Groepsreizen Namibië

Namibië

Kleinschalige groepsreizen

Groepsreizen Namibie

Wij bieden groepsreizen door Namibie aan in een kleine groep. Het aantal deelnemers bedraagt maximaal twaalf personen, maar er zijn ook groepsreizen met maximaal acht deelnemers. 

Veel vertrekdata hebben gegarandeerd vertrek. Voor sommige data is er minimaal twee of vier deelnemers nodig. Door de kleine groep kunt u in alle rust genieten van Namibië.

Bekijk alle Groepsreizen Namibie

Mooiste Groepsreizen Namibië:

12 dagen
Vanaf € 2.885,- p.p.
Groepsreis Namibie HighlightsGroepsreis Namibie Highlights
21 dagen
Vanaf € 3.380,- p.p.
Groepsreis Namibië, Botswana & Victoria FallsGroepsreis Namibië, Botswana & Victoria Falls
15 dagen
Vanaf € 2.620,- p.p.
Groepsreis Victoria Falls & NamibiëGroepsreis Victoria Falls & Namibië

Namibië heeft veel te bieden en is erg afwisselend. De rode duinen van Sossusvlei zijn bij velen wel bekend, net als de safari's in Etosha National Park. Minder bekend zijn de prachtige landschappen van Damaraland, met rotstekeningen van de San bij Twyfelfontein en Brandberg. Of wildparken als Bwabwata National Park, Mudumu National Park en Popa Falls in de Caprivi-strook. De Fish River Canyon is een van de grootste canyons ter wereld en behoort ook tot de highlights van Namibië.

Tijdens de groepsreizen verblijft u in accommodaties of op campsites. Aanrader is om de reis door Namibië te combineren met een van de buurlanden zoals Zuid-Afrika of Botswana. Sommige groepsreizen starten of eindigen bij de Victoria Falls

Bekijk alle Groepsreizen Namibie