Hwange National Park

Hwange National Park

Zimbabwe

Bekijk Zimbabwe Reizen     Neem contact op

Bomani Tented Lodge

Bomani Tented Lodge

Bomani Tented Lodge is gelegen in een privé concessie grenzend aan het zuidoostelijk deel van Hwange National Park in Zimbabwe.

De gate naar Hwange National Park is ongeveer 15 minuten rijden door het privé reservaat. Dit is al een safari op zich, want er staan geen hekken tussen Hwange en het privé reservaat. Het wild beweegt zich vrij tussen beide gebieden.

Heeft u vragen over deze accommodatie of wilt u meer weten?    Bel of Mail ons

Bekijk onze rondreizen met Bomani Tented Lodge:

Bomani Tented Lodge: Faciliteiten

Bomani Tented Lodge heeft een centraal deel van met open eetruimte, bar, lounge en plunge pool. Bomani Tented Lodge heeft zicht op een waterpoel, die een grote aantrekkingskracht heeft op wildlife. ’s Avonds worden rond het open vuur van de boma de safari-belevenissen gedeeld met andere reizigers en gidsen. 

Bomani Tented Lodge: Activiteiten

Bomani Tented Lodge biedt vele activiteiten aan. Onder leiding van deskundige gidsen maakt u game drives in een open safarivoertuig. Ook kunt u wandelsafari's maken. Vlak bij de waterpoel is een hide gebouwd. Een ideale plek om wildlife van dichtbij te zien. De hide biedt ook goede fotografiemogelijkheden.

Bomani Tented Lodge is nauw betrokken bij de lokale gemeenschap en zet zich erg in voor conservation. Hier zijn verschillende activiteiten op afgestemd zoals het bezoeken van een lokale school.

Bekijk alle Zimbabwe Rondreizen