Individuele reizen Malawi

                                              Malawi

                                         Individuele Reizen op maat

Alle Individuele Reizen Malawi          Neem contact op

Individuele Reizen Malawi

Bekijk alle Individuele Reizen Malawi

Malawi is een fantastisch land voor individuele reizen. Het land is wat minder bekend, maar is van ongekende schoonheid. En de weinige toeristen maken een individuele reis Malawi een sublieme weg-van-de-massa-reis!

Wilt u op reis naar een veelzijdige bestemming? Dan is Malawi echt iets voor u. Wildrijke safari parken, hoge bergen, uitgestrekte savannes, brede rivieren, theeplantages, watervallen, gastvrije bevolking en niet te vergeten: het immense Lake Malawi met helderblauw water en witte stranden. Malawi heeft het allemaal!

Wij ontwerpen uw individuele reis op maat. Of u nu alleen reist of met z'n tweeën, een groepje vrienden, het gezin of met opa en oma erbij, uw reis wordt helemaal afgestemd op uw wensen. 

Bekijk alle Individuele Reizen Malawi

Meest Populaire individuele reizen Malawi:

15 dagen
Vanaf € 3.295,- p.p.
Self drive Malawi ZuidSelf drive Malawi Zuid
12 dagen
Vanaf € 5.195,- p.p.
Rondreis Zambia MalawiRondreis Zambia Malawi

Tal van activiteiten tijdens Individuele Reizen Malawi

Malawi heeft, zeker voor Afrikaanse begrippen, een prima infrastructuur. Dit maakt het land uitstekend geschikt voor een self drive. Wilt u liever niet zelf rijden? Dan is een individuele reis met gids/chauffeur zeker geschikt voor u.

Malawi heeft de reiziger ontzettend veel te bieden. Door de enorme veelzijdigheid, zowel qua landschap, wildlife en cultuur, biedt Malawi voor iedere reiziger een top beleving. We kunnen een individuele reis met veel afwisseling voor u ontwerpen, maar het is ook mogelijk om te focussen op bijvoorbeeld natuur of op safari's. De activiteiten worden hierop afgestemd.

Zo kunt u game drives maken in nationale parken op zoek naar wilde dieren. Een andere manier om op safari te gaan is een bootcruise. Volgens ons is de Shire rivier in Liwonde National Park de beste locatie voor een ontspannen bootcruise. In Malawi is het ook mogelijk om spannende wandelsafari's te maken, natuurlijk onder leiding van een deskundige ranger.

Malawi staat bekend vanwege de heerlijk koffie en thee. Een verblijf op een plantage maakt uw individuele reis uniek. Een theeproeverij mag dan natuurlijk niet uitblijven.

Bekijk alle Individuele Reizen Malawi

Outdoor liefhebbers kunnen hun hart ophalen in Malawi. Er zijn vele mogelijkheden voor bijvoorbeeld mountainbiken, wandelen en hiken. De meest populaire gebieden zijn Mount Mulanje en Zomba.

Malawi wordt "Het warme hart van Afrika" genoemd. De bevolking is enorm gastvrij en nodigt u graag bij hen thuis uit. Er is geen relaxtere manier om kennis te maken met de lokale bevolking tijdens een gezellige maaltijd. Tijdens Eten bij locals gaat u met een familie mee naar de markt en bereidt u samen de maaltijd. Tijdens het eten vertelt het gastgezin u graag over het alledaagse leven in Malawi.

Lake Malawi is hét hoogtepunt van menig individuele reis door Malawi. Het is heerlijk om te relaxen of zonnebaden op de witte zandstranden of in een idyllisch baaitje. Lake Malawi biedt ook vele mogelijkheden voor watersporten van zwemmen, snorkelen en duiken tot kajakken, surfen en waterskiën! Het enorme meer biedt niet alleen een perfect strandvakantie voor reizen door Malawi.

Ook reizen door Zambia en Botswana kunnen uitstekend worden afgesloten met een relaxte strandverlenging aan Lake Malawi.

Voordelen van Individuele Reizen Malawi

  • Op maat gemaakt: helemaal afgestemd op uw wensen.
  • Groepsgrootte: alleen, met z'n tweeën, gezin, familie, vrienden, drie generaties, het maakt niet uit, alles is mogelijk.
  • Grote flexibiliteit: zowel in vertrekdatum, reisduur, bestemmingen, tempo, vervoer, comfortniveau.
  • Privé: de reis is exclusief voor u. Er gaan geen andere reizigers mee.
  • Uniek: wij ontwerpen een unieke reis voor u. Geen aan elkaar gekoppelde bouwstenen, maar advies op maat voor een perfecte reis. 

Vraag vrijblijvende Offerte aan