Kruger National Park

Kruger National Park

Zuid-Afrika

Bekijk Zuid-Afrika Reizen     Neem contact op

Kruger National Park

Kruger National Park

Kruger National Park in Zuid-Afrika is een van de grootste nationale wildparken ter wereld. Van noord naar zuid bedraagt de afstand 325 kilometer, de gemiddelde breedte bedraagt 65 kilometer. Hiermee is Kruger National Park ongeveer zo groot als de helft van Nederland.

Bekijk alle Zuid-Afrika Rondreizen 

Kruger National Park is een Big Five gebied. Maar naast de olifant, leeuw, buffel, luipaard en neushoorn valt er tijdens safari's nog veel meer te spotten, zoals wilde hond, cheeta, zebra, giraffe, impala, nyala en vele andere antilopesoorten. Met maar liefst 500 vogelsoorten kunnen vogelliefhebbers hun hart ophalen. Voor menigeen mag Kruger National Park niet ontbreken in een safari reis door Zuid-Afrika.

Bekijk onze rondreizen met Kruger National Park:

of gebruik het filter op de Reizen pagina om de keuze te verfijnen

19 dagen
Vanaf € 2.375,- p.p.
Safari Zuid-AfrikaSafari Zuid-Afrika
17 dagen
Vanaf € 2.450,- p.p.
Rondreis Zuid-Afrika: Johannesburg - KaapstadRondreis Zuid-Afrika: Johannesburg - Kaapstad
14 dagen
Vanaf € 6.095,- p.p.
Safari reis Zuid-Afrika met chauffeurSafari reis Zuid-Afrika met chauffeur
16 dagen
Vanaf € 2.680,- p.p.
Groepsreis Zuid-Afrika, Zimbabwe & BotswanaGroepsreis Zuid-Afrika, Zimbabwe & Botswana

Kruger National Park: Safari's

Safari's kunnen met de eigen huurauto worden gemaakt maar ook in een open safarivoertuig onder leiding van een gids. Het nationale park heeft een goede infrastructuur alhoewel er ook tracks zijn die alleen met een 4WD auto begaanbaar zijn. Belangrijk is om voldoende reistijd te rekenen van het ene restcamp naar het andere.

De maximum snelheid in Kruger Park bedraagt 50 kilometer per uur op geasfalteerde wegen en 40 kilometer per uur op gravelwegen. Maar deze snelheid zal bijna nooit worden gehaald omdat u natuurlijk regelmatig stopt om wildlfe te observeren en te fotograferen.

Bekijk alle Zuid-Afrika Rondreizen 

Kruger National Park: Accommodaties

De accommodaties in Kruger National Park bestaan uit restcamps en lodges. De restcamps hebben meestal chalets, bungalows, rondavels, safaritenten en campsites. De lodges zijn luxe accommodaties die soms in een privé concessie in Kruger Park liggen.

Video over Kruger National Park:

Bekijk deze prachtige video over Kruger National Park. Deze hebben we gemaakt tijdens een van onze inkoopreizen door Zuid-Afrika.

Andere Wildparken in Zuid-Afrika:

Behalve Kruger National Park heeft Zuid-Afrika vele andere prachtige wildparken zoals:

Neem vrijblijvend contact op