Luxe reizen Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

Luxe reizen

Luxe reizen Zuid-Afrika

Luxe reizen Zuid-Afrika

Onze luxe Zuid-Afrika reizen laten u kennis maken met de veelzijdigheid van dit prachtige Afrikaanse land. Geniet van de schitterende landschappen, vele wildparken en voortreffelijke wijnen en gastronomie en verblijf in luxe accommodaties op unieke locaties. Op basis van uw wensen en interesses stellen we een exclusieve rondreis door Zuid-Afrika voor u samen. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van Kaapstad met de Wijnlanden, de Tuinroute en luxe safari's in gerenommeerde privé wildparken als Sabi Sands, Madikwe Game Reserve en Phinda Game Reserve.

Luxe fly drive Zuid-Afrika

Wilt u individueel door Zuid-Afrika reizen? Dat kan uitstekend tijdens een fly-drive. In een comfortabele auto rijdt u naar de volgende bestemming. U overnacht bijvoorbeeld in een kleinschalig boutique hotel, een luxueuze lodge of een stijlvol tented camp.

Luxe rondreis Zuid-Afrika met privéchauffeur/gids

Wilt u een individuele rondreis door Zuid-Afrika maken maar liever niet zelf rijden? Dan is een reis met privéchauffeur/gids iets voor u. Geniet van de reis en kom ontspannen op de volgende bestemming aan. 

Luxe fly-in vakantie Zuid-Afrika

Een fly-in vakantie is ideaal als u in korte tijd verschillende gebieden van Zuid-Afrika wilt ontdekken. In een klein vliegtuigje gaat u van de ene luxe accommodatie naar de andere. Zo kunt u bijvoorbeeld 's ochtends een safari maken in een van de mooiste wildparken en 's middags met de blote voeten op het strand staan. Ook is het mogelijk om verschillende wildparken met elkaar te combineren om zo de kans op het spotten van specifieke wilde dieren te vergroten.

14 dagen
Vanaf € 3.585,- p.p.
Safari reis Zuid-Afrika met chauffeurSafari reis Zuid-Afrika met chauffeur

Bekijk meer luxe reizen Zuid-Afrika

Op reis naar

Offerte aanvraag

Ontvang een vrijblijvende offerte op maat!

Offerte aanvraag

Contactgegevens

Fair Mundo Travel
Tesschenmacherstraat 43
7415 CS Deventer

+31 (0) 570 605 735
info@fairmundotravel.nl

Aangesloten bij

SGR VvKR

Reacties

Lees wat klanten over ons zeggen

Reacties bekijken