Madikwe Game Reserve

Madikwe Game Reserve

Zuid-Afrika

Bekijk Zuid-Afrika Reizen     Neem contact op

Madikwe Game Reserve

Madikwe Game Reserve

Madikwe Game Reserve ligt in Zuid-Afrika aan de rand van de Kalahari woestijn, grenzend aan Botswana. Het is een Big Five wildpark en het hele jaar door malariavrij.

Bekijk alle Zuid-Afrika Rondreizen 

Madikwe Game Reserve is 75.000 hectare groot. Het wildreservaat is een goed voorbeeld van duurzaam toerisme waarbij de oorspronkelijke bevolking een grote inbreng in de ontwikkeling van het park heeft gekregen. Het landschap kenmerkt zich door uitgestrekte grasvelden, bossen, rotsachtige heuvels en bergen.

Bekijk onze rondreizen met Madikwe Game Reserve:

14 dagen
Vanaf € 6.095,- p.p.
Safari reis Zuid-Afrika met chauffeurSafari reis Zuid-Afrika met chauffeur

Safari's in Madikwe Game Reserve

Madikwe Game Reserve is een nauwelijks ontdekt park in een prachtige omgeving. Naast de Big Five (olifant, neushoorn, buffel, leeuw, luipaard) staat Madikwe bekend vanwege de grote populatie wilde honden. Maar ook veel ander groot en klein wild en vogelsoorten komen hier voor. Officieel is het Madikwe Game Reserve een nationaal park maar het reservaat is compleet verpacht aan private partijen. Hierdoor is het niet toegestaan met de eigen auto op safari te gaan. Dit kan uitsluitend in een open jeep met gids. Madikwe is hét reservaat voor een reis met speciale safari's in Zuid-Afrika.

Andere Wildparken in Zuid-Afrika:

Behalve Madikwe Game Reserve heeft Zuid-Afrika vele andere prachtige wildparken zoals:

Neem vrijblijvend contact op