Fly-in safari

Fly-in safari

Fly-in safari

Fly-in safari

Een fly-in safari is een fantastische beleving. In een klein vliegtuigje gaat u van de ene lodge of tented camp naar de andere. Een fly-in safari is ideaal als u moeilijk toegankelijke wildparken wilt bezoeken. De afgelegen lodges en tented camps in deze gebieden zijn kleinschalig, terwijl de reservaten vaak immens zijn. U komt tijdens de safari's weinig anderen tegen en regelmatig is uw safarivoertuig de enige bij een sighting. U heeft het gevoel alleen te zijn in het reservaat.

Met een fly-in safari kan in korte tijd grote afstanden worden overbrugd waardoor u veel tijd bespaart. Naast de voordelen van bereikbaarheid en tijd, levert  een fly-in safari ook fenomenale uitzichten op. Doordat de vliegtuigjes niet hoog vliegen is alles op de grond goed te zien. U ziet landschappen veranderen. En met wat geluk kunt u zelfs wildlife spotten, zoals kuddes olifanten, buffels of giraffen. Tijdens de fly-in safari maakt het vliegtuigje gebruik van een (kleine) luchthaven of de landingsstrip van een accommodatie. Na de landing wordt u naar de lodge of het tented camp gebracht en bent u klaar voor de safari activiteiten. Niet zelden maakt u 's ochtends een safari  in het ene reservaat en 's middags in een andere, met een totaal ander landschap en andere diersoorten.

Buiten het hoogseizoen zijn er diverse interessante kortingen op fly-in safari's. We informeren u graag. Neem contact met ons op voor het actuele aanbod.

Mooiste Fly-in Safari's:

11 dagen
Vanaf € 4.945,- p.p.
Fly-in safari Botswana & Victoria FallsFly-in safari Botswana & Victoria Falls
20 dagen
Vanaf € 6.545,- p.p.
Luxe rondreis Namibië & BotswanaLuxe rondreis Namibië & Botswana
10 dagen
Vanaf € 7.675,- p.p.
Luxe fly-in safari Botswana & ZimbabweLuxe fly-in safari Botswana & Zimbabwe
20 dagen
Vanaf € 5.895,- p.p.
Rondreis Namibië Botswana ZimbabweRondreis Namibië Botswana Zimbabwe
11 dagen
Vanaf € 3.680,- p.p.
Groepsreis Botswana en Victoria FallsGroepsreis Botswana en Victoria Falls