Zuid-Afrika leeuw

Zuid-Afrika

Wildlife en safari's

Bekijk alle Zuid-Afrika Reizen     Neem contact op

Zuid-Afrika Muizenberg strand

Zuid-Afrika

Witte stranden en blauwe oceanen

Bekijk alle Zuid-Afrika Reizen     Neem contact op

Zuid-Afrika Kariega game drive

Zuid-Afrika

Safari's met gekwalificeerde gidsen

Bekijk alle Zuid-Afrika Reizen     Neem contact op

Zuid-Afrika Kaapstad

Zuid-Afrika

Gezellig Kaapstad met altijd de Tafelberg in zicht

Bekijk alle Zuid-Afrika Reizen     Neem contact op

Zuid-Afrika Wijnlanden

Zuid-Afrika

Mooi gelegen accommodaties

Bekijk alle Zuid-Afrika Reizen     Neem contact op

Reis Zuid-Afrika

Een reis naar Zuid-Afrika spreekt menigeen tot verbeelding: wildparken voor spannende safari's, prachtige natuur met veel mogelijkheden voor outdoor activiteiten, witte stranden en glooiende wijnlanden. Zuid-Afrika wordt niet voor niets De Wereld in één Land genoemd.

Bekijk alle Reizen Zuid-Afrika

Reis Zuid-Afrika individueel

Bekijk de mooiste individuele reizen Zuid-Afrika of gebruik het filter op de Reizen pagina om de keuze te verfijnen.

19 dagen
Vanaf € 2.375,- p.p.
Safari Zuid-AfrikaSafari Zuid-Afrika
14 dagen
Vanaf € 4.495,- p.p.
Safari reis Zuid-Afrika met chauffeurSafari reis Zuid-Afrika met chauffeur
19 dagen
Vanaf € 2.395,- p.p.
Rondreis Namibië & Zuid-Afrika maar dan andersRondreis Namibië & Zuid-Afrika maar dan anders

Reis Zuid-Afrika in kleine groep

Bekijk de mooiste kleinschalige groepsreizen Zuid-Afrika of gebruik het filter op de Reizen pagina om de keuze te verfijnen.

16 dagen
Vanaf € 2.680,- p.p.
Groepsreis Zuid-Afrika, Zimbabwe & BotswanaGroepsreis Zuid-Afrika, Zimbabwe & Botswana

Wat te verwachten tijdens een Zuid-Afrika reis?

Een reis door Zuid-Afrika heeft ontzettend veel te bieden. Door dat het land zo divers is, kan de reis erg gevarieerd zijn. Een goede tip is om safari, natuur en cultuur af te wisselen. Dat is in vrijwel alle regio's van Zuid-Afrika mogelijk. Maar u kunt zich natuurlijk ook focussen op slechts één of twee aspecten. Zo kan de rondreis helemaal uit safari's bestaan of alleen uit natuurparken. Het belangrijkste wildpark van Zuid-Afrika is het wereldbekende Kruger National Park. Maar ook Addo Elephant Park en Hluhluwe-iMfolozi Park zijn grote Big Five gebieden. Vindt u een bruisende stad als Kaapstad of een rustig strand een fijne afsluiting van de reis? Ook dan is Zuid-Afrika dé bestemming voor u!

De infrastructuur in Zuid-Afrika is, zeker voor Afrikaanse begrippen, goed te noemen. Er zijn veel geasfalteerde wegen en bewegwijzering is overwegend aanwezig. De goede wegen maakt het land geliefd voor een self drive reis. Andere manieren om Zuid-Afrika te verkennen is tijdens een rondreis met gids/chauffeur, een uiterste relaxte manier van reizen. En natuurlijk is het ook mogelijk om in kleine vliegtuigjes of met binnenlandse vluchten grotere afstanden te overbruggen.

Zuid-Afrika heeft vele bevolkingsgroepen en elf officiële talen. De gastvrije bevolking ontmoet u graag en en geeft met plezier een inkijkje in hun dagelijkse leven. Overigens zijn veel Zuid-Afrikanen ook geïnteresseerd in onze cultuur, tradities en gewoontes. 

Een rondreis door Zuid-Afrika biedt vele mogelijkheden. Niet alleen binnen Zuid-Afrika maar ook in combinatie met buurlanden als Namibië, Botswana, eSwatini (Swaziland), Lesotho en Mozambique. Vindt u het lastig om met zoveel mogelijkheden de juiste keuze te maken? Neem dan contact met ons om uw droomreis te bespreken. We reizen al jaren door Afrika, kennen de mooiste plekjes en adviseren u graag. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan