Luxe reizen Zimbabwe

                                      Zimbabwe

                                              Luxe reizen

Alle Luxe Reizen Zimbabwe     Neem contact op

Lodges Zimbabwe

Lodges in Zimbabwe zijn veelal gelegen in de wildparken en natuurparken. De locaties zijn prachtig en kwaliteit is hoog. De meeste lodges zijn klein van opzet met een persoonlijke service. Voor activiteiten als safari's en wandelingen, gaat u met een deskundige gids en scout op pad.

Bekijk onze Rondreizen Zimbabwe

Bekijk de lodges in de verschillende gebieden van Zimbabwe:

In Zimbabwe is er een keuze uit verschillende typen accommodaties. In de wildparken zijn de meeste accommodaties lodges of tented camps. De lodges zijn in het algemeen van permanentere structuren gebouwd dan de tented camps. En goed te weten is dat tented camps niets met kamperen te maken heeft. Sterker nog sommige tented camps zijn zelfs zeer luxe. Behalve tented camps en lodges bieden wij in Zimbabwe ook guesthouses en boutique hotels aan. Deze kleinschalige accommodaties bevinden zich vooral in of net buiten een plaats of stad.

Lodges in Hwange National Park, Zimbabwe

Bekijk onze Rondreizen Zimbabwe

Lodges in Mana Pools National Park, Zimbabwe

Bekijk onze Rondreizen Zimbabwe

Lodges in Matobo National Park, Zimbabwe

Bekijk onze Rondreizen Zimbabwe

Lodges in Victoria Falls, Zimbabwe

Bekijk onze Rondreizen Zimbabwe

Lodges in Zambezi National Park, Zimbabwe

Bekijk onze Rondreizen Zimbabwe

Behalve in lodges kan in de parken van Zimbabwe ook verbleven worden in tented camps. Dit zijn vaak luxe safaritenten voorzien van alle comfort. Soms bestaan tented camps uit een combinatie van canvas, steen en riet. Op sommige locaties, bijvoorbeeld in Mana Pools National Park aan de Zambezi rivier, moeten camps voor het regenseizoen worden afgebroken en erna weer worden opgebouwd. De hoge waterstand zou het camp anders beschadigen.

In grotere plaatsen zoals Harare en Victoria Falls biedt een verblijf in een guesthouse of boutique hotel een mooie afwisseling op een verblijf in lodges of tented camps. Wij werken samen met kleinschalige accommodaties die meestal door de eigenaren worden gerund. Jaarlijks gaan we meerdere keren naar onze bestemmingen, bezoeken en verblijven in de accommodaties en kunnen u daarom uit eigen ervaring adviseren. Neem gerust contact met ons op voor advies op maat.

Vraag Offerte aan