Individuele reizen Afrika

                               Fair Mundo Travel

                               Individuele reizen op maat

Bekijk alle Individuele reizen           Neem contact op

Individuele rondreizen Afrika

Bekijk alle Individuele Rondreizen Afrika

Individuele rondreizen naar Afrika zijn reizen die op maat voor u worden gemaakt.

Dit kan een rondreis zijn die u alleen maakt, met z'n tweeën, het gezin, familie of vrienden. Bij een individuele reis maakt het niet uit met hoeveel personen u reist.

Bekijk de mooiste Individuele Rondreizen per land:

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën, met het gezin, als familie met drie generaties of met een vriendengroep, wij ontwerpen uw rondreis helemaal op maat zodat het perfect aansluit bij uw wensen.

Op zoek naar wilde dieren tijdens spannende safari's, rode zandduinen beklimmen en de zon zien opkomen, in een kano smalle waterwegen en onstuimige rivieren verkennen, immense watervallen bekijken en doorweekt worden door de eeuwigdurende nevel, oog in oog met wildlife staan tijdens een wandelsafari, genieten van een goed glas wijn of simpelweg ontspannen in de bush. Alles is mogelijk. Van self drive tot reis met privé gids/chauffeur en fly-in safari's.

Zijn uw wensen al haarscherp of zijn ze juist nog weinig concreet? Laat het ons weten, we helpen u graag verder. Samen uw droomreis ontwerpen en de reis tot in de puntjes regelen, is wat we met plezier doen. Zodat u zorgeloos op reis kan en alleen maar hoeft te genieten.

Bekijk alle Individuele Rondreizen Afrika

Soorten individuele rondreis

Voor een individuele rondreis maakt het dus niet met hoeveel personen er wordt gereisd. De manier van reizen kan bij een individuele reis ook verschillen. Waar de een geniet van de vrijheid van een self drive, geeft de ander de voorkeur aan de onbezorgdheid van een privé gids/chauffeur. Soms is een fly-in de beste keus. In het geval u afgelegen gebieden wilt bezoeken bijvoorbeeld. Of als u in korte tijd grote afstanden wilt overbruggen.

Individuele rondreizen op maat

We maken alle individuele rondreizen op maat. Welke bestemming in Afrika uw voorkeur ook heeft, met onze kennis en ervaring ontwerpen uw perfecte reis. Vanzelfsprekend staan uw wensen daarbij centraal. Maar ook reisperiode, reistempo en of u eerder in Afrika bent geweest zijn van belang om een individuele reis op maat te maken. Bekijk onze bestemmingen en reizen om inspiratie op te doen en laat ons weten wat uw wensen zijn. Dan gaan wij aan de slag om uw droomreis te realiseren.

Een greep uit onze Populairste Individuele Rondreizen

18 dagen
Vanaf € 2.645,- p.p.
Selfdrive NamibiëSelfdrive Namibië

Vraag vrijblijvende Offerte aan