Thema's

Er zijn zo veel verschillende manieren om op reis te gaan, dat het vaak moeilijk is om te bepalen hoe uw ideale reis er uit moet zien. Om u op weg te helpen, hebben we met zorg tal van Afrika Rondreizen ontworpen en deze op Thema's geclusterd. Zo kunt u inspiratie opdoen en reizen bekijken die bij uw wensen passen. U kunt ook zoeken op een combinatie van Bestemmingen en Thema's. Ga daarvoor naar onze Reizen pagina en gebruik de filter.

Bekijk de thema's:


Individuele rondreizen worden op maat gemaakt, helemaal afgestemd op uw wensen. Of u nu alleen, met z'n tweeën, het gezin, familie of vrienden reist, samen met u ontwerpen we de perfecte reis. Onze groepsreizen zijn kleinschalig en bieden de keuze uit verblijf in accommodaties of op campsites. Wilt u alleen een 4WD auto huren? Ook dat kunnen we voor u regelen. We bieden verschillende merken en typen. En u kunt kiezen uit met of zonder kampeeruitrusting.

Tijdens uw reis kunnen verschillende thema's centraal staan. Zo kunt u met een privé gids/chauffeur reizen, in een klein vliegtuigje of zelf rijden in een huurauto. Er kunnen safari's centraal staan of misschien wilt u zich laten verwennen tijdens een luxe reis? We hebben voor u de reizen gegroepeerd op thema, zodat u snel en makkelijk kunt vinden wat u zoekt.