Kampeerreizen

Fair Mundo Travel

Kampeerreizen

Kampeerreizen Afrika

Kampeerreizen zijn een ideale manier om Afrika te ontdekken. Dichtbij de natuur is het genieten van de prachtige landschappen. Op een stoeltje voor de tent genieten van een verbluffende zonsondergang maakt de dag compleet. In Afrika is het vroeg donker. Er is geen betere manier om de dag af te sluiten dan rond het kampvuur. Vergeet dan niet om naar boven te kijken: de Afrikaanse sterrenhemel is schitterend. Kampeerreizen kunnen individuele reizen of groepsreizen zijn.

Bekijk alle Kampeerreizen

Kampeerreizen individueel

Een individuele kampeerreis maken we voor u op maat. Op basis van uw wensen ontwerpen we een reis die u op de meest bijzondere plekken van Afrika brengt. De reis wordt voor u in de puntjes geregeld. Dat betekent dat we samen met u de route, highlights en het type huurauto bespreken en de campsites voor u regelen. Dit laatste is vaak lastig en tijdrovend omdat u natuurlijk op de mooiste campsites wilt verblijven. Zoals in de nationale parken zelf en niet er buiten. Vaak moeten deze campsites ver van te voren worden geboekt. Wilt u tijdens de reis de campsites afwisselen met wat meer comfort? Geen probleem, een combinatie met overnachten in een guesthouse, tented camp of luxe lodge is zeker mogelijk.

Kampeerreizen in kleine groep

Wilt u niet zelf achter het stuur zitten, dan is een kampeer groepsreis vast iets voor u. We bieden vele verschillende kampeerreizen. Alle zijn in een kleine, internationale groep. De maximale groepsgrootte verschilt per reis maar is niet meer dan 12 personen. De gids is meestal Engelstalig, voor een beperkt aantal reizen en vertrekdata is er een Duitssprekende of Franssprekende gids. Het comfortniveau van de kampeerreis verschilt van basic tot luxe. En zijn er verschillen in participatiegraad, de mate waarin een bijdrage van u wordt verwacht. Sommige kampeerreizen verblijven op reguliere campsites die voorzien van een sanitairgebouw. Andere kampeerreizen verblijven midden in de bush. Alle faciliteiten moeten dan worden meegenomen. Een dergelijke kampeerreis wordt een mobiele kampeersafari genoemd. Het comfort van de kampeersafari varieert van basic tot luxe.

Bekijk alle Kampeerreizen