Luxe reizen Namibië

                                     Namibië

                                          Luxe reizen

Alle Luxe Reizen Namibië     Neem contact op

Luxe reizen Namibië

De luxe reizen van Fair Mundo Travel nemen u mee naar het prachtige Namibië. Geniet van de prachtige landschappen en laat u verwennen in luxe lodges.

Namibië is een divers land dat zich uitstekend leent voor een afwisselende rondreis. Bestaat voor u een luxe reis door Namibië uit een toplocatie, de beste gidsen, persoonlijke service, uitstekende keuken en goede wijnen? We bieden het u allemaal.

Bekijk alle Luxe Reizen Namibië

Mooiste Luxe Reizen Namibië:

15 dagen
Vanaf € 6.795,- p.p.
Rondreis Namibië met privéchauffeur/gidsRondreis Namibië met privéchauffeur/gids
20 dagen
Vanaf € 6.545,- p.p.
Luxe rondreis Namibië & BotswanaLuxe rondreis Namibië & Botswana

Bezienswaardigheden tijdens Luxe Reizen Namibië

Probeert u zich een beeld te vormen van een luxe reis door Namibië? Denk dan aan de rode zandduinen van Sossusvlei, Kaokaveld met Himba dames die zich insmeren met rode klei tegen zonnebrand, de zoutpan van Etosha National Park met een overvloed aan wilde dieren, het kustplaatsje Swakopmund van waaruit de oceaan en duinen kunnen worden verkend, Skeleton Coast, Fish River Canyon, Kalahari, Caprivi-strook. Allemaal gebieden die kenmerkend zijn voor Namibië en die uw reis bijzonder en speciaal zullen maken.

Wij stellen uw luxe reis Namibië helemaal op maat samen. Geen aan elkaar gekoppelde bouwstenen. Nee, uw wensen staan centraal. Met onze expertise en eigen reiservaringen door Namibië ontwerpen we een reis die helemaal is afgestemd op uw wensen.

Een luxe reis zegt iets over het comfortniveau, de kwaliteit van de service en de maaltijden. In Namibië geldt bovendien dat de luxe lodges en tented camps veelal op een toplocatie liggen. Zicht op een waterpoel waar wildlife komt drinken bijvoorbeeld. Of een prachtige plek waar u de zon ziet ondergaan en de lucht van lichtoranje naar donkerpaars ziet verkleuren. Met een sundowner-drankje in de hand. Wij hebben voor u de beste luxe accommodaties op de mooiste locaties geselecteerd. Vertel ons uw wensen en wij verzorgen uw droomreis van A tot Z.

Luxe Reizen Namibië: self drive in een 4x4

Het wegennet in Namibië bestaat uit geasfalteerde wegen en gravelwegen. De meeste kilometers zult u maken over gravelwegen. Een comfortabele, hooggelegen 4x4 auto is een veilige manier om Namibië te verkennen. Geniet van de vrijheid van een self drive en verblijf in luxe lodges en exclusieve tented camps op bijzondere locaties.

Luxe Reizen Namibië: rondreizen met privéchauffeur / privégids

Een rondreis met privégids/chauffeur heeft als groot voordeel dat u op een ontspannen en zorgeloze manier door Namibië rijdt. De privéchauffeur brengt u op de mooiste plekken en kan u veel vertellen over het land, bewoners, cultuur, natuur en wildlife.

Luxe Reizen Namibië: fly in reis

Een fly in reis is ideaal om in korte tijd verschillende gebieden van Namibië te bezoeken. In een klein vliegtuigje gaat u van de ene locatie naar de andere. Het verblijf in intieme camps en luxe lodges kan extra speciaal worden door te verblijven op locaties die nauwelijks anders te bereiken te zijn. Hier waant u zich alleen op de wereld met verbluffende vergezichten en spectaculaire zonsondergangen.

Bekijk alle Luxe Reizen Namibië