Timbavati Game Reserve

Timbavati Game Reserve

Zuid-Afrika

Bekijk Zuid-Afrika Reizen     Neem contact op

Timbavati Game Reserve

Timbavati Game Reserve

Timbavati Game Reserve in Zuid-Afrika is een privé Big Five reservaat dat deel uitmaakt van het Greater Kruger National Park. Greater Kruger National Park bestaat uit Kruger National Park en diverse privé reservaten ten westen ervan.

Bekijk alle Zuid-Afrika Rondreizen

De hekken tussen het Kruger Park en de privé reservaten zijn verwijderd om migratie van wildlife in dit immens grote gebied te bevorderen. Daar waar u in een Kruger Park zelf met een auto mag rondrijden, maakt u in Timbavati Game Reserve safari’s met gids en in een open safari voertuig.

Bekijk onze rondreizen met Timbavati Game Reserve:

19 dagen
Vanaf € 2.375,- p.p.
Safari Zuid-AfrikaSafari Zuid-Afrika

Safari's in Timbavati Game Reserve

De safari's vinden plaats onder leiding van een professionele gids en in een open jeep. In Timbavati Game Reserve mag tijdens een game drive off road worden gereden waardoor u dichter bij de dieren kunt komen. Ook mag in Timbavati een night drive worden gemaakt. Tijdens deze game drive na zonsondergang, maakt u grotere kans op het spotten van nachtdieren en actieve roofdieren. Volgens ons zou een night drive in Timbavati Game Reserve niet mogen ontbreken in een safari reis door Zuid-Afrika.

Naast leeuwen, olifanten, buffels, neushoorns en luipaarden is dit het leefgebied van onder andere giraffen, nijlpaarden, wilde honden, hyena’s, zebra’s en vele antilopen. Heel bijzonder is de zeldzame witte leeuw die in delen van Timbavati voorkomt. Met meer dan 360 vogelsoorten is Timbavati Game Reserve ook voor vogelliefhebbers een echte aanrader.

Andere Wildparken in Zuid-Afrika:

Behalve Timbavati Game Reserve heeft Zuid-Afrika vele andere prachtige wildparken zoals:

Neem vrijblijvend contact op