Manyeleti Game Reserve

Manyeleti Game Reserve

Zuid-Afrika

Bekijk Zuid-Afrika Reizen     Neem contact op

Manyeleti Game Reserve

Manyeleti Game Reserve

Manyeleti Game Reserve in Zuid-Afrika maakt deel uit van Greater Kruger National Park, dat bestaat uit Kruger National Park en diverse privé reservaten ten westen ervan.

Manyeleti Game Reserve grenst direct aan het immense Kruger National Park en de beroemde Sabi Sand Game Reserve en Timbavati Game Reserve. Er staan geen hekken tussen het nationale park en de privé reservaten waardoor wild vrij door het gebied loopt.

Bekijk onze rondreizen met Manyeleti Game Reserve:

14 dagen
Vanaf € 4.495,- p.p.
Safari reis Zuid-Afrika met chauffeurSafari reis Zuid-Afrika met chauffeur

Manyeleti Game Reserve is daarmee Big Five gebied met uitzonderlijk goede mogelijkheden voor het spotten van de luipaard. Ook zijn er vele andere diersoorten zoals zebra, kudu, giraf, gnoe en hyena. Vogelliefhebbers kunnen zich verheugen op meer dan 300 vogelsoorten. Manyeleti Game Reserve is een schitterend gebied voor een safari in Zuid-Afrika.

Manyeleti Game Reserve is eigendom van en wordt beheerd door de lokale Mnisi stam. Het betekent 'Plaats van de Sterren' in de lokale Shangaan taal. 's Avonds, als het licht van de zon wordt vervangen door dat van de maan en talloze heldere sterren, is het duidelijk waarom.

Bekijk alle Zuid-Afrika Rondreizen

Andere Wildparken in Zuid-Afrika:

Behalve Manyeleti Game Reserve heeft Zuid-Afrika vele andere prachtige wildparken zoals:

Neem vrijblijvend contact op