Luxe reizen

Fair Mundo Travel                  

Luxe reizen                             

Bekijk alle Luxe Reizen      Neem contact op

Luxe reizen Afrika

Onze luxe reizen door Afrika laten u kennis maken met geweldige natuur, cultuur en wildlife.

Om Afrika op z'n best te ervaren, brengen we u graag naar bijzondere plekken. U verblijft in stijlvolle accommodaties, van luxe tented camps tot boutique hotels en kleinschalige lodges.

Bekijk de mooiste luxe reizen per land:


Tijdens onze luxe reizen Afrika mag u persoonlijke service en uitzonderlijk locaties verwachten. Wat te denken van een luxe boomhut met zicht op de, door nijlpaarden overvolle, Luangwa rivier in Zambia? Of een tented camp in Mana Pools, Zimbabwe, waar u vanuit uw comfortabele fauteuil wilde honden voorbij ziet komen? Of een chalet in Sossusvlei, Namibië, waar u op het dakterras geniet van een verbluffende zonsondergang en luxueus overnacht onder de heldere, Afrikaanse sterrenhemel? Zo maar enkele suggesties, want de mogelijkheden zijn eindeloos.

Luxe Reizen Afrika: verschillende manieren van reizen

Luxe reizen kunnen op verschillende manieren worden ingevuld. Tijdens een self drive reist u met een huurauto. Wilt u meer ontspannen reizen, kies dan voor een rondreis met privé gids/chauffeur. Tijdens een fly-in reis komt u op afgelegen plekken, bijvoorbeeld langs de Skeleton Coast in Namibië, in de Okavango Delta in Botswana of in Kafue National Park in Zambia. Een luxe fly-in reis is ook ideaal als u u weinig vakantiedagen te besteden heeft. Zo kunt u bijvoorbeeld in korte tijd de mooiste natuur- en wildparken van Zuid-Afrika met elkaar combineren.

Bekijk alle Luxe Reizen