Marja Molenaar Kan ik u helpen?
Offerte aanvragen?

Thema's

Er zijn zo veel verschillende manieren om op reis te gaan, dat het vaak moeilijk is om te bepalen hoe uw ideale reis er uit moet zien. Om u op weg te helpen, hebben we met zorg tal van reizen ontworpen en deze op thema's geclusterd. Zo kunt u inspiratie op doen en reizen bekijken die bij uw interesses passen.

De individuele reizen worden op maat gemaakt, helemaal afgestemd op uw wensen. Of u nu alleen, met z'n tweeën, het gezin, familie of vrienden reist, samen met u ontwerpen we de perfecte reis. Onze groepsreizen zijn kleinschalig en bieden de keuze uit verblijf in accommodaties of op campsites. Wilt u alleen een 4WD auto huren? Ook dat kunnen we voor u regelen. We bieden verschillende merken en typen. En u kunt kiezen uit met of zonder kampeeruitrusting.

Tijdens uw reis kunnen verschillende thema's centraal staan. Zo kunt u met een privé gids/chauffeur reizen, in een klein vliegtuigje of zelf rijden in een huurauto. Er kunnen safari's centraal staan of misschien wilt u zich laten verwennen tijdens een luxe reis? We hebben voor u de reizen gegroepeerd op thema, zodat u snel en makkelijk kunt vinden wat u zoekt.

U kunt er ook voor kiezen om bestemmingen en thema's te combineren. Ga dan naar onze Reizen pagina en gebruik de filters om inspiratie op te doen voor uw perfecte reis.

Op reis naar

Offerte aanvraag

Ontvang een vrijblijvende offerte op maat!

Offerte aanvraag

Contactgegevens

Fair Mundo Travel
Tesschenmacherstraat 43
7415 CS Deventer

0570 - 60 57 35
info@fairmundotravel.nl

Aangesloten bij

SGR VvKR

Reacties

Lees wat klanten over ons zeggen

Reacties bekijken