Eten bij Locals

Eten bij Locals

Fair Mundo Travel

Bekijk een Rondreis met Eten bij Locals

Eten bij locals

Eten bij locals

Eten bij Locals is de ideale manier om in contact te komen met de lokale bevolking en lokale gerechten te proeven. Maak kennis met de tradities en gebruiken aan tafel en geniet van een heerlijk maaltijd bij een familie thuis. Ervaar de gastvrijheid waar Afrika zo bekend om is.

Met locals naar de markt en samen koken

Het is mogelijk om samen te eten, maar u kan ook met een gezinslid mee gaan om inkopen te doen (meestal naar de lokale markt) of te helpen bij de bereiding van de maaltijd. Alles in een gemoedelijke sfeer. Onze ervaring is dat er veel onderling wordt uitgewisseld, van recepten tot hoe het alledaagse leven eruit ziet. Ongedwongen en met trots zal de gastfamilie laten zien hoe zij leven en zo komen gesprekken makkelijk tot stand.

Rondreizen geschikt voor Eten bij Locals:

19 dagen
Vanaf € 2.375,- p.p.
Safari Zuid-AfrikaSafari Zuid-Afrika
15 dagen
Vanaf € 3.295,- p.p.
Self drive Malawi ZuidSelf drive Malawi Zuid

Eten bij Locals: lunchen of dineren

Ook qua maaltijd heeft u de keuze. U kunt samen lunchen of dineren. Wij merken dat de meeste reizigers voor de avondmaaltijd kiezen. Zeker als u samen wilt gaan inkopen en de maaltijd wilt bereiden. Daar is dan vaak in de namiddag voldoende tijd voor. In geval van lunchen met locals kiezen de meeste reizigers voor alleen de maaltijd samen te gebruiken.

Fair Tourism

Wij kiezen zorgvuldig met welke partners we samenwerken. Aan de ene kant screenen onze fair tourism partners de lokale families. Aan de andere kant is gegarandeerd dat Eten bij Locals daadwerkelijk en direct ten goede komt aan de lokale bevolking. Werp een blik in de keuken van locals, ervaar het dagelijkse leven en support direct het gezin waarmee u de maaltijd deelt.

Hoe kan Eten bij Locals worden geboekt?

Wilt u graag bij locals eten? Neem dit dan op in een rondreis door Afrika. Als we de reis voor u ontwerpen, nemen we dit graag op in uw route. Neem contact met ons op voor de mogelijken en een reisvoorstel op maat.

Vraag een reisvoorstel aan