Rondreizen Namibië

Namibië

Rondreizen

Bekijk Rondreizen Namibië     Neem contact op

Rondreizen Namibië

Een rondreis Namibië is een prachtig avontuur. Of u nu een self drive maakt in een huurauto, rondreist met privéchauffeur/gids of in een klein vliegtuigje reist, Namibë zal een onwisbare indruk achter te laten.

Het land is enorm veelzijdig. Van hoge, rode zandduinen tot spannende safari's, immense canyons, wisselende en uitgesterkte landschappen en woeste kustlijn, Namibë heeft het allemaal. 

Bekijk alle rondreizen Namibië

Mooiste rondreizen Namibië:

18 dagen
Vanaf € 2.145,- p.p.
Selfdrive NamibiëSelfdrive Namibië
21 dagen
Vanaf € 3.380,- p.p.
Groepsreis Namibië, Botswana & Victoria FallsGroepsreis Namibië, Botswana & Victoria Falls
15 dagen
Vanaf € 5.985,- p.p.
Rondreis Namibië met privéchauffeur/gidsRondreis Namibië met privéchauffeur/gids

Namibië is een Duitse kolonie geweest en dat is nog altijd goed merkbaar. Er wordt veel Duits gesproken en in de meeste plaatsen die tijdens een rondreis worden bezocht hebben gebouwen uit de Duitse koloniale tijd. Een van de hoogtepunten op reis zijn de enorme rode duinen van de Namib woestijn. Zonsopgang en zonsondergang laten het zand van Sossusvlei verkleuren van flets grijs naar rood-paars en knaloranje. Etosha National Park is het grootste safari wildpark van Namibië en mag voor velen niet in een rondreis ontbreken. Andere hoogtepunten van Namibië zijn de Fish River Canyon, Caprivi, Damaraland en de Kalahari-woestijn. Bijzonder is om kennis te maken  met culturen van bijvoorbeeld de Himba en de San. Geen in scene gezette toneelstukjes maar het ervaren van het alledaagse leven van deze traditionele stammen, is wat wij u bieden; een ervaring om nooit te vergeten. Namibië heeft zoveel te bieden dat het belangrijk is om keuzes te maken. Het land is enorm en de afstanden zijn groot. Daarom adviseren wij om keuze te maken en te focussen. De eerste keuze die zich voor doet is: wilt u een individuele rondreis Namibië of een groepsrondreis Namibië?

Individuele rondreis Namibië

Een individuele rondreis wordt helemaal op maat voor u gemaakt. Reist u alleen, met z'n tweeën, met vrienden, met kleine of grotere kinderen of misschien met grootouders? Uw rondreis wordt zo samengesteld dat het aan ieders wensen voldoet. Belangrijke aspecten daarbij zijn route, activiteiten, reistempo, aantal reisdagen, comfortniveau, budget en wel of niet zelf rijden. We bespreken dit graag met u om zo tot de ideale rondreis Namibië te komen.

Groeps rondreis Namibië

Onze groeps rondreizen door Namibië zijn geschikt voor een ieder die in een kleine groep gelijkgestemden wil reizen. Er zijn groepsreizen die door uitsluitend door Namibië gaan en er zijn groepsreizen die Namibië combineren met andere buurlanden Zuid-Afrika en Botswana. De meest populaire is Groepsreis Namibië, Botswana en Victoria Falls met de Groeps rondreis Zuid-Afrika, Zimbabwe en Botswana als goede tweede.

Bekijk alle rondreizen Namibië