Luxe reizen Zuid-Afrika

                                        Zuid-Afrika

                                                 Luxe reizen

Alle Luxe Reizen Zuid-Afrika     Neem contact op

Luxe reizen Zuid-Afrika

Onze luxe reizen Zuid-Afrika laten u kennis maken met de veelzijdigheid van dit prachtige Afrikaanse land dat niet voor niets ook wel "de wereld in één land" wordt genoemd.

Tijdens een luxe reis Zuid-Afrika verblijft u in stijlvolle accommodaties op unieke locaties. De luxe accommodaties zijn kleinschalige en variëren van sfeervol boutique hotel tot luxueuze lodge, voorzien van de beste service.

Geniet van heerlijke wijnproeverijen, ultieme safari's en gerenommeerde restaurants met traditionele of internationale gerechten. Er zijn vele manieren waarop een luxe reis Zuid-Afrika kan worden ingevuld. Zo kunt u met een comfortabele huurauto rondreizen, met een privé gids/chauffeur reizen of in een klein vliegtuigje naar een privé wildpark vliegen.

Bekijk alle Luxe Reizen Zuid-Afrika

Mooiste Luxe Reizen Zuid-Afrika:

14 dagen
Vanaf € 4.495,- p.p.
Safari reis Zuid-Afrika met chauffeurSafari reis Zuid-Afrika met chauffeur

Luxe Reizen Zuid-Afrika: op maat gemaakt

Op basis van uw wensen en interesses stellen we uw droomreis door Zuid-Afrika samen. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van Kaapstad met de Wijnlanden, de Tuinroute en luxe safari's in gerenommeerde privé wildparken als Sabi Sands, Madikwe Game Reserve en Phinda Game Reserve.

Luxe Reizen Zuid-Afrika: fly drive

Wilt u individueel door Zuid-Afrika reizen? Dat kan uitstekend tijdens een fly-drive. In een comfortabele huurauto rijdt u naar de volgende bestemming. Natuurlijk kan dat in een 4x4 maar is niet voor elke route noodzakelijk. U overnacht bijvoorbeeld in een kleinschalig boutique hotel, een luxueuze lodge of een stijlvol tented camp.

Luxe Reizen Zuid-Afrika: rondreis met privé chauffeur/gids

Wilt u een individuele rondreis door Zuid-Afrika maken maar liever niet zelf rijden? Dan is een reis met privé chauffeur/gids iets voor u. Geniet van de reis en kom ontspannen op de volgende bestemming aan. Een privé gids zal u veel vertellen over de omgeving waar u rijdt, achtergronden bij het nieuws, natuur, cultuur en het leven van alledag.

Luxe Reizen Zuid-Afrika: fly-in vakantie

Een fly-in vakantie is ideaal als u in korte tijd verschillende gebieden van Zuid-Afrika wilt ontdekken. In een klein vliegtuigje gaat u van de ene luxe accommodatie naar de andere. Zo kunt u bijvoorbeeld 's ochtends een safari maken in een van de mooiste wildparken en 's middags met de blote voeten op het strand staan. Ook is het mogelijk om verschillende wildparken met elkaar te combineren om zo de kans op het spotten van specifieke wilde dieren te vergroten.

Luxe Reizen Zuid-Afrika in combinatie met andere landen

Een luxe reis Zuid-Afrika kan uitstekend gecombineerd worden met bijzonderheden in andere landen in Afrika. Combineer Kaapstad en de Wijnlanden met de machtige Victoria Falls. Of met de kronkelende waterwegen van de Okavango Delta en wildrijke Moremi Game Reserve. Liever een bezoek aan de desolate rode duinen van Sossusvlei? Ook dat en nog veel meer is mogelijk. Vertel ons uw interesses en wij stellen uw droomreis samen.

Bekijk alle Luxe Reizen Zuid-Afrika