Botswana dineren kaarslicht

Botswana

Bijzonder gelegen lodges en tented camps

Bekijk alle Botswana Reizen     Neem contact op

Lodges in Botswana

Botswana beschikt over relatief weinig lodges. De lodges zijn in het algemeen klein van opzet en hebben een hoog kwaliteitsniveau. Dit zorgt voor een persoonlijke en servicegerichte sfeer. Veel lodges liggen in moeilijk bereikbare gebieden. Sommige kunnen alleen met een klein vliegtuigje worden bereikt. Dat geldt voor de gasten van de lodge maar ook voor personeel, voedsel en alle andere benodigdheden.

Kleinschaligheid, hoge kwaliteit en service en beperkte bereikbaarheid maken het verblijf in de lodges in Botswana duurder dan in buurlanden als Zuid-Afrika en Namibië. Doordat massatoerisme in Botswana wordt tegengegaan, voelt u zich vaak alleen in de Afrikaanse bush en ziet u op safari vrijwel geen andere reizigers. Botswana biedt een exclusive safaribeleving!

Bekijk onze Rondreizen Botswana

Bekijk de lodges in de verschillende gebieden van Botswana:

In Botswana zijn de meeste accommodaties safari lodges. In deze lodges zijn safari's, maaltijden en drankjes vaak bij de prijs inbegrepen. Tented camps is een andere type accommodatie die ook vaak in safarigebieden zijn gelegen. Deze luxe safaritenten hebben niets met kamperen te maken. Er zijn uitstekende bedden, goed sanitair en de ruime safaritent is van alle gemakken voorzien. In de steden en grotere plaatsen van Botswana is het mogelijk om in een guesthouse of hotel te verblijven.

Lodges in Chobe National Park, Botswana

Bekijk onze Rondreizen Botswana

Lodges in Ghanzi, Botswana

Bekijk onze Rondreizen Botswana

Lodges in Kasane en Chobe Riverfront, Botswana

Bekijk onze Rondreizen Botswana

Lodges in Khama Rhino Sanctuary, Botswana

Bekijk onze Rondreizen Botswana

Lodges in Khwai Area, Botswana

Bekijk onze Rondreizen Botswana

Lodges in Makgadikgadi, Botswana

Bekijk onze Rondreizen Botswana

Lodges in Mashatu Game Reserve, Botswana

Bekijk onze Rondreizen Botswana

Lodges in Maun, Botswana

Bekijk onze Rondreizen Botswana

Lodges in Okavango Delta, Botswana

Bekijk onze Rondreizen Botswana

Lodges in Savuti, Botswana

Bekijk onze Rondreizen Botswana

Veel lodges zijn gelegen in de safarigebieden van Botswana. Voor een optimale safaribeleving is locatie is van cruciaal belang. Zeker in de uitgestrekte nationale parken en privé concessies is de ene locatie de andere niet. Neem bijvoorbeeld de Okavango Delta. De locatie van de lodge bepaalt of u de Okavango uitsluitend in een mokoro (traditionele kano) kan verkennen of dat u ook een motorboottocht over de waterwegen kunt maken en daardoor veel meer van de delta kunt zien. Andere lodges bieden in de Okavango Delta de mogelijkheid om een safari te maken in een open safarivoertuig. Het prijsniveau van de verschillende lodges kan enorm verschillen. Dit geldt ook voor de beleving. Lodges kunnen niet zo maar met elkaar worden vergeleken. Overigens is ook de waterstand en uw reisperiode van belang bij het bepalen van de ideale lodge. Al met al is het behoorlijk lastig om een keuze voor een lodge te maken. Gelukkig bezoeken wij onze bestemmingen en lodges meerdere keren per jaar en delen we onze kennis en ervaringen graag. Wij adviseren u graag en stellen met plezier en passie uw ideale reis samen, helemaal afgestemd op uw wensen.

Vraag Offerte aan