Zambia wandelsafari

Zambia

Bakermat van de wandelsafari's

Bekijk alle Zambia Reizen     Neem contact op

Zambia acco

Zambia

Mooie lodges op bijzondere locaties

Bekijk alle Zambia Reizen     Neem contact op

Zambia Game drive buffel

Zambia

Heel veel wildlife, weinig reizigers

Bekijk alle Zambia Reizen     Neem contact op

Zambia Leopard

Zambia

Leopard Valley

Bekijk alle Zambia Reizen     Neem contact op

Reis Zambia

Een reis door Zambia staat hoog op het verlanglijstje van menig safariliefhebber. Grote nationale parken met veel wilde dieren en vogels, maar met weinig reizigers, dat is wat u van Zambia mag verwachten. Wat een reis door Zambia extra speciaal maakt zijn de verschillende typen safari's die ondernomen kunnen worden: van game drives tot wandelsafari's, kanosafari's en bootsafari's. En natuurlijk heeft Zambia: de Victoria Falls.

Bekijk alle Reizen Zambia

Reis Zambia individueel

Bekijk de mooiste individuele reizen Zambia of gebruik het filter op de Reizen pagina om de keuze te verfijnen.

9 dagen
Vanaf € 6.495,- p.p.
Safari Zambia Kafue National ParkSafari Zambia Kafue National Park

Met uw eigen gezin, familie of vrienden of alleen door Zambia reizen? Dat wordt een fantastische ervaring. We stellen de reis op maat voor u samen, gebaseerd op uw wensen en voorkeur. Wilt u veel zien in korte tijd of juist in alle rust genieten op bijzondere plekken? Het kan allemaal! Tijdens een reis door Zambia kunt u zich verplaatsen met transfers, bijvoorbeeld in een auto van of naar de luchthaven, in een safarivoertuig tijdens een game drive transfer in een park of in een klein vliegtuigje tussen de parken. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van binnenlandse vluchten. Een selfdrive door Zambia kan ook, al moet worden gezegd dat de infrastructuur in de wildparken beperkt is en het lastig kan zijn om zelf wild te spotten omdat de parken zo groot zijn.

Reis Zambia in kleine groep

Bekijk de mooiste kleinschalige groepsreizen Zambia of gebruik het filter op de Reizen pagina om de keuze te verfijnen.

21 dagen
Vanaf € 3.560,- p.p.
Groepsreis Namibië, Botswana & Victoria FallsGroepsreis Namibië, Botswana & Victoria Falls
15 dagen
Vanaf € 2.120,- p.p.
Kampeer groepsreis Namibië & Victoria FallsKampeer groepsreis Namibië & Victoria Falls
15 dagen
Vanaf € 2.760,- p.p.
Groepsreis Namibië & Victoria FallsGroepsreis Namibië & Victoria Falls

Zambia ontdekken kan ook in een kleine groep. Deze groepsreizen zijn kampeerreizen, accommodatiereizen of een combinatie van beide. Wilt u meer weten over de mogelijkheid van groepsreizen door Zambia neem dan gerust contact met ons op.

Wat te verwachten tijdens een Zambia reis?

Een reis door Zambia staat voor een ultieme wildlife ervaring. Het is een exclusieve en authentieke safari bestemming. De nationale parken in Zambia zijn immens, waardoor een reis uitstekend slechts uit één wildpark zou kunnen bestaan. Landschap, natuur en wildlife zijn zo divers dat lange (en dure) reizen tussen verschillende wildparken zeker niet noodzakelijk is. South Luangwa National Park is het meest bekende wildpark van Zambia. Het noorden en het zuiden verschillen sterk van elkaar. Sommige delen van het park lenen zich uitstekend voor wandelsafari's, terwijl game drive weer beter op andere locaties gemaakt kunnen worden. Door verschillende gebieden van South Luangwa National Park met elkaar te combineren, zal uw reis door Zambia erg afwisselend zijn. Dit geldt overigens ook voor Kafue National Park, waar de natte Busanga Plains in het noorden voor een compleet andere ervaring zorgen dan het drogere midden en zuiden.

In alle nationale parken van Zambia stromen één of meer grote rivieren die natuur en wilde dieren van water voorzien. De rivieren trekken ook veel vogelsoorten aan. Alleen daarom al is een reis door Zambia voor vogelaars een must. 

Natuurlijk is een combinatie van nationale parken ook mogelijk, we adviseren u dan graag welke parken aanvullend zijn op elkaar. Over combineren gesproken: wat dacht u van een reis door Zambia die wordt afgesloten met een strandvakantie aan Lake Malawi? Heerlijk om na een intensievere safari reis u over te geven aan de rust, het kabbelende water en witte stranden!

Vraag een vrijblijvende offerte aan