Rondreizen Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

Rondreizen

Bekijk Rondreizen Zuid-Afrika     Neem contact op

Rondreizen Zuid-Afrika

Een rondreis Zuid-Afrika staat garant voor een afwisselende reis met vele hoogtepunten. Zuid-Afrika wordt niet voor niets "De Wereld in één Land" genoemd.

Maak spannende safari's in Kruger National Park, beklim De Tafelberg voor een prachtig uitzicht over Kaapstad, geniet van heerlijke wijnen in Franschhoek, spot immense walvissen voor de kust bij Hermanus. In baie skoon Suid-Afrika is zoveel te zien en te beleven dat u er niet aan ontkomt om keuzes te maken. Hoe gaat u dit mooie land verkennen: in een groepsrondreis of een individuele rondreis Zuid-Afrika? 

Bekijk alle rondreizen Zuid-Afrika

Mooiste rondreizen Zuid-Afrika:

19 dagen
Vanaf € 2.035,- p.p.
Safari Zuid-AfrikaSafari Zuid-Afrika
16 dagen
Vanaf € 2.490,- p.p.
Groepsreis Zuid-Afrika, Zimbabwe & BotswanaGroepsreis Zuid-Afrika, Zimbabwe & Botswana

Individuele rondreis Zuid-Afrika

Onze individuele rondreizen laten u de mooiste plekjes van Zuid-Afrika zien. Rijd een prachtige route tijdens een fly drive vakantie. Door onze uitgebreide reisbescheiden met alle routebeschrijvingen, telefoonnummers, tips en adviezen gaat u onbezorgd op reis. In Zuid-Afrika zijn de afstanden groot. Een binnenlandse vlucht kan dan uitkomst bieden. Ook is het mogelijk om met een privechauffeur/gids rond te reizen. U komt ontspannen aan op de volgende locatie terwijl de gids u veel verteld over cultuur, natuur en wildlife. Alle reizen zijn flexibel en kunnen helemaal aan uw wensen worden aangepast. Wij maken immers alle individuele rondreizen op maat. Bel of mail ons om uw ideeën te bespreken. We helpen graag om uw ideale reis samen te stellen.

Groepsrondreis Zuid-Afrika

Onze groepsrondreizen door Zuid-Afrika zijn kleinschalig. De maximale groepsgrootte is 12 deelnemers. Dit zorgt voor een gemoedelijke sfeer en voorkomt dat er lang op elkaar moeten worden gewacht. De groepsreizen bieden we als kampeerreis en als accommodatiereis aan. Maar er zijn ook specifieke groepsreizen, zoals een wandelreis door Zuid-Afrika.