Okavango Delta

Okavango Delta

Botswana

Bekijk Botswana Reizen     Neem contact op

Moremi Crossing

Moremi Crossing

Moremi Crossing ligt in de Okavango Delta van Botswana op het eiland Ntswi. Ntswi ligt bij het zuidelijke punt van Chief's Island.

Het tented camp ligt in de schaduw van Llala palmen, enorme ebbe-, vijgenbomen en sausage trees. Na de air transfer gaat u voor een korte tocht verder naar Moremi Crossing per mokoro of motorboot.

Heeft u vragen over deze accommodatie of wilt u meer weten?    Bel of Mail ons

Bekijk onze rondreizen met Moremi Crossing:

11 dagen
Vanaf € 4.945,- p.p.
Fly-in safari Botswana & Victoria FallsFly-in safari Botswana & Victoria Falls

Moremi Crossing: Faciliteiten 

Moremi Crossing heeft een eetruimte, bar, veranda en zwembad. Er zijn verschillende zithoeken waar u in alle rust kunt genieten van de omgeving of een boek kunt lezen. De safaritent is gebouwd op een verhoogd houten platform en heeft een privé deck met prachtige uitzicht over de Boro rivier en Chief’s Island in Moremi Game Reserve. Het is voorzien van en-suite badkamer met buitendouche.

Moremi Crossing: Activiteiten

Moremi Crossing is een waterbased camp, hetgeen inhoudt dat de activiteiten voornamelijk vanaf het water worden ondernomen. Onder leiding van een professionele gids maakt u mokoro (traditionele kano) tochten gecombineerd met bush walks op Chief's Island en motorboottochten bij zonsondergang. U maakt kans op het spotten van nijlpaarden, krokodillen, vele vogelsoorten, zebra's, gnoe's en diverse antilopesoorten.

Bekijk alle Botswana Rondreizen