Individuele reizen Afrika

Fair Mundo Travel

Individuele reizen op maat

Rondreizen

Fair Mundo Travel

Rondreizen

Luxe reizen

Fair Mundo Travel

Luxe reizen

Self drive

Fair Mundo Travel

Self drive met huurauto

Groepsreizen

Fair Mundo Travel

Kleinschalige groepsreizen

Kampeerreizen

Fair Mundo Travel

Kampeerreizen

4x4 4WD Autohuur Namibië, Botswana, Zuid-Afrika

Fair Mundo Travel

4x4 4WD Autohuur met of zonder kampeeruitrusting 

Thema's voor reizen in Zuidelijk Afrika:

Er zijn zo veel verschillende manieren om op reis te gaan, dat het vaak moeilijk is om te bepalen hoe uw ideale reis er uit moet zien. 

Om u op weg te helpen, hebben we met zorg tal van Afrika Rondreizen ontworpen en deze op Thema's geclusterd. Zo kunt u inspiratie opdoen en reizen bekijken die bij uw wensen passen. 

U kunt ook zoeken op een combinatie van Bestemmingen en Thema's. Ga daarvoor naar onze Reizen pagina en gebruik de filter.

Doe inspiratie op per thema:

Individuele rondreizen worden op maat gemaakt, helemaal afgestemd op uw wensen. Of u nu alleen, met z'n tweeën, het gezin, familie of vrienden reist, samen met u ontwerpen we de perfecte reis. Onze groepsreizen zijn kleinschalig en bieden de keuze uit verblijf in accommodaties of op campsites. Wilt u alleen een 4WD auto huren? Ook dat kunnen we voor u regelen. We bieden verschillende merken en typen. En u kunt kiezen uit met of zonder kampeeruitrusting.

Tijdens uw reis kunnen verschillende thema's centraal staan. Zo kunt u met een privé gids/chauffeur reizen, in een klein vliegtuigje of zelf rijden in een huurauto. Er kunnen safari's centraal staan of misschien wilt u zich laten verwennen tijdens een luxe reis? We hebben voor u de reizen gegroepeerd op thema, zodat u snel en makkelijk kunt vinden wat u zoekt.