Hwange National Park

Hwange National Park

Zimbabwe

Bekijk Zimbabwe Reizen     Neem contact op

Robins Camp in Hwange National Park

Robins Camp

Robins Camp is gelegen in het noordwestelijk deel van Hwange National Park, het grootste wildreservaat van Zimbabwe.

Het camp vormt een mooie uitvalsbasis voor safari's in dit wildrijke gebied. Het centrale deel van het camp is voorzien van zwembad, restaurant, bar en lounge. De comfortabele chalets hebben een en-suite badkamer. De chalets zijn kleurrijk gedecoreerd door lokale ontwerpers waarbij gebruik is gemaakt van gerecycled materialen en lokale stoffen en items.

Heeft u vragen over deze accommodatie of wilt u meer weten?    Bel of Mail ons

Bekijk onze rondreizen met Robins Camp in Hwange National Park:

20 dagen
Vanaf € 5.895,- p.p.
Rondreis Namibië Botswana ZimbabweRondreis Namibië Botswana Zimbabwe

Robins Camp en Wildlife

Robins Camp ligt in het ruige noordelijke Basalt-gebied van Hwange National Park. In dit gebied zijn veel natuurlijke bronnen te vinden. Mineraalrijk water sijpelt hier vanuit de grond omhoog. In het droge Hwange, waar vaak een watertekort is, zijn de waterbronnen van groot belang voor wildlife.

Hier zijn enorme kuddes met buffels te vinden, soms wel meer dan 2.000! Gezien de overvloed aan prooidieren is het geen wonder dat dit deel van Hwange National Park een hoge concentratie leeuwen heeft. Het gebied bij Robins Camp staat ook bekend om zijn grote populaties reedbuck, roan, sable en tsessebe, evenals de gebruikelijke kuddes olifanten en andere soorten die in Hwange National Park voorkomen. 

Robins Camp en Safari's

Robins Camp is een goede uitvalsbasis om safari's te maken met de eigen huurauto. Ook is het mogelijk om met gids game drives te maken in een open safarivoertuig. De deskundige gids deelt zijn/haar kennis over wildlife en natuur graag met u. Korte en langere bushwalks behoren ook tot de mogelijkheden.