Luxe reizen Namibië

Namibië

Luxe reizen

Luxe reizen Namibië

De luxe reizen van Fair Mundo Travel nemen u mee naar het prachtige Namibië. Geniet van de prachtige landschappen en verblijf in luxe lodges.

Namibië is een divers land dat zich uitstekend leent voor een afwisselende rondreis. Bestaat voor u een luxe reis uit een toplocatie, de beste gidsen, persoonlijke service, uitstekende keuken en goede wijnen? We bieden het u allemaal.

Bekijk alle Luxe Reizen Namibië

Mooiste Luxe Reizen Namibie:

15 dagen
Vanaf € 5.985,- p.p.
Rondreis Namibië met privéchauffeur /gidsRondreis Namibië met privéchauffeur /gids
20 dagen
Vanaf € 5.345,- p.p.
Luxe rondreis Namibië & BotswanaLuxe rondreis Namibië & Botswana

Denk aan de rode zandduinen van Sossusvlei, Himba dames die zich insmeren met rode klei tegen zonnebrand, de zoutpan van Etosha National Park met een overvloed aan wilde dieren, het kustplaatsje Swakopmund van waaruit de oceaan en duinen kunnen worden verkend, Skeleton Coast, Fish River Canyon, Kalahari, Caprivi-strook, allemaal gebieden die een kenmerkend zijn voor Namibië en uw vakantie bijzonder en speciaal zullen maken. Een luxe reis door Namibië kan op verschillende manieren worden ingevuld. 

Luxe Reizen Namibië: self drive in een 4x4

Rijd in een 4x4 auto over de vele gravelwegen om zo Namibië te verkennen. Geniet van de vrijheid van een self drive en verblijf in luxe lodges en exclusieve tented camps op bijzondere locaties.

Luxe Reizen Namibië: rondreizen met privéchauffeur / privégids

Een rondreis met privégids/chauffeur heeft als groot voordeel dat u op een ontspannen en zorgeloze manier door Namibië rijdt. De privéchauffeur brengt u op de mooiste plekken en kan u veel vertellen over het land, bewoners, cultuur, natuur en wildlife.

Luxe Reizen Namibië: air safari of fly in reis

Een air safari of fly in reis is ideaal om in korte tijd verschillende gebieden van Namibië te bezoeken. In een klein vliegtuigje gaat u van de ene locatie naar de andere. Het verblijf in intieme camps en luxe lodges kan extra speciaal worden door te verblijven op locaties die nauwelijks anders te bereiken te zijn. Hier waant u zich alleen op de wereld met verbluffende vergezichten en spectaculaire zonsondergangen.

Bekijk alle Luxe Reizen Namibië