Groepsreizen Namibië

Namibië                             

Kleinschalige groepsreizen                       

Alle Groepsreizen Namibië          Neem contact op

Groepsreizen Namibie

Bekijk alle Groepsreizen Namibie

Onze groepsreizen Namibië zijn kleinschalig, zowel wat betreft de accommodaties en campsites als de grootte van de groep. Het aantal deelnemers bedraagt maximaal 12 personen, maar er zijn ook groepsreizen met maximaal 8 deelnemers. 

Veel vertrekdata van de groepsreizen Namibië hebben gegarandeerd vertrek. Dat wil zeggen dat de groepsreis sowieso doorgaat, ongeacht het aantal aanmeldingen. Voor andere data zijn er minimaal twee of vier deelnemers nodig. Door de kleine groep en begeleiding door de deskundige gids kunt u in alle rust genieten van Namibië.

Bekijk alle Groepsreizen Namibie

Populairste Groepsreizen Namibië:

12 dagen
Vanaf € 3.975,- p.p.
Groepsreis Namibië op z'n MooistGroepsreis Namibië op z'n Mooist
15 dagen
Vanaf € 4.945,- p.p.
Luxe Groepsreis Namibie HighlightsLuxe Groepsreis Namibie Highlights
21 dagen
Vanaf € 3.560,- p.p.
Groepsreis Namibië, Botswana & Victoria FallsGroepsreis Namibië, Botswana & Victoria Falls

Mogelijkheden van Groepsreizen Namibië

Namibië heeft veel te bieden en is erg divers land. Het staat bekend om het uitgestrekte en ruige landschap.

De rode duinen van Sossusvlei zijn bij velen het meest bekend, net als de safari's in Etosha National Park. Minder bekend zijn de prachtige landschappen van Damaraland, met rotstekeningen van de San bij Twyfelfontein en Brandberg. Of wildparken als Bwabwata National Park, Mudumu National Park en Popa Falls in de Caprivi-strook. Of beter gezegd: de Zambezi Region, want dat is de officiële naam van de Caprivi-strook sinds 2013. De Fish River Canyon is een van de grootste canyons ter wereld en behoort zeker ook tot de highlights van Namibië.

Behalve landschappelijk heeft Namibië ook veel te bieden op cultureel gebied. Stammen als Himba en San vertellen u graag over hun cultuur. U zult ervaren hoe belangrijk eeuwenoude tradities en gewoontes nog steeds in het hudige alledaagse leven zijn.

Een groepsreis door Namibië laat u genieten van de enorme diversiteit van dit imponerende land. Het ene moment ziet u wit uitgeslagen olifanten op de zoutpan van Etosha National Park. Het andere moment maakt u kennis met de Himba of vaart u op de Atlantische Oceaan op zoek naar dolfijnen en walvissen.

Bekijk alle Groepsreizen Namibie

Verschillende typen Groepsreizen Namibië

Wij bieden verschillende typen groepsreizen aan. U kunt kiezen uit een verblijf in accommodaties of een kampeerreis. Maar niet alle routes worden als accommodatie- of kampeerreis aangeboden. En sommige routes worden als combinatie van accommodaties en campsites aangeboden.

Aanrader voor Groepsreizen Namibië

Als u een week of drie vakantie heeft, overweeg dan eens om een groepsreis Namibië te combineren met een van de buurlanden zoals Zuid-Afrika of Botswana. In sommige groepsreizen zijn de Victoria Falls ook in de route opgenomen. Een absolute aanrader is de Groepsreis Namibië, Botswana en Victoria Falls. Als u naar de route, bezienswaardigheden en activiteiten kijkt, begrijpt u direct waarom deze reis een van onze best sellers is.

Bekijk alle Groepsreizen Namibie