Rondreizen

Fair Mundo Travel

Rondreizen

Bekijk alle Rondreizen     Neem contact op

Rondreizen Afrika

Bekijk alle Afrika Rondreizen

Rondreizen door Afrika staat op het wensenlijstje van menig reiziger. Er valt zoveel te beleven en de diversiteit is enorm. 

  • Hieronder hebben we Afrika Rondreizen per land voor u gegroepeerd.
  • U kunt ook zoeken op een combinatie van Landen en Thema's. Ga daarvoor naar onze Reizen pagina en gebruik het filter.

Bekijk de Afrika Rondreizen per land:

De landen in Zuidelijk Afrika zijn groot. Zo is Zuid-Afrika 30 keer zo groot als Nederland en Namibië 20 keer. Dat maakt niet alleen dat er grote verschillen per land zijn, maar ook dat binnen een land grote verschillen tussen regio's kunnen bestaan.

Kom oog in oog te staan met wildlife tijdens onvergetelijke safari's of beklim hoge, rode zandduinen. Ontspan op verlaten zandstranden of geniet van prachtig gelegen wijnboerderijen. Slaap onder de Afrikaanse sterrenhemel of vaar in een mokoro over smalle waterwegen. Een rondreis Afrika is gegarandeerd een onvergetelijke ervaring!

Bekijk alle Afrika Rondreizen

Verschillende typen rondreizen Afrika

Er zijn verschillende manier om rond te reizen door Afrikaanse landen. Zo kunt u kiezen tussen een groepsreis en een individuele rondreis.

Al onze groepsreizen in Afrika zijn kleinschalige groepsreizen. Het maximum aantal deelnemers verschilt per reis en varieert tussen 8 en 12 personen. 

Een individuele rondreis door Afrika maakt u alleen, met z'n tweeën, met het gezin, familie of vrienden. Het kan een self drive rondreis zijn met een huurauto. Of heeft u liever een reis met privéchauffeur/gids? Een fly-in reis is ook mogelijk, om afstanden te overbruggen of afgelegen gebieden te bereiken. Wij stellen individuele rondreizen op maat samen, helemaal afgestemd op uw wensen, reisperiode, comfortniveau en budget. Iedere individuele reis is daardoor anders.

Bekijk alle Afrika Rondreizen