Groepsreis Zuid-Afrika Johannesburg Kaapstad

Kleinschalige groepsreis Zuid-Afrika

Van Johannesburg naar Kaapstad

Verblijf in accommodaties

Nu boeken

 • Intro
 • Dag-tot-dag
 • Extra informatie
 • Reisdata
 • Prijs
 • Inclusief
 • Exclusief
 • Offerte

Rondreis Zuid-Afrika: van Johannesburg naar Kaapstad

17 dagen | Vanaf € 2.450,- per persoon
 

Kleinschalige groepsreis met verblijf in accommodaties

De rondreis Zuid-Afrika start in Johannesburg en eindigt in Kaapstad. De rondreis heeft een klassieke route en bezoekt de hoogtepunten van Zuid-Afrika.

Rondreis Zuid-Afrika is een kleinschalige groepsreis met maximaal 12 deelnemers. Ondanks de kleine groep wordt de rondreis begeleid door maar liefst twee gidsen. U verblijft in comfortabele accommodaties. Vele maaltijden, activiteiten en entrance fees zijn bij de prijs inbegrepen.

De groepsreis biedt alles wat u mag verwachten van een rondreis door Zuid-Afrika. Safari's op zoek naar de Big Five (olifant, neushoorn, leeuw, luipaard en buffel) en nog veel meer. Prachtige stranden, maar ook een ruige kustlijn. Indrukwekkende natuur die uitnodigt voor een wandeling. Kennismaking met de Zulu-cultuur. Achtergronden over de apartheid periode. En natuurlijk het ontdekken van de Kaapstad, de gezelligste stad van Zuid-Afrika. 

U leest het al: dit is een prachtige, afwisselende groepsreis door Zuid-Afrika en eSwatini (Swaziland)!

Reisprogramma Rondreis Zuid-Afrika: van Johannesburg naar Kaapstad

Vraag vrijblijvende Offerte aan

De rondreis is een aaneenschakeling van al het moois Zuid-Afrika te bieden heeft. Vanuit Johannesburg begint de reis met de Panoramaroute en Kruger National Park, voor velen een van de belangrijkste redenen om naar Zuid-Afrika te gaan. Kruger Park is niet de enige locatie waar safari's worden gemaakt. Ook in Addo Elephant Park en Hluhluwe-iMfolozi Park maakt u safari's om wildlife en vogels te spotten. Beide parken zijn ontstaan uit de noodzaak om bedreigde diersoorten te beschermen. Addo Elephant Park te bescherming van de olifant, zoals de naam van het park al aangeeft. Hluhluwe-iMfolozi te bescherming van de neushoorn.

Wilt u graag meer weten over de cultuur en geschiedenis van Zuid-Afrika? Dan zal de Nelson Mandela Capture Site u zeker interesseren. Een bezoek aan een lokale Zulu gemeenschap biedt een kijkje in de interessante Zulu cultuur.

In deze rondreis mag natuur absoluut niet ontbreken. Zowel Zuid-Afrika als eSwatini (Swaziland) hebben prachtige natuurparken. Overigens maakt u in de natuurparken ook kans op het spotten van wildlife, met name antilopen en vogels. De parken lenen zich uitstekend om te voet te verkennen. Heerlijk om tijdens een hike de benen te strekken.

Officieel geen natuurpark, maar de Kaapse Wijnlanden vormen wel een prachtig gebied in een natuurlijke omgeving tussen de bergen. Voor wijnliefhebbers wordt tijdens de reis bij een wijnkleder gestopt met de mogelijkheid om wijn te proeven.

De kust van Zuid-Afrika is erg gevarieerd. In Tsitsikamma National Park slaan de golven woest tegen de ruige rotsen. In de Oost Kaap en West Kaap vindt u ook lange zandstranden. Van juni tot en met november maakt u kans op het spotten van walvissen. Ze komen soms zo dicht bij de kust dat het vanaf het land te zien is hoe hun immense staart op de golven slaat.

De rondreis eindigt in Kaapstad, zonder twijfel de leukste en gezelligste stad van Zuid-Afrika. Natuurlijk wordt het schiereiland verkent en mag een bezoek aan Cape Point niet ontbreken. Vanaf de Tafelberg is het uitzicht verbluffend mooi. Op de stad en over de oceaan. U kunt zelfs Robben Island zien liggen.

De Rondreis Zuid-Afrika: van Johannesburg naar Kaapstad heeft alles wat u mag verwachten van een groepsreis door dit veelzijdige land. Bent u klaar om te gaan?

Hoogtepunten Rondreis Zuid-Afrika: van Johannesburg naar Kaapstad

Review van klanten over Rondreis Zuid-Afrika: van Johannesburg naar Kaapstad

Door Dineke en Bram Sandbergen

Wij hebben vorig jaar een reis door Zuid-Afrika gemaakt. Wat een fantastische reis en wat een geweldig land. Natuurlijk zijn we in het bekende Kruger Park geweest...Addo Elepehant Park deed zijn naam eer aan door ons veel olifanten te laten zien in hun eigen habitat. Uiteindelijk belandden we via de oostkust in Tsitsikamma de plek van veel water. Nadat we de Tafelberg en Kaap de Goede Hoop hebben mogen bewonderen waren we rond...de zeer goede, gezellige en goed geïnformeerde gidsen in combinatie met het kleine gezelschap maakte het een zeer bijzondere reis. We hebben Zuid-Afrika niet alleen gezien, we hebben het ervaren. Een bijzondere onvergetelijke reis.

Vraag vrijblijvende Offerte aan 

Bekijk van Dag-tot-Dag

DAG 1-2: PANORAMA ROUTE

De groepsreis begint om 6.30 uur in Johannesburg. U ontmoet de medereizigers en krijgt een briefing over de reis. Daarna start de groepsreis, met de Panorama Route als eerste highlight. Geniet van de prachtige natuur en spectaculaire uitzichten.

De rondreis gaat verder naar de lodge, gelegen in een privé reservaat nabij Kruger National Park. De volgende ochtend wordt vroeg opgestaan voor een hele dag game drive door Kruger National Park

De Panoramaroute wordt gekenmerkt door bergen en diepe ravijnen. Op de groene heuvels worden thee, koffie, tabak en bananen verbouwd. De Blyde River heeft in de loop der tijd een tot 700 meter diepe ravijn uitgeslepen. De totale lengte van de canyon is 26 kilometer. Bij helder weer kunt u genieten van spectaculaire uitzichten, vooral bij God's Window en de Three Rondavels. Bij Bourke's Luck Potholes komen de Blyde River en de Treur River samen en creëren bijzonder erosiegaten. Er zijn veel rivieren, beken en klaterende watervallen, bijvoorbeeld Mac Mac Falls, Lone Creek Falls en Bridal Veil. De Panoramaroute en de omgeving bieden vele mogelijkheden voor outdoor activiteiten zoals wandelen, river tubing, abseilen, mountainbiken en river rafting.

DAG 3: KRUGER NATIONAL PARK

Na een bush walk in het reservaat van de lodge, gaat de reis zuidwaarts door Kruger National Park. U maakt safari's op zoek naar wildlife. Optioneel kan een avond safari worden gemaakt. U verblijft in Kruger National Park zelf.

Kruger National Park ligt in het oosten van Zuid-Afrika en is een van de grootste nationale parken ter wereld. Van noord naar zuid bedraagt de afstand 325 kilometer, de gemiddelde breedte bedraagt 65 kilometer. Hiermee is Kruger National Park ongeveer zo groot als de helft van Nederland. Kruger National Park is een Big Five gebied. Maar naast de olifant, leeuw, buffel, luipaard en neushoorn valt er nog veel meer te spotten, zoals wilde hond, cheeta, zebra, giraffe, impala, nyala en vele andere antilopesoorten. Met maar liefst 500 vogelsoorten kunnen vogelliefhebbers hun hart ophalen. Het nationale park heeft een goede infrastructuur alhoewel er ook tracks zijn die alleen met een 4WD auto begaanbaar zijn.

DAG 4: MALOLOTJA NATURE RESERVE

U verruilt Zuid-Afrika voor eSwatini, het voormalige Swaziland. U verkent het Malolotja Nature te voet en geniet van prachtige uitzichten over het landschap.

Malolotja Nature Reserve ligt in het hart van de hooglanden van eSwatini (Swaziland). Het heeft een bergachtig landschap met de Ngwenya-berg van 1.829 meter hoog als hoogste piek. Behalve bergen heeft Malolotja Nature Reserve ook graslanden en bushveld. Kriskras door het park slingert de Malolotja River. Er zijn vele kleine, mooie meertjes en enkele prachtige watervallen waaronder de hoogste in eSwatini, de Malolotja Falls. In dit gebied leven onder andere antilopen, giraffen en zebra's. Deze prachtige, ongerepte natuur is ideaal voor wandelaars en mountainbikers. Ook andere outdoor-activiteiten zijn mogelijk. Zo laat een canopytour u middels een zipline van de ene boomtop naar de andere zoeven.

DAG 5-6: MSINENE NATURE RESERVE en HLUHLUWE PARK

Er wordt een bezoek gebracht aan de craft markt bij Mbabane. Terug in Zuid-Afrika maakt verkent u met gids de bush van het natuurreservaat.

De volgende dag wordt een game drive gemaakt in Hluhluwe Game Reserve, bekend vanwege de bedreigde neushoorn. Vervolgens bezoekt u met een lokale gids een lokale Zulu gemeenschap.

Hluhluwe-iMfolozi Park is in 1895 opgericht ter bescherming van de laatste neushoorns in Natal en al in 1897 uitgeroepen tot wildreservaat. Het game reserve is het op een na oudste wildreservaat van Afrika. Hluhluwe-iMfolozi is bekend geworden vanwege het succesvol redden van de witte (breedlip) neushoorn die, vanwege de jacht, met uitsterven werd bedreigd. Hluhluwe-iMfolozi Park heeft inmiddels witte en zwart neushoorns en daarnaast veel groot en klein wild: leeuw, giraffe, olifant, zebra, cheeta, buffel, nijlpaard, krokodil, wrattenzwijn, impala, nyala, waterbok, gnoe, kudu, duiker, hyena, genet, bushbaby, diverse bokken en meer dan 300 soorten vogels.

DAG 7-8: DRAKENSBERGEN

De reis gaat verder naar de Drakensbergen. Onderweg brengt u een bezoek aan Nelson Mandela Capture Site, de plek waar Nelson Mandela in 1962 gevangen is genomen.  In Drakensbergem maakt u wandelingen in het prachtige landschap.

Drakensberg is gelegen in het oostelijk deel van Zuid-Afrika. Het is een bergketen van wel 1.000 kilometer lang dat zich uitstrekt van het zuidwesten in de provincie KwaZulu Natal tot het noordoosten in de provincie Limpopo. De hoogste top bereikt maar liefst 3.482 meter hoogte. uKhahlamba Drakensberg Park is een deel van deze enorme bergketen en vormt de grens tussen Zuid-Afrika en Lesotho. Indrukwekkende pieken worden afgewisseld met diepe dalen. Ongerepte wildernis en ruige natuur bieden fantastische outdoor-mogelijkheden. Er is een netwerk van wandelwegen voor korte en lange hikes. Bijvoorbeeld naar stroomversnellingen, watervallen of eeuwenoude rotstekeningen van de San. Bekende hoogtepunten in dit natuurpark zijn Sani Pass, Amphitheatre, Giant's Castle, Cathedral Peak en Tugela Falls.

DAG 9-10: WILDCOAST

U komt aan in de Wild Coast van de Oost-Kaap. U heeft een dag vrij te besteden om de omgeving te verkennen, lokale mensen te ontmoeten en naar het strand te gaan. Oceaan vissen is ook een optionele activiteit.

DAG 11: ADDO ELEPHANT PARK

In Addo Elephant Park maakt u ochtend en middag safari's, op zoek naar wildlife.  Het is mogelijk om een avond game drive te maken in een voertuig van Addo Elephant Park (optioneel).

Addo Elephant Park is een malariavrij national park dat in de jaren 30 van de twintigste eeuw is opgericht om de, in aantal drastisch vermindere, olifant te beschermen. Addo Elephant Park is een big five reservaat. Naast de buffel, leeuw, luipaard, neushoorn en natuurlijk de olifant is Addo het leefgebied van veel meer dieren zoals jackal, bat-eared fox, aardvark, aardwolf, hyena, eland, hartebeest, warthog, kudu, zebra en dung beetle. Eigenlijk wordt gesproken over een Big Seven gebied omdat in het deel bij Colchester in de Indische Oceaan ook walvissen en haaien kunnen worden gespot. In Addo Elephant Park komen veel vogelsoorten voor. Het wildpark leent zich uitstekend voor safari's met de huurauto. Er kunnen game drives onder leiding van een ranger worden geboekt.

DAG 12-13: KNYSNA en TSITSIKAMMA NATIONAL PARK

De volgende stop is Knysna. Dit stadje wordt wel de mooiste van de Tuinroute genoemd en is inderdaad prachtig gelegen aan een lagune. Vanuit Knysna maakt u een dagtrip naar Storms River monding in Tsitsikamma National Park. Optionele activiteiten zijn whale watching (seizoensgebonden) en een treetop canopy tour.

Knysna ligt aan de beroemde Tuinroute is prachtig gelegen aan een lagune. De kliffen van Knysna Heads liggen aan de monding van de lagune. De Knysna Heads vormen een smalle doorgang naar de Indische Oceaan met verradelijke stroming. De oostelijke klif van Knysna Heads biedt spectaculair zicht over de lagune, Knysna en Leisure Isle. De westelijke klif bestaat uit het particuliere natuurreservaat Featherbed. Mooie stranden vindt u bij Buffalo Bay en Brenton on Sea. Knysna staat bekend om de oesters. In juli wordt elk jaar het Knysna Oyster Festival gehouden.

Tsitsikamma National Park is een van de mooiste natuurparken van Zuid-Afrika. De naam komt van de Khoi-stam en betekent ‘plek met veel water’.Tsitsikamma National Park wordt als het begin of het einde van de Tuinroute beschouwd. Het park heeft een 80 km lange woeste kustlijn die af en toe wordt onderbroken door strand. Het landschap bestaat uit hoge bergen, diepe kloven, watervallen en statige bossen, waardoor het de ultieme bestemming is voor outdoor activiteiten, zoals wandelen, mountainbiken, kanoën en blackwater tubing. Voor degene op zoek naar een adrenalinekick is er de hoogste bungeejump ter wereld! Ook op hoogte, maar minder gevaarlijk, is de canopy-tour door de boomtoppen. Daar waar de Storms River uitmondt in de oceaan is over de kloof een 190 meter lange hangbrugbrug gespannen, ongeveer 125 meter boven de rivier.

DAG 14: HERMANUS

Dit deel van de kust staat bekend om de walvissen. Deze gigantische dieren komen in de maanden juni tot en met november zo dicht bij de kust dat u vanaf het strand de enorme staarten vanuit het water ziet spatten. Natuurlijk gaat u dan een wandeling langs de kust maken. In de overige maanden wordt een wandeling gemaakt in Fernkloof Nature Reserve waar het fynbos dan in bloei staat. Optionele activiteit: whale watching per boot.

Hermanus is een van 's werelds beste plekken om walvissen te spotten. De gigantische walvissen komen in de maanden juli - december zo dicht bij de kust dat u vanaf het wandelpad de enorme staarten vanuit het water ziet spatten.Tijdens en walvis boottocht kunt u de dieren van heel dichtbij zien. Voor een reis buiten het walvisseizoen is de marine-oceaan-boottocht een goed alternatief. Tijdens deze boottocht kunnen onder andere pinguïns, zeerobben, haaien en vele watervogels worden gespot. De witte zandstranden zijn een droom voor elke zonneaanbidder. De nabij gelegen Hemel-en-Aarde Valley staat bekend om de uitstekende wijnen.

DAG 15-16: KAAPSTAD

De reis gaat naar Stellenbosch gelegen in de bekende Kaapse Wijnlanden. Hier brengt u een bezoek aan een wijnkelder waar ook wijn kan worden geproefd.

Vanuit Kaapstad maakt u een excursie over het schiereiland met onder andere een pinguïnkolonie en Cape Point National Park als hoogtepunten. Optionele activiteiten zijn een bezoek aan Robben Island en bezoek aan zeehondenkolonie.

Mother City, zoals Kaapstad ook wel wordt genoemd, is prachtig gelegen op een schiereiland. De Tafelberg is, letterlijk en figuurlijk, het hoogtepunt van de Kaapstad. U kunt naar boven wandelen of gebruik maken van het sweefspoor, de kabelbaan. Bij een verblijf in Kaapstad hoort voor velen een bezoek aan Robben Island, waar Nelson Mandela 18 jaar gevangen zat. Het zal zeker een diepe indruk maken. Kaap de Goede Hoop en Cape Point zijn de meest zuidelijk punten van het schiereiland. Voor een autorit over het schiereiland moet u ongeveer een dag uittrekken. Onderweg is het leuk om te stoppen bij de pinguïns op Boulders Beach en de gekleurde standhuisjes van Muizenberg en de Chapman's Peak Drive te rijden. Natuurlijk heeft Kaapstad nog veel meer te bieden, zoals prachtige stranden, de kleurrijke Bo-Kaap, winkels, uitstekende restaurants en gezellige terrasjes. 

DAG 17: KAAPSTAD

’s Ochtends beklimt u onder leiding van een gids de Tafelberg. ‘s Middags heeft u gelegenheid om laatste souvenirs inkopen te doen waarna om 18.00 uur de groepsreis eindigt.

 • De vertrekdata zijn exclusief vluchtdagen. 
 • De vetgedrukte data zijn gegarandeerde vertrekdata (hebben dus geen minimum aantal deelnemers).
 • De overige data hebben een minimum deelname van 4 personen. Informeer bij ons of er al 4 personen hebben geboekt of dat uw boeking maakt dat er 4 personen boeken en dat daarmee het vertrek inmiddels gegarandeerd is.
 • De data met * zijn reisdata met een Duits-sprekende gids. 

Vraag Offerte aan

Vertrekdata 2023
07 jan 2023 - 23 jan 2023 *
14 jan 2023 - 30 jan 2023
21 jan 2023 - 06 feb 2023
04 feb 2023 - 20 feb 2023
18 feb 2023 - 06 mrt 2023
25 feb 2023 - 13 mrt 2023
04 mrt 2023 - 20 mrt 2023
11 mrt 2023 - 27 mrt 2023
25 mrt 2023 - 10 apr 2023
01 apr 2023 - 17 apr 2023 *
08 apr 2023 - 24 apr 2023
29 apr 2023 - 15 mei 2023
06 mei 2023 - 22 mei 2023
13 mei 2023 - 29 mei 2023
20 mei 2023 - 05 jun 2023 *
27 mei 2023 - 12 jun 2023
17 jun 2023 - 03 jul 2023 *
24 jun 2023 - 10 jul 2023
01 jul 2023 - 17 jul 2023 *
08 jul 2023 - 24 jul 2023
15 jul 2023 - 31 jul 2023
22 jul 2023 - 07 aug 2023
19 jul 2023 - 04 aug 2023
05 aug 2023 - 21 aug 2023
12 aug 2023 - 28 aug 2023
19 aug 2023 - 04 sep 2023
26 aug 2023 - 11 sep 2023
09 sep 2023 - 25 sep 2023
16 sep 2023 - 02 okt 2023
23 sep 2023 - 09 okt 2023
30 sep 2023 - 16 okt 2023 *
07 okt 2023 - 23 okt 2023
14 okt 2023 - 30 okt 2023
28 okt 2023 - 13 nov 2023 *
04 nov 2023 - 20 nov 2023
11 nov 2023 - 27 nov 2023 *
18 nov 2023 - 04 dec 2023
25 nov 2023 - 11 dec 2023
02 dec 2023 - 18 dec 2023
16 dec 2023 - 01 jan 2024
23 dec 2023 - 08 jan 2024
Vertrekdata 2024
06 jan 2024 - 22 jan 2024 *
13 jan 2024 - 29 jan 2024
20 jan 2024 - 05 feb 2024
03 feb 2024 - 19 feb 2024
17 feb 2024 - 04 mrt 2024
24 feb 2024 - 11 mrt 2024
02 mrt 2024 - 18 mrt 2024
09 mrt 2024 - 25 mrt 2024
23 mrt 2024 - 08 apr 2024
30 mrt 2024 - 15 apr 2024 *
06 apr 2024 - 22 apr 2024
27 apr 2024 - 13 mei 2024
04 mei 2024 - 20 mei 2024
11 mei 2024 - 27 mei 2024
18 mei 2024 - 03 jun 2024 *
25 mei 2024 - 10 jun 2024
15 jun 2024 - 01 jul 2024 *
22 jun 2024 - 08 jul 2024
29 jun 2024 - 15 jul 2024 *
06 jul 2024 - 22 jul 2024
13 jul 2024 - 29 jul 2024
20 jul 2024 - 05 aug 2024
27 jul 2024 - 12 aug 2024
03 aug 2024 - 19 aug 2024
10 aug 2024 - 26 aug 2024
17 aug 2024 - 02 sep 2024
24 aug 2024 - 09 sep 2024
07 sep 2024 - 23 sep 2024
14 sep 2024 - 30 sep 2024
21 sep 2024 - 07 okt 2024
28 sep 2024 - 14 okt 2024 *
05 okt 2024 - 21 okt 2024
12 okt 2024 - 28 okt 2024
26 okt 2024 - 11 nov 2024 *
02 nov 2024 - 18 nov 2024
09 nov 2024 - 25 nov 2024 *
16 nov 2024 - 02 dec 2024
23 nov 2024 - 09 dec 2024
30 nov 2024 - 16 dec 2024
14 dec 2024 - 30 dec 2024
21 dec 2024 - 06 jan 2025

Bij de prijs van deze accommodatiereis zijn de transfers inbegrepen. We bieden u hiermee een korting van € 60,- per persoon.
2023: € 2.450,- per persoon bij een tweepersoonsbezetting
2024: € ,- per persoon bij een tweepersoonsbezetting (prijs volgt spoedig)

 • Indien van toepassing: voor een alleenreizende geldt een single toeslag van € 480,- (2023) / € ,- (2024). Als u bereid bent om met een andere alleenreizende van dezelfde sekse een kamer te delen, dan hoeft u geen single toeslag te betalen, ook als blijkt dat er geen andere alleenreizende deelnemer is om de kamer mee te delen.
 • Er is geen lokale betaling van toepassing.
 • Wij brengen geen administratie- of boekingskosten in rekening.

Vraag Offerte aan

Review van klanten over Rondreis Zuid-Afrika: Johannesburg - Kaapstad:

Door Dineke en Bram Sandbergen

Wij hebben vorig jaar een reis door Zuid-Afrika gemaakt. Wat een fantastische reis en wat een geweldig land. Natuurlijk zijn we in het bekende Kruger Park geweest...Addo Elepehant Park deed zijn naam eer aan door ons veel olifanten te laten zien in hun eigen habitat. Uiteindelijk belandden we via de oostkust in Tsitsikamma de plek van veel water. Nadat we de Tafelberg en Kaap de Goede Hoop hebben mogen bewonderen waren we rond...de zeer goede, gezellige en goed geïnformeerde gidsen in combinatie met het kleine gezelschap maakte het een zeer bijzondere reis. We hebben Zuid-Afrika niet alleen gezien, we hebben het ervaren. Een bijzondere onvergetelijke reis.

 • transfer van luchthaven op de eerste dag van de groepsreis
 • 16 nachten avontuurlijke rondreis met verblijf in comfortabele accommodaties
 • transfer naar luchthaven op de laatste dag van de groepsreis
 • 16x ontbijt, 12x lunch en 11x diner
 • activiteiten conform dag-tot-dag beschrijving
 • alle entreegelden voor parken, bezienswaardigheden en activiteiten zoals beschreven in het dagprogramma
 • begeleiding door twee professionele Engelssprekende gidsen
 • dekking door Stichting Garantiefonds Reisgelden. Al vanaf onze oprichting zijn wij aangesloten bij SGR. Een prettige gedachte dat uw betalingen verzekerd zijn.
 • adequate ondersteuning als er zich onverhoopt problemen voordoen
 • uitgebreide reisbescheiden
 • 100% CO2 compensatie: de CO2 uitstoot van alle reisonderdelen wordt standaard door ons gecompenseerd
 • deze reis ondersteunt lokale projecten 
 • duurzaam reizen vergroot de positieve en verkleint de negatieve gevolgen van toerisme

Vraag Offerte aan

 • vluchten
 • kosten voor reis- en grensdocumenten
 • reis- en/of annuleringskostenverzekering
 • drankjes
 • optionele activiteiten
 • overige maaltijden en drankjes
 • uitgaven van persoonlijke aard en fooien

Vraag Offerte aan

Aantal reizigers
Deze kleinschalige reis heeft maximaal 12 deelnemers. De vertrekdata met gegarandeerd vertrek hebben geen minimum aantal deelnemers. Op andere vertrekdata is het minimum aantal deelnemers 4. 

Gidsen
De groepsreis wordt begeleid door 2 Engels-sprekende gidsen/chauffeurs.

Verblijf
Dit is een avontuurlijke reis met verblijf in accommodaties. 

Mate van participatie
Dit is een reis met beperkte participatie, hetgeen betekent dat u gevraagd wordt zelf uw bagage te dragen, 's ochtends te assisteren bij het inpakken van de safaritruck en bij toerbeurt de gids te assisteren bij het bereiden van een maaltijd, indien deze niet door de accommodatie wordt verzorgd.

Reizen
U reist in een speciaal ontworpen safari-wagen. De safari-truck heeft 12 vooruitkijkende zitplaatsen en 2 zitplaatsen voor chauffeur en gids. Een enkele reis (5%) vindt plaats in een Mercedes Sprinter minibus (12 zitplaatsen) met trailor.

Bagage
Voor de reis geldt een bagagelimiet van 1 stuk van maximaal 12 kg per persoon. Harde koffers of tassen met wieltjes en/of frames zijn niet toegestaan.

Vraag Offerte aan