namib-Naukluft National Park. Hier vindt u de iconische rode duinen waar Namibië zo bekend om is. Het landschap is zeer uitgestrekt en biedt eindeloze vergezichten, zeker als u de uitdaging aan gaat om een van de duinen te beklimmen. Naast Sossusvlei zijn er meerdere pannen te bezoeken zoals Hidden Vlei of Deadvlei. De laatste wordt met zijn oeroude versteende camelthorn bomen door sommigen voor interessanter en mooier gehouden dan Sossusvlei. Sesriem Canyon is zeker ook een bezoek waard.

DAG 14: WINDHOEK

Vandaag vertrekt u naar Windhoek, de hoofdstad van Namibië.

Windhoek is de hoofdstad van Namibië, maar verwacht geen grote metropool. Windhoek is een overzichtelijke stad waar typisch Afrikaanse kraampjes samengaan met moderne, elegante winkels.Independence Avenue is de hoofdstraat en de belangrijkste winkelstraat van Windhoek. Post Street Mall is een levendige open lucht centrum waar u langs Afrikaanse boetiekjes en restaurants struint. Groene parken en de botanische tuin nodigen uit tot een relaxte wandeling. Opvallend is de Evangelisch-Lutherse Christuskirche in Art Nouveau stijl. Die Alte Feste, was vroeger een fort maar is tegenwoordig een museum dat de cultuur en tradities van het land laat zien. Windhoek is ook de naam van het Namibische biermerk. De brouwerij is net buiten Windhoek-stad gevestigd.

Het is mogelijk om de reis in Windhoek te beëindigen. Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en prijs.

DAG 15: GHANZI

De reis gaat oostwaarts waarbij Namibië wordt verruild voor Botswana. U verblijft in het hart van de Kalahari, maakt een natuurwandeling met de lokale San (Bushmen) en leert over hun traditionele manier van leven in de woestijn.

Ghanzi is een levendig plaatsje dat iets noordelijk van de Trans Kalahari Highway is gelegen. Het is een uitvalsbasis om Central Kalahari Game Reserve te bezoeken. In Ghanzi is het mogelijk om kennis te maken met de San (Bushman), de oorspronkelijke bewoners van dit gebied. De San zijn van oudsher een jagersvolk en zijn nog altijd extreem goede sporenzoekers. Een bushwalk onder leiding van de San is een absolute aanrader.

DAG 16: MAUN

Vandaag reist u naar Maun, de safari ‘hoofdstad’ van Botswana. Hier beginnen de voorbereidingen voor de komende dagen in de Okavango Delta en kunt u nog wat inkopen doen. Of u kunt een vlucht maken over de Okavango Delta (optioneel). 

Maun ligt aan de Thamalakane River en ontleent haar naam aan de taal van de San, ook wel Bushmen genoemd. In deze taal, bekend vanwege de klikklanken, betekent Maun “de plaats van het riet”. Ondanks de groei van de laatste jaren blijft Maun haar dorpse en traditionele karakter behouden. Maar Maun is ook de uitvalsbasis voor vele safari’s naar de Okavango Delta en Moremi Game Reserve. Deze combinatie maakt dat in Maun riet, kleihutten, ezelskarren, hotels, guesthouses en safarivoertuigen naast elkaar bestaan.

DAG 17-18: OKAVANGO DELTA

Met een 4WD open safarivoertuig en mokoro (traditionele kano) gaat u de Okavango Delta in waar u wild gaat kamperen.U verblijft in een mini meru tent met twee kampeerbedden, matras, beddengoed en een en-suite chemisch toilet.Geniet u van de vele vogelsoorten in dit gebied. Ook maakt u kans moerasantilopen (lechwe), krokodillen, nijlpaarden en olifanten te zien. U gaat de adembenemend mooie natuur te voet ontdekken tijdens ochtend en middag guided walks.

De Okavango Delta is de grootste inlandse delta ter wereld. Kristalhelder water verandert de droge Kalahari woestijn in een oase. De Okavango Delta is het leefgebied van nijlpaarden, krokodillen en vele vogelsoorten. Op de eilanden en vlaktes kan wildlife worden gespot zoals olifanten, leeuwen, luipaarden, cheeta's, buffels, impala's, zebra's en andere antilopensoorten. De meest authientiek manier om de Okavango Delta te verkennen is een mokoro, een traditionele kano.

DAG 19: MAKGADIKGADI PANS

Geniet op deze uitgestrekte zoutpannen van een prachtige zonsondergang. Na de zomerregens stromen de pannen vol water en worden de vissen en garnalen in de modder weer wakker. Deze rijke voedselvoorraad maakt de pannen tot een aantrekkelijke broedplaats voor onder andere flamingo's en pelikanen.

Makgadikgadi Pans zijn zoutpannen gelegen in centraal Botswana. De Makgadikgadi Salt Pans behoren tot de grootste zoutpannen wereldwijd. Slecht een deel ervan ligt binnen de grenzen van Makgadikgadi National Park. De zoutpannen resteren van een gigantisch binnenmeer van miljoenen jaren terug. De grijs-witte zoutpannen vormen een zilveren, verblindende spiegel als midden op de dag de zon er op staat en kleuren zachtroze bij de meestal wolkeloze zonsondergang. Naast de zoutpannen zijn er in Makgadikgadi grasvlaktes en fossiele duinen te vinden. Hierdoor is het het leefgebied van vele wild- en vogelsoorten, variërend van grote kuddes zebra's en gnoes, leeuwen, flamingo's en andere watervogels en schichtige stokstaartjes.

DAG 20: CHOBE NATIONAL PARK

U reist vandaag naar de Chobe rivier in Chobe National Park. ’s Middags maakt u een bootcruise over de Chobe rivier op zoek naar dieren die aan de waterkant hun dorst komen lessen. 

Chobe National Park is het op één na grootste park in Botswana en staat vooral bekend om de vele olifanten.Dit is ook het leefgebied van onder andere buffels, giraffen, zebra’s en vele antilopensoorten, veelal op de voet gevolgd door roofdieren zoals leeuwen, luipaarden en hyena’s. De Chobe rivier vormt de noordelijke grens en is het hele jaar door een belangrijke waterbron voor wildlife. Grote kuddes komen naar de oevers om hun dorst te lessen. Olifanten nemen regelmatig een bad of zwemmen naar een eiland in de rivier. Natuurlijk vindt u hier ook nijlpaarden, krokodillen en vele vogelsoorten.

DAG 21: LIVINGSTONE

De reis gaat terug naar Livingstone waar de rondreis eindigt.

Vraag Offerte aan

 • De vertrekdata zijn exclusief vluchtdagen. 
 • De vetgedrukte data zijn gegarandeerde vertrekdata
 • De overige data hebben een minimum deelname van 4 personen. Informeer bij ons of er al 4 personen hebben geboekt of dat uw boeking maakt dat er 4 personen boeken en dat daarmee het vertrek inmiddels gegarandeerd is.
 • De data met * zijn reisdata met een Duits-sprekende gids. 

Vraag Offerte aan

Vertrekdata 2022
09 jan 2022 - 29 jan 2022
13 feb 2022 - 05 mrt 2022
20 mrt 2022 - 09 apr 2022
03 apr 2022 - 23 apr 2022
10 apr 2022 - 30 apr 2022
08 mei 2022 - 28 mei 2022 *
22 mei 2022 - 11 jun 2022
29 mei 2022 - 18 jun 2022
05 jun 2022 - 25 jun 2022 *
19 jun 2022 - 09 jul 2022
26 jun 2022 - 16 jul 2022
03 jul 2022 - 23 jul 2022
10 jul 2022 - 30 jul 2022
17 jul 2022 - 06 aug 2022
24 jul 2022 - 13 aug 2022
31 jul 2022 - 20 aug 2022
07 aug 2022 - 27 aug 2022 *
14 aug 2022 - 03 sep 2022
21 aug 2022 - 10 sep 2022
28 aug 2022 - 17 sep 2022 *
04 sep 2022 - 24 sep 2022
11 sep 2022 - 01 okt 2022
18 sep 2022 - 08 okt 2022 *
25 sep 2022 - 15 okt 2022
02 okt 2022 - 22 okt 2022
09 okt 2022 - 29 okt 2022 *
16 okt 2022 - 05 nov 2022
23 okt 2022 - 12 nov 2022
30 okt 2022 - 19 nov 2022 *
06 nov 2022 - 26 nov 2022
13 nov 2022 - 03 dec 2022 *
27 nov 2022 - 17 dec 2022 *
11 dec 2022 - 31 dec 2022
25 dec 2022 - 14 jan 2023
Vertrekdata 2023
08 jan 2023 - 28 jan 2023
12 feb 2023 - 04 mrt 2023
19 mrt 2023 - 08 apr 2023
26 mrt 2023 - 15 apr 2023
02 apr 2023 - 22 apr 2023
07 mei 2023 - 27 mei 2023 *
21 mei 2023 - 10 jun 2023
04 jun 2023 - 24 jun 2023 *
18 jun 2023 - 08 jul 2023
25 jun 2023 - 15 jul 2023
02 jul 2023 - 22 jul 2023
09 jul 2023 - 29 jul 2023
16 jul 2023 - 05 aug 2023
23 jul 2023 - 12 aug 2023
30 jul 2023 - 19 aug 2023
06 aug 2023 - 26 aug 2023 *
13 aug 2023 - 02 sep 2023
20 aug 2023 - 09 sep 2023
27 aug 2023 - 16 sep 2023 *
03 sep 2023 - 23 sep 2023
10 sep 2023 - 30 sep 2023
17 sep 2023 - 07 okt 2023 *
24 sep 2023 - 14 okt 2023
01 okt 2023 - 21 okt 2023
08 okt 2023 - 28 okt 2023 *
15 okt 2023 - 04 nov 2023
22 okt 2023 - 11 nov 2023
29 okt 2023 - 18 nov 2023 *
05 nov 2023 - 25 nov 2023
12 nov 2023 - 02 dec 2023 *
26 nov 2023 - 16 dec 2023 *
10 dec 2023 - 30 dec 2023
24 dec 2023 - 13 jan 2024

Bij de prijs van deze accommodatiereis zijn de transfers inbegrepen. We bieden u hiermee een korting van € 60,- per persoon.
2022: € 3.380,- per persoon bij een tweepersoonsbezetting
2023: € 3.560,- per persoon bij een tweepersoonsbezetting

 • Indien van toepassing: voor een alleenreizende geldt een single toeslag van € 500,-  (2022) / € 570,- (2023). Als u bereid bent om met een andere alleenreizende van dezelfde sekse een kamer te delen, dan hoeft u geen single toeslag te betalen, ook als blijkt dat er geen andere alleenreizende deelnemer is om de kamer mee te delen.
 • Er is geen lokale betaling van toepassing.
 • Wij brengen geen administratie- of boekingskosten in rekening.

Vraag Offerte aan

Review van klanten over Groepsreis Namibië, Botswana, Victoria Falls:

Door Nina en Rob Groeneveld

We hebben zoveel mogen beleven en zijn vol met verhalen over deze wereld. We zullen nog heel lang nagenieten van onze foto's, video's en herinneringen. Maar de geur van Afrika die hebben we achter moeten laten en ligt nu alleen nog in onze gedachten... De groep die we hadden was heel prettig en leuk divers van leeftijd...Voor ons waren Etosha, Desert Camp, Makgadikgadi zoutvlakte en het kamperen in de Okavango delta onvergetelijk...Voor ons is het absoluut niet de laatste keer dat we een Afrika reis zullen ondernemen. Heel veel dank aan Fair Mundo Travel voor al het werk zodat wij van onze reis konden genieten.

Door Sjaak Kommers

Wij hadden vooraf het idee om zelf te rijden, maar uiteindelijk besloten we om een kleinschalige groepsreis te boeken. Daar hebben we nooit spijt van gehad... Ik kan niet anders zeggen dan dat we een fantastische reis gehad hebben. Als we dit op eigen houtje hadden gedaan, hadden we niet zoveel gezien als nu. Er spreekt ook mee dat we een geweldig leuke groep hadden met twee zeer kundige, sympathieke gidsen.... Wij zijn helemaal verkocht aan zuidelijk Afrika!

Door Liz Ellen Groot

Mijn reis begon bij de Victoria Watervallen, welke echt groots zijn (en nat). Een helikoptervlucht over de watervallen is echt aan te raden. De reis door Namibië laat zien hoe divers het landschap is. In de Zambezistrook word je in slaap gezongen door de nijlpaarden. Etosha Nationaal Park is echt een highlight, door alle en vooral vele dieren die daar te zijn zien...Daarna was Botswana aan de beurt. Een heel ander land met als hoogtepunten de Okavango Delta (zelfs het kamperen was gaaf) en Chobe Nationaal Park (zo onwijs veel olifanten van heel dichtbij)...Ik heb al heel wat reizen gemaakt, maar dit was de beste tot nu toe.

 • transfer van luchthaven
 • 20 nachten avontuurlijke safari waarvan 18 nachten in (tented) lodges (tweepersoonskamers met en-suite badkamer) en 2 nachten kamperen in een tweepersoonstent
 • kampeerbenodigdheden inclusief beddengoed voor wild kamperen in Okavango Delta
 • transfer naar luchthaven
 • 20x ontbijt, 17x lunch en 11x diner
 • activiteiten conform dag-tot-dag beschrijving
 • alle entreegelden voor parken, bezienswaardigheden en activiteiten zoals beschreven in het dagprogramma
 • begeleiding door twee professionele Engelssprekende gidsen
 • dekking door Stichting Garantiefonds Reisgelden. Al vanaf onze oprichting zijn wij aangesloten bij SGR. Een prettige gedachte dat uw betalingen verzekerd zijn.
 • adequate ondersteuning als er zich onverhoopt problemen voordoen
 • uitgebreide reisbescheiden
 • 100% CO2 compensatie: de CO2 uitstoot van alle reisonderdelen wordt standaard door ons gecompenseerd
 • deze reis ondersteunt lokale projecten 
 • duurzaam reizen vergroot de positieve en verkleint de negatieve gevolgen van toerisme

Vraag Offerte aan

 • vluchten
 • kosten voor reis- en grensdocumenten
 • reis- en/of annuleringskostenverzekering
 • drankjes
 • optionele activiteiten
 • overige maaltijden en drankjes
 • uitgaven van persoonlijke aard en fooien

Vraag Offerte aan

Aantal reizigers
Deze kleinschalige reis heeft maximaal 12 deelnemers. De vertrekdata met gegarandeerd vertrek hebben geen minimum aantal deelnemers. Op andere vertrekdata is het minimum aantal deelnemers 4. 

Gidsen
De groepsreis wordt begeleid door 2 Engels-sprekende gidsen/chauffeurs.

Verblijf
Dit is een avontuurlijke reis met verblijf in accommodaties. Alleen in de Okavango Delta wordt gekampeerd. U verblijft twee nachten in een mini meru tent met twee kampeerbedden, matras, beddengoed en een en-suite chemisch toilet. Er is een bucket shower tent met warm water voor gemeenschappelijk gebruik.

Mate van participatie
Dit is een reis met beperkte participatie, hetgeen betekent dat u gevraagd wordt zelf uw bagage te dragen, 's ochtends te assisteren bij het inpakken van de safaritruck en bij toerbeurt de gids te assisteren bij het bereiden van een maaltijd, indien deze niet door de accommodatie wordt verzorgd.

Reizen
U reist in een speciaal ontworpen safari-wagen. De safari-truck heeft 12 vooruitkijkende zitplaatsen en 2 zitplaatsen voor chauffeur en gids.

Bagage
Voor de reis geldt een bagagelimiet van 1 stuk van maximaal 12 kg per persoon. Harde koffers of tassen met wieltjes en/of frames zijn niet toegestaan.

Vraag Offerte aan