Individuele reizen Afrika

Fair Mundo Travel

Individuele reizen op maat

Individuele rondreizen Afrika

Individuele rondreizen naar Afrika zijn reizen die op maat voor u worden gemaakt. Dit kan een rondreis zijn die u alleen maakt, met z'n tweeën, het gezin, familie of vrienden. Bij een individuele reis maakt het niet uit met hoeveel personen u reist.

Bekijk alle individuele rondreizen op maat

Soorten individuele rondreis

Voor een individuele rondreis maakt het dus niet met hoeveel personen er wordt gereisd. De manier van reizen kan bij een individuele reis ook verschillen. Waar de een geniet van de vrijheid van een self drive, geeft de ander de voorkeur aan de onbezorgdheid van een privé gids/chauffeur. Soms is een fly-in de beste keus. In het geval u afgelegen gebieden wilt bezoeken bijvoorbeeld. Of als u in korte tijd grote afstanden wilt overbruggen.

Individuele rondreizen op maat

We maken alle individuele rondreizen op maat. Welke bestemming in Zuidelijk Afrika uw voorkeur ook heeft, met onze kennis en ervaring ontwerpen uw perfecte reis. Vanzelfsprekend staan uw wensen daarbij centraal. Maar ook reisperiode, reistempo en of u eerder in Afrika bent geweest zijn van belang om een individuele reis op maat te maken. Bekijk onze bestemmingen en reizen om inspiratie op te doen en laat ons weten wat uw wensen zijn. Dan gaan wij aan de slag om uw droomreis te realiseren.