Rondreizen Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

Rondreizen

Bekijk Rondreizen Zuid-Afrika     Neem contact op

Rondreizen Zuid-Afrika

Bekijk alle Rondreizen Zuid-Afrika

Een rondreis Zuid-Afrika staat garant voor een afwisselende reis met vele hoogtepunten. Zuid-Afrika wordt niet voor niets "De Wereld in één Land" genoemd.

Rondreizen door Zuid-Afrika kunnen een scala aan activiteiten bevatten. Voor velen mogen spannende safari's in Kruger National Park niet in een rondreis Zuid-Afrika ontbreken. Voor anderen is De Tafelberg met prachtig uitzicht over Kaapstad een must see. Maar ook de heerlijke wijnen in Franschhoek, immense walvissen voor de kust bij Hermanus of de prachtige Panorama Route zijn er om door u ontdekt te worden.

In baie skoon Suid-Afrika is zoveel te zien en te beleven dat u er niet aan ontkomt om keuzes te maken wat u wel en niet wilt doen tijdens de rondreis.

Bekijk alle Rondreizen Zuid-Afrika

Mooiste rondreizen Zuid-Afrika:

19 dagen
Vanaf € 2.375,- p.p.
Safari Zuid-AfrikaSafari Zuid-Afrika
17 dagen
Vanaf € 2.450,- p.p.
Rondreis Zuid-Afrika: Johannesburg - KaapstadRondreis Zuid-Afrika: Johannesburg - Kaapstad

Top 4 redenen om een rondreis Zuid-Afrika te maken

Bekijk alle Rondreizen Zuid-Afrika

1. Zuid-Afrika: de Wereld in één land

Een rondreis Zuid-Afrika heeft vele, afwisselende mogelijkheden. Zuid-Afrika wordt niet voor niets de Wereld in één Land genoemd. In dit land vindt u werkelijk alles: natuur, safari's, cultuur, geschiedenis, steden, stranden. Wie aan Zuid-Afrika denkt, denkt direct aan avontuurlijke safari's in Kruger National Park, bruisende steden als Kaapstad, gastvrije bevolking, prachtige natuur aan de beroemde Garden Route of Panoramaroute en uitgestrekte stranden.

Een rondreis Zuid-Afrika is afwisselend. Iedere dag is er iets anders te doen, van bekende tot minder bekende activiteiten. Een bezoek aan Roben Island bijvoorbeeld, waar Nelson Mandela 18 jaar gevangen heeft gezeten. Of een fietstocht door de Wijnlanden bij Franschhoek met heerlijke wijnproeverijen, een oceaantocht bij Hermanus om immense walvissen te spotten of een bezoek aan een township om het alledaagse leven te ervaren. De provincies KwaZulu Natal en Limpopo zijn wat minder bekend, maar ook hier vindt u prachtige wildparken, kleurrijke bevolking en veel geschiedenis zoals slagvelden tussen Zulu's en Boeren.

2. Op zoek naar de Big Five in Zuid-Afrika

Tijdens een rondreis Zuid-Afrika heeft u de keuze uit vele wildparken. Dit kunnen nationale parken, zoals Kruger National Park en Addo Elephant Park. Hier kunt u met de eigen huurauto rondrijden en uw eigen safari's maken. U kunt ook op safari in één van de privé reservaten, zoals Timbavati Game Reserve. Hier maakt u game drives in een open safari voertuig onder leiding van een ranger en tracker. De ranger kan veel vertellen over wildlife en flora. De tracker kan goed sporen lezen en vergoot de kans om wildlife te zien. Bovendien mag in de meeste privé wildparken off-road gereden worden waardoor u dichter bij de dieren kunt komen.

We willen allemaal graag de Big Five spotten tijdens een rondreis door Zuid-Afrika: leeuw, olifant, buffel, neushoorn en luipaard. Maar een safari heeft veel meer te bieden: wat te denken van de Ugly Five? Of de Little Five? En wat te denken van de vele vogelsoorten?

Bekijk alle Rondreizen Zuid-Afrika

3. Malariavrij Zuid-Afrika

Rondreizen door Zuid-Afrika heeft het grote voordeel dat er veel gebieden, inclusief safariparken, zijn waar geen malaria voorkomt. Dit in tegenstelling tot andere van onze bestemminge zoals Botswana, Zimbabwe en Zambia. Zuid-Afrika is daardoor ook ideaal als familiebestemming of voor degenen die geen malaria-profylaxe willen of kunnen innemen.

4. Maak kennis met de kleurrijke, lokale bevolking van Zuid-Afrika

Zuid-Afrika heeft vele verschillende bevolkingsgroepen met ieder hun eigen taal, gewoontes en tradities. Tijdesn een rodnreis Zuid-Afrika kan een kennismaking met Zulu's Ndebele, Xhosa, Venda of andere stammen eigenlijk niet ontbreken. Dit kan op verschillende manieren. Wat te denken van Eten bij Locals? Gezellig samen naar de markt om ingrediënten te kopen, samen koken en samen eten. Bij een local thuis. Natuurlijk worden er veel ervaringen uitgewisseld. Want in Zuid-Afrika is men net zo geïnteresseerd in onze cultuur dan wij in die van hen.

Bekijk alle Rondreizen Zuid-Afrika

Rondreis Zuid-Afrika: Individuele reis op maat

Onze individuele rondreizen laten u de mooiste plekjes van Zuid-Afrika zien. Rijd een prachtige route tijdens een fly drive vakantie. Door onze uitgebreide reisbescheiden met alle routebeschrijvingen, telefoonnummers, tips en adviezen gaat u onbezorgd op reis. In Zuid-Afrika zijn de afstanden groot. Een rondreis met een binnenlandse vlucht kan dan uitkomst bieden.

Ook is het mogelijk om met een prive chauffeur/gids rond te reizen door Zuid-Afrika. U komt ontspannen aan op de volgende locatie terwijl de gids u veel verteld over cultuur, natuur en wildlife. 

Alle reizen zijn flexibel en kunnen helemaal aan uw wensen worden aangepast. Wij maken immers alle individuele rondreizen op maat. Bel of mail ons om uw ideeën te bespreken. We helpen graag om uw ideale reis samen te stellen.

Bekijk alle Individuele Rondreizen Zuid-Afrika

Rondreis Zuid-Afrika: reis in kleinschalige groep

Onze groeps rondreizen door Zuid-Afrika zijn kleinschalig. De maximale groepsgrootte is 12 deelnemers. Dit zorgt voor een gemoedelijke sfeer en voorkomt dat er lang op elkaar moeten worden gewacht. De groeps rondreizen bieden we als kampeerreis en als accommodatiereis aan. Maar er zijn ook specifieke groeps rondreizen, zoals een wandelreis door Zuid-Afrika.

Bekijk alle Groeps Rondreizen Zuid-Afrika