Kololo Game Reserve

Kololo Game Reserve

Zuid-Afrika

Bekijk Zuid-Afrika Reizen     Neem contact op

Kololo Game Reserve

Kololo Game Reserve

Kololo Game Reserve is gelegen in de Waterberg-regio in het noorden van Zuid-Afrika. Dit malariavrij wildreservaat bestaat uit open grasvlakten, dichtbegroeide bush, bergen en valleien.

Kololo Game Reserve ligt op circa 3,5 uur rijden van Johannesburg in de provincie Limpopo. Het reservaat is circa 3.000 hectare groot. Er leven vele verschillende wilde dieren, zoals  impala, kudu, rode hartebeest, gnoe, zebra, giraffe, bushbok en kleine soorten zoals stokstaartje, bergrietbok, klipspringer en wrattenzwijn. Bovendien kunt u in Kololo Game Reserve meer dan 300 inheemse vogelsoorten observeren.

Bekijk onze rondreizen met Kololo Game Reserve:

19 dagen
Vanaf € 2.035,- p.p.
Safari Zuid-AfrikaSafari Zuid-Afrika
14 dagen
Vanaf € 3.585,- p.p.
Safari reis Zuid-Afrika met chauffeurSafari reis Zuid-Afrika met chauffeur

Activiteiten in Kololo Game Reserve

Omdat er geen grote roofdieren in het reservaat leven, kunt u hier heerlijk wandelen of fietstochten maken met mountainbikes. Hoe bijzonder is het om zo dichtbij giraffen te komendat u ze kunt horen en ruiken? In Kololo Game Reserve kunnen ook game drives worden gemaakt.

Kololo Game Reserve en Welgevonden Game Reserve

Kololo grenst aan Welgevonden Private Game Reserve. Hier kunt u onder andere de Big Five spotten. Regelmatig worden vanaf het terras van het restaurant van Kololo Game Reserve Lodge olifanten gespot die in Welgevonden Game Reserve lopen. Om wildlife van dichter bij te zien kunt u een game drive maken in Welgevonden. U maakt dan een safari met een ranger en in een open safarivoertuig. De ranger vertelt u over het gedrag van wildlife, hun voetafdrukken, de ecosystemen en de bush. Een wandelsafari biedt een heel andere kijk op de dieren en hun habitat. Een spannende ervaring om nooit te vergeten!