Rondreizen Namibië

Namibië

Rondreizen

Bekijk Rondreizen Namibië     Neem contact op

Rondreizen Namibië

Bekijk alle rondreizen Namibië

Een rondreis Namibië is een prachtig avontuur. Of u nu een self drive maakt in een huurauto, rondreist met privéchauffeur/gids of in een klein vliegtuigje reist, Namibië zal een onwisbare indruk achter te laten.

Namibië is een enorm veelzijdig waardoor een rondreis erg divers en afwisselend kan zijn. Van hoge, rode zandduinen tot spannende safari's, immense canyons, steeds weer wisselende uitgestrekte landschappen en een woeste kustlijn, Namibië heeft het allemaal.

Keuzes maken is vrijwel onontkoombaar bij een rondreis Namibië. Doordat veel kilometers op gravelwegen zullen worden gemaakt, kan de reistijd behoorlijk oplopen. Belangrijk is dat de rondreis een goede balns heeft tussen tijd voor bezienswaardigheden, reistijd en tijd om te relaxen.

Bekijk alle rondreizen Namibië

Mooiste Rondreizen Namibië:

18 dagen
Vanaf € 2.645,- p.p.
Selfdrive NamibiëSelfdrive Namibië
21 dagen
Vanaf € 3.560,- p.p.
Groepsreis Namibië, Botswana & Victoria FallsGroepsreis Namibië, Botswana & Victoria Falls
15 dagen
Vanaf € 6.795,- p.p.
Rondreis Namibië met privéchauffeur/gidsRondreis Namibië met privéchauffeur/gids

Rondreis Namibië: wat mag niet worden gemist

Bekijk alle rondreizen Namibië

Namibië is een Duitse kolonie geweest en dat is nog altijd goed merkbaar. Er wordt veel Duits gesproken en in de meeste plaatsen die tijdens een rondreis worden bezocht, zoals Windhoek, Swakopmund en Lüderitz, hebben gebouwen uit de Duitse koloniale tijd.

Een van de hoogtepunten op reis zijn de enorme rode duinen van de Namib woestijn. Zonsopgang en zonsondergang laten het zand van Sossusvlei en de Kalahari verkleuren van flets-grijs naar rood-paars en knaloranje.

Etosha National Park is het grootste safari wildpark van Namibië en mag voor velen niet in een rondreis ontbreken. Andere hoogtepunten van Namibië zijn de Fish River Canyon en de Caprivi-strook met wildparken als Mudumu National Park en Bwabwata National Park.

Bijzonder is om kennis te maken met culturen van bijvoorbeeld de Himba en de San. Geen in scene gezette toneelstukjes maar het ervaren van het alledaagse leven van deze traditionele stammen, is wat wij u bieden; een ervaring om nooit te vergeten.

Namibië heeft zoveel te bieden dat het belangrijk is om keuzes te maken. Het land is enorm en de afstanden zijn groot. Daarom adviseren wij om keuze te maken en te focussen. De eerste keuze die zich voor doet is: wilt u een individuele rondreis Namibië of een groepsrondreis Namibië?

Individuele Rondreis Namibië

Bekijk alle Individuele Rondreizen Namibië

Een individuele rondreis door Namibië wordt helemaal op maat voor u gemaakt. Reist u alleen, met z'n tweeën, met vrienden, met kleine of grotere kinderen of misschien met grootouders? Uw rondreis wordt zo samengesteld dat het aan ieders wensen voldoet. Belangrijke aspecten daarbij zijn route, activiteiten, reistempo, aantal reisdagen, comfortniveau, budget en wel of niet zelf rijden. We bespreken dit graag met u om zo tot de ideale rondreis Namibië te komen.

Er zijn verschillende manieren om rond te reizen door Namibië. Ondanks dat de infrastructuur uit veel gravelwegen bestaat is een self drive goed te doen. U krijgt van ons uitgebreide informatie over do's en don'ts tijdens de rondreis door dit uitgestrekte land. Voor het verblijf tijdens de rondreis kunt u kiezen uit accommodaties, campsites of een combintaie van beid.

Of reist u liever door Namibië met een privé gids/chauffeur? Dit is een relaxte manier van rondreizen in de wetenschap dat alles voor u geregeld wordt en u altijd een persoonlijke gids bij u heeft. De professionele gids informeert u graag over de natuur, cultuur en wildife van Namibië.

Bijzondere Individuele Rondreizen Namibië

19 dagen
Vanaf € 2.395,- p.p.
Rondreis Namibië & Zuid-Afrika maar dan andersRondreis Namibië & Zuid-Afrika maar dan anders
19 dagen
Vanaf € 3.345,- p.p.
Rondreis Namibië BotswanaRondreis Namibië Botswana
15 dagen
Vanaf € 6.795,- p.p.
Rondreis Namibië met privéchauffeur/gidsRondreis Namibië met privéchauffeur/gids

Groeps Rondreis Namibië

Bekijk alle Groeps Rondreizen Namibië

Onze groeps rondreizen door Namibië zijn geschikt voor een ieder die in een kleine groep gelijkgestemden wil reizen. Er zijn groepsreizen die door uitsluitend door Namibië gaan en er zijn groepsreizen die Namibië combineren met andere buurlanden Zuid-Afrika en Botswana. De meest populaire is Groepsreis Namibië, Botswana en Victoria Falls met de Groeps rondreis Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe als goede tweede.

Bijzondere Groeps Rondreizen Namibië

12 dagen
Vanaf € 3.975,- p.p.
Groepsreis Namibië op z'n MooistGroepsreis Namibië op z'n Mooist
21 dagen
Vanaf € 3.560,- p.p.
Groepsreis Namibië, Botswana & Victoria FallsGroepsreis Namibië, Botswana & Victoria Falls
15 dagen
Vanaf € 3.690,- p.p.
Groepsreis van Windhoek naar Victoria FallsGroepsreis van Windhoek naar Victoria Falls