Safari mooiste wildparken Zuid-Afrika

Safari door de mooiste wildparken van Zuid-Afrika

Pilanesberg, Kololo, Timbavati, Panoramaroute, Kruger, Hluhluwe-iMfolozi, St.Lucia

Vraag Offerte aan     Neem contact op

 • Intro
 • Dag-tot-dag
 • Reisdata
 • Prijs
 • Inclusief
 • Exclusief
 • Offerte

Safari Zuid-Afrika

19 dagen | Vanaf € 2.375,- per persoon
 

Pilanesberg, Timbavati, Panoramaroute, Kruger Park, Hluhluwe-iMfolozi, St. Lucia

Tijdens deze Safari Zuid-Afrika reist u naar de mooiste wildparken. Het is een fly drive reis, dus u rijdt zelf met de huurauto door Zuid-Afrika. U verblijft in de safariparken zelf en kan daardoor na sluitingstijd van de gate nog steeds wildlfe spotten.

Reisprogramma Safari Zuid-Afrika:

Vraag Offerte aan


Safari's maakt u in Zuid-Afrika's meest bekende wildpark, Kruger National Park, en ook in minder bekende, maar zeker niet minder mooie wildparken. Zo is Pilanesberg National Park door de ligging op een oude vulkanische krater een bijzonder Big Five gebied. Hluhluwe-Imfolozi Park staat bekend om de neushoorns en in Cape Vidal spot u wildlife met het strand op de achtergrond. Safari's worden ook gemaakt in Timbavati Game Reserve, een absoluut hoogtepunt van de reis. Dit reservaat maakt deel uit van Greater Kruger National Park.

Daar waar u in de nationale parken van Zuid-Afrika safari's maakt in de eigen huurauto, worden in Timbavati Game Reserve game drives gemaakt in een open safari voertuig onder begeleiding van een deskundige en inspirerende gids en sporenzoeker. Er mag off-road gereden worden waardoor u erg dicht bij het wild kan komen. Tijdens een night drive wordt de kans vergroot om nachtdieren en actieve roofdieren te zien.

In Kololo Game Reserve heeft u het beste van twee werelden: Welgevonden Game Private Game Reserve is een Big Five gebied waar game drives gemaakt kunnen worden, terwijl Kololo Game Reserve geen grote roofdieren heeft waardoor u hier kunt wandelen en fietsen tussen zebra's en giraffen. De laatste stop van de reis is bij St. Lucia, een rustig plaatsje met een fantastische ligging. Afhankelijk van uw reisperiode kunnen tijdens een oceaansafari walvissen worden gespot.

Hoogtepunten Safari Zuid-Afrika:

Review van klanten over Safari Zuid-Afrika:

Door Gerard Hullegie

Het was onze eerste kennismaking met Afrika maar wel een onvergetelijke en zeker niet de laatste...Net voordat we Satara Restcamp inreden zagen wij een luipaard genieten van zijn prooi in een boom. De volgende ochtend mochten wij deel genoot zijn een groep leeuwen jagend op impala's...Het volgende onderkomen in Timbavati..Hier logeer je echt midden in een overweldigende natuur, asfaltwegen zijn ver te zoeken en de wilde dieren lopen hier gewoon tussen de tenten. Het is prachtig om met de jeep een half uur stil te staan tussen een kudde buffels en op 2 meter afstand een aantal leeuwen te kunnen spotten...Deze eerste kennismaking met Zuid-Afrika zal zeker niet de laatste zijn. De complimenten gaan uit naar Marja die voor ons een fantastische reis uitgestippeld heeft met een goede combinatie tussen cultuur en natuur.

Door Marc Wubbema

Indrukwekkend is de beste omschrijving van onze safari-rondreis door Zuid Afrika. 's Avonds om het kampvuur zitten in het tentenkamp na een lange safari. In een heldere sterrenhemel staan en de melkweg zien. Oog in oog komen te staan met hyena's vlak achter de tent. Observeren hoe zorgzaam olifanten voor elkaar zijn. Vlakbij parende neushoorns en een etende familie leeuwen kunnen komen in hun natuurlijke omgeving. Dat soort ervaringen hebben het voor ons een onvergetelijke reis gemaakt..Tijdens onze safari's, met fantastische gidsen en op eigen houtje, hebben we veel verschillende dieren gezien en hebben we zelfs alle big 5 gezien. Geweldig!

Door Carine Bouw

Ons reisverloop ging van Johannesburg naar Pilanesberg op zoek naar de Big Five met de eigen huurauto...verder naar Makhado in de Soutpansberg waar we een dag met een gids naar Lake Fundudzi zijn geweest (dit werd allemaal vooraf geregeld door Fair Mundo zodat we ter plaatse niets meer hoefden te doen)...vandaar naar het Timbavati Game reserve waar we in een tentenkamp overnachten, dit is zeker een aanrader...Vandaar ging het richting Krugerpark waar we opnieuw met onze eigen auto doorheen reden...Alles was tot in de puntjes voorbereid, we kregen een persoonlijk reiswijzer waar werkelijk ALLES in stond dat we nodig hadden...Hier werken mensen met passie voor hun beroep en willen het beste voor hun klanten.

Vraag Offerte aan

Bekijk van Dag-tot-Dag

DAG 1: JOHANNESBURG

Op de luchthaven van Johannesburg staat de huurauto klaar voor uw safari door Zuid-Afrika. Vervolgens rijdt u naar het guesthouse dat in een rustige wijk is gelegen.

Johannesburg is de grootste en een van de meest bruisende steden van Zuid-Afrika. Johannesburg, ook wel Joburg of Jozi genoemd, is het economische hart van het land. U vindt er een mix van traditionele winkels en ultramoderne wolkenkrabbers. Er zijn musea, uitstekende winkels, chique restaurants en hippe uitgaansgelegenheden. Ook zijn er vele mogelijkheden om u te verdiepen in de apartheidgeschiedenis van Zuid-Afrika.

Dunton Guesthouse ligt in de veilige en rustige wijk Rivonia van Johannesburg. Het kleinschalig guesthouse heeft een tuin met zwembad.

Tip: Maak onder leiding van een lokale gids een fietstour door Soweto, het bekendste township van Zuid-Afrika. Bezoek bijvoorbeeld Vilikazi Street waar de twee Nobelprijswinnaars Nelson Mandela en Desmond Tutu hebben gewoond en het Hector Pietersons Memorial waar de gids u meeneemt in de apartheidsgeschiedenis. 

DAG 2-3: PILANESBERG NATIONAL PARK

Vandaag rijdt u naar Pilanesberg National Park waar u 's middags en de volgende dag op safari gaat met de eigen huurauto.

Pilanesberg National Park ligt op de overblijfselen van een oude vulkanische krater. Dit is terug te zien in het prachtige landschap met rotsachtige ravijnen, glooiende heuvels en het grote Mankwe-meer in het midden. Pilanesberg National Park is een malaria-vrij wildpark. Het is zeer geschikt om met de eigen huurauto safari's te maken op zoek naar onder meer antilopen, giraffes, nijlpaarden, vele vogelsoorten en de Big Five. Het is ook mogelijk om een game drive in een open safarivoertuig en onder leiding van een ranger te boeken.

Bakgatla Resort is gelegen aan de noordoostkant van Pilanesberg National Park, net buiten de gate. Het bestaat uit chalets, safaritenten en een campsite. Er is een receptie, restaurant, winkeltje en groot zwembad. Bij de gate van Pilanesberg National Park kunnen game drives worden geboekt.

DAG 4-5: KOLOLO GAME RESERVE

De reis naar Kololo Game Reserve gaat door de mooie Limpopo-provincie. Uitgestrektheid, leegte en typisch Zuid-Afrikaanse plaatsjes wisselen elkaar af. Geniet van het prachtige wildreservaat waar u kunt wandelen en mountainbiken. In het aangrenzende Welgevonden Game Reserve maakt u game drive safari's in een open safarivoertuig onder leiding van een ranger.

Kololo Game Reserve is gelegen in de Waterberg-regio in het noorden van Zuid-Afrika. Dit malariavrij wildreservaat bestaat uit open grasvlakten, dichtbegroeide bush, bergen en valleien. Er leven vele verschillende wilde dieren, zoals gnoe, zebra, giraffe, wrattenzwijn en diverse antilopesoorten. Bovendien kunt u in Kololo Game Reserve meer dan 300 inheemse vogelsoorten observeren. Omdat er geen grote roofdieren in het reservaat leven, kunt u hier heerlijk wandelen of mountainbiken. Kololo grenst aan Welgevonden Private Game Reserve, een Big Five gebied waar safari's gemaakt kunnen worden.

Kololo Game Reserve Lodge is gelegen in het malariavrije wildreservaat Kololo Game Reserve. Omdat dit geen leefgebied is voor grote roofdieren kunt u hier heerlijk wandelen en fietsen. Terwijl u in het aangrenzende Welgevonden Private Game Reserve deze roofdieren, de Big Five en ander wildlife wel kunt spotten. Er zijn verschillende fiets- en wandelroutes. Kololo Lodge biedt diverse activiteiten aan zoals game drive en nature walk in Kololo Game Reserve, game drive en night drive in Welgevonden Game Reserve. Een wandelsafari in Welgevonden Game Reserve en paardrijden in een nabij gelegen reservaat behoren ook tot de mogelijkheden. Bij het verblijf is inbegrepen: 1 Welgevonden game drive per nacht verblijf. Desgewenst kan deze worden verruild voor een Welgevonden night drive, Kololo game drive of Kololo nature walk.

DAG 6: MAGOEBASKLOOF 

U reist verder en komt aan in een heel ander landschap met kloven en watervallen.

Magoebaskloof pas staat bekend als een van de mooiste routes van Zuid Afrika. De groene Magoebaskloof route gaat langs de hellingen van de ruim 2.000 meter hoge Wolkberg en langs schitterende watervallen. Er zijn verschillende excursiemogelijkheden, waaronder wandelroutes, een kaasmakerij en een bierbrouwerij. Tevens worden outdoor-activiteiten aangeboden zoals abseilen, canopy tour, mountainbiken, paardrijden en watertubing. Halverwege de route kunt u een stop maken bij het uitzichtpunt vanwaar u een prachtig zicht op de kloof heeft.

Bramasole Guesthouse is gelegen in de Magoebaskloof. Door ligging in het bos en aan de oever van een meer is dit kleinschalige guesthouse een heerlijke plek om te ontspannen. Maar de omgeving leent zich ook uitstekend voor outdoor activiteiten als wandelen, mountainbiken, watertubing, abseilen, paardrijden en een canopy tour.

DAG 7-8: TIMBAVATI GAME RESERVE

De safari reis door Zuid-Afrika gaat verder naar Timbavati Game Reserve. Hier maakt u game drives in een open safarivoertuig en eventueel een bush walk. Natuurlijk onder leiding van inspirerende rangers die hun passie voor wildlife en natuur graag met u delen.

Timbavati Game Reserve is een privé Big Five reservaat dat deel uit maakt van het Greater Kruger National Park. De hekken tussen het Kruger Park en de privé reservaten zijn verwijderd. Daar waar u in een Kruger Park zelf met een auto mag rondrijden, maakt u in Timbavati Game Reserve safari’s met gids en in een open safari voertuig. Tijdens een dergelijke game drive mag off road gereden worden waardoor u dichter bij de dieren kunt komen. Ook mag in Timbavati een night drive worden gemaakt; met grote kans op het spotten van nachtdieren en actieve roofdieren. Naast leeuwen, olifanten, buffels, neushoorns en luipaarden is dit het leefgebied van onder andere giraffen, nijlpaarden, wilde honden, hyena’s, zebra’s en vele antilopen. Heel bijzonder is de zeldzame witte leeuw die in delen van Timbavati voorkomt. Met meer dan 360 vogelsoorten is Timbavati Game Reserve ook voor vogelliefhebbers een echte aanrader.

Shindzela Tented Camp ligt diep in Timbavati Game Reserve. Shindzela is met recht een authentiek bush camp: omdat het niet omheind is, lopen er regelmatig wilde dieren tussen de safaritenten door. Hier overkomt u het echte safarigevoel! Het tented camp is voorzien van bar, eetruimte en klein zwembad. 's Ochtends en 'smiddags maakt u game drives in een open safarivoertuig. Deze safari's worden begeleid door deskundige rangers. In plaats van een game drive kan een avontuurlijke bush walk worden gemaakt.U ziet niet alleen de dieren vanuit een ander perspectief, ook de stilte en de geuren zijn indrukwekkend. In de  avond kunt u genieten van een drankje rond het vuur van de traditionele boma. Vervolgens wordt u uitgenodigd voor het diner in de met kaarsen verlichte eetruimte.

DAG 9-10: HAZYVIEW, PANORAMAROUTE

Na de ochtend safari in Timbavati vertrekt u naar Hazyview. Maar eerst heeft u een werkelijk prachtige route voor de boeg. De Panoramaroute is een van Zuid-Afrika's mooiste routes.

De Panoramaroute wordt gekenmerkt door bergen en diepe ravijnen. Op de groene heuvels worden thee, koffie, tabak en bananen verbouwd. De Blyde River heeft in de loop der tijd een tot 700 meter diepe ravijn uitgeslepen. De totale lengte van de canyon is 26 kilometer. Bij helder weer kunt u genieten van spectaculaire uitzichten, vooral bij God's Window en de Three Rondavels. Bij Bourke's Luck Potholes komen de Blyde River en de Treur River samen en creëren bijzonder erosiegaten. Er zijn veel rivieren, beken en klaterende watervallen, bijvoorbeeld Mac Mac Falls, Lone Creek Falls en Bridal Veil. De Panoramaroute en de omgeving bieden vele mogelijkheden voor outdoor activiteiten zoals wandelen, river tubing, abseilen, mountainbiken en river rafting.

Rissington Inn is een goede uitvalsbasis om de Panoramaroute te verkennen en om safari's te maken in Kruger National Park. Het guesthouse is rustig gelegen in Hazyview en is voorzien van  zwembad, restaurant en bar.

DAG 11-12: KRUGER NATIONAL PARK

De reis gaat verder naar het iconische Kruger National Park, voor velen een must see tijdens een reis door Zuid-Afrika. U maakt safari's in de eigen huurauto op zoek naar wildlife. U verblijft twee nachten in het nationale park zelf. De route van het ene restcamp naar het andere is een safari door Kruger Park met de eigen huurauto.

Kruger National Park ligt in het oosten van Zuid-Afrika en is een van de grootste nationale parken ter wereld. Van noord naar zuid bedraagt de afstand 325 kilometer, de gemiddelde breedte bedraagt 65 kilometer. Hiermee is Kruger National Park ongeveer zo groot als de helft van Nederland. Kruger National Park is een Big Five gebied. Maar naast de olifant, leeuw, buffel, luipaard en neushoorn valt er nog veel meer te spotten, zoals wilde hond, cheeta, zebra, giraffe, impala, nyala en vele andere antilopesoorten. Met maar liefst 500 vogelsoorten kunnen vogelliefhebbers hun hart ophalen. Het nationale park heeft een goede infrastructuur alhoewel er ook tracks zijn die alleen met een 4WD auto begaanbaar zijn.

Skukuza restcamp ligt in het zuidelijk deel van Kruger National Park. Het is het grootste restcamp in het wildpark. Skukuza restcamp is omheind waardoor er geen (groot) wild in het camp kan komen. Dit gebied staat bekend om de leeuwen, luipaarden en cheeta's.
Het restcamp is voorzien van onder andere restaurants, winkel, benzinestation en zwembaden.

Lower Sabie restcamp ligt aan de Sabie rivier in het zuidelijk deel van Kruger National Park, Zuid-Afrika. Dit deel van Kruger Park staat bekend om de vele roofdieren. Vooral leeuwen en luipaarden worden in deze omgeving veel gespot. Lower Sabie restcamp heeft een deck dat uitkijkt over de rivier. Verder is er een restaurant, winkel, benzinestation en zwembad. Het restcamp is omheind, waardoor er geen (groot) wild in het camp kan komen.

DAG 13-14: MLILWANE WILDLIFE SANCTUARY, eSWATINI

Zuid-Afrika wordt verruild voor eSwatini, voorheen Swaziland geheten.

Mlilwane Wildlife Sanctuary is het oudste wildreservaat in eSwatini (Swaziland). Het wildpark is gelegen in een schitterende, bergachtige omgeving. In Mlilwane Wildlife Sanctuary is circa 4560 hectare groot. Dieren die u hier kunt spotten zijn onder andere giraf, zebra, kudu, wildebeest, nyala, impala, jakhals en een groot aantal vogelsoorten.Omdat in Mlilwane geen grote roofdieren leven, is het mogelijk om op eigen gelegenheid te wandelen en te mountainbiken. Ook kan onder leiding van een gids activiteiten worden ondernomen zoals game drives, paardrijden en wandelen.

Mlilwane restcamp is gelegen in het oudste wildpark van eSwatini (Swaziland). Eenvoudig, maar erg charmant zijn de beehives. Dit zijn rieten, in de typische stijl van eSwatini (Swaziland) gebouwde hutten in de vorm van een bijenkorf. De beehives staan in een kring opgesteld met in het midden picknickbanken en plek voor een kampvuur.Mlilwane restcamp is voorzien van restaurant, klein winkeltje en zwembad. Er kunnen activiteiten met gids worden geboekt zoals game drives, paardrijden en wandelen. Mountainbikes zijn te huur.

Tip: Bezoek het Art & Craft Center van Swazi Candles waar u kunt zien hoe prachtige kaarsen met de hand worden gemaakt. Gelukkig is er ook een winkel waar de kaarsen kunnen worden gekocht. Want naar huis gaan zonder deze prachtige, fair trade kaarsen wilt u vast niet.

DAG 15-16: HLUHLUWE-IMFOLOZI PARK

De safari reis keert terug naar Zuid-Afrika waar u verblijft op twee verschillende locaties in Hluhluwe-iMfolozi Park. Op deze manier worden de landschappelijke verschillen erg duidelijk. En deze verschillen maken dat er divers wildlife kan worden gespot. De rit van het ene camp naar het andere is een safari met de eigen huurauto.

Hluhluwe-iMfolozi Park is in 1895 opgericht ter bescherming van de laatste neushoorns in Natal en al in 1897 uitgeroepen tot wildreservaat. Het game reserve is het op een na oudste wildreservaat van Afrika. Hluhluwe-iMfolozi is bekend geworden vanwege het succesvol redden van de witte (breedlip) neushoorn die, vanwege de jacht, met uitsterven werd bedreigd. Hluhluwe-iMfolozi Park heeft inmiddels witte en zwart neushoorns en daarnaast veel groot en klein wild: leeuw, giraffe, olifant, zebra, cheeta, buffel, nijlpaard, krokodil, wrattenzwijn, impala, nyala, waterbok, gnoe, kudu, duiker, hyena, genet, bushbaby, diverse bokken en meer dan 300 soorten vogels.

Hilltop Camp bevindt zich in het noordelijke deel van Hluhluwe-iMfolozi Park. Zoals de naam al verraadt, ligt het camp boven op een berg. Deze ligging zorgt voor een fantastisch uitzicht over de omringende bush. Het terras van het restaurant is een geliefde plek om van het uitzicht te genieten. Hilltop Camp heeft een bar, zwembad en klein winkeltje. Hluhluwe-iMfolozi Game Reserve kan uitstekend met de eigen huurauto worden verkend. Bij de receptie kunnen game drives en bush walks onder leiding van een gids worden geboekt.

Mpila bevindt zich in het zuidelijk deel van Hluhluwe-iMfolozi Park, midden in de wildernis. Het camp is niet omheind, waardoor wild door het camp kan lopen. Hier ervaart het echte Afrikaanse bush gevoel! Behalve een benzinepomp, kleine receptie en kiosk heeft Mpila Camp geen centrale faciliteiten. Het bushcamp is een uitstekende locatie om safari's te maken in het zuidelijk deel van Hluhluwe-iMfolozi Park. 

DAG 17-18: ST. LUCIA

St. Lucia is een heerlijk plek om de reis af te sluiten. Lekker relaxen aan het strand of de oceaan op om marine wildlife te spotten. Of toch nog een laatste safari in Cape Vidal? Eten bij Locals behoort ook tot de mogelijkheden. Een absolute aanrader. Zo maakt u op een ontspannen manier kennis met het alledaagse leven in Zuid-Afrika.

St. Lucia is een gemoedelijk plaatsje gelegen in het iSimangaliso Wetland Park aan de warme Indische Oceaan. Het iSimangaliso Park is divers en uniek. Het St. Lucia meer is 85 kilometer lang en wordt bevolkt door meer dan duizend nijlpaarden, duizenden krokodillen en meer dan honderd vissoorten. De wereldwijd bedreigde lederschildpad zwemt duizenden zeemijlen om in december hier haar eieren te leggen op de zandstranden. In de maanden juli tot november komen walvissen voor de kust voor. St. Lucia is een uitstekende uitvalsbasis voor een oceaan boottocht om walvissen te spotten en een rivier boottocht om vele nijlpaarden, krokodillen en vogels te zien. Nijlpaarden worden overigens ook regelmatig in de straten van St. Lucia gesignaleerd.

Lidiko Lodge is centraal gelegen in St. Lucia op loopafstand van restaurants, winkels en de rivier. Het is een ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Lidiko Lodge is voorzien van een mooie tuin, zwembad en theetuin.

Tip: Eten bij locals is de ideale manier om in contact te komen met de lokale bevolking en lokale gerechten te proeven. Het is mogelijk om samen te eten, maar u kan ook mee gaan om inkopen te doen (meestal naar de lokale markt) of te helpen bij de bereiding van de maaltijd.

DAG 19: DURBAN

U rijdt naar de luchthaven van Durban waar u de huurauto inlevert. Hier eindigt de safari reis door Zuid-Afrika.

Vraag Offerte aan

Deze safari Zuid-Afrika heeft geen vaste reisdata en kan op elk gewenst moment starten. Bovendien is deze reis geheel op maat aan te passen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw reis op de door u gewenste vertrekdatum.

Vraag Offerte aan

Prijsindicatie vanaf
€ 2.375,- per persoon


Gebaseerd op laagseizoen bij twee samenreizende personen.

Al onze reizen worden op maat samengesteld, afgestemd op uw wensen. Hierdoor is iedere reis uniek. Dit geldt ook voor de prijs. De exacte prijs is afhankelijk van onder andere vertrekdatum, beschikbaarheid, wisselkoers, categorie van accommodaties, categorie huurauto en aantal volwassenen en kinderen. Natuurlijk wilt u de exacte kosten van uw reis weten. Neem contact met ons op, dan rekenen we vrijblijvend de reissom voor u uit. Uiteraard helpen en adviseren we u ook graag met het samenstellen van uw reis.

Vraag Offerte aan

Review van klanten over Safari Zuid-Afrika:

Door Gerard Hullegie

Het was onze eerste kennismaking met Afrika maar wel een onvergetelijke en zeker niet de laatste...Net voordat we Satara Restcamp inreden zagen wij een luipaard genieten van zijn prooi in een boom. De volgende ochtend mochten wij deel genoot zijn een groep leeuwen jagend op impala's...Het volgende onderkomen in Timbavati..Hier logeer je echt midden in een overweldigende natuur, asfaltwegen zijn ver te zoeken en de wilde dieren lopen hier gewoon tussen de tenten. Het is prachtig om met de jeep een half uur stil te staan tussen een kudde buffels en op 2 meter afstand een aantal leeuwen te kunnen spotten...Deze eerste kennismaking met Zuid-Afrika zal zeker niet de laatste zijn. De complimenten gaan uit naar Marja die voor ons een fantastische reis uitgestippeld heeft met een goede combinatie tussen cultuur en natuur.

Door Marc Wubbema

Indrukwekkend is de beste omschrijving van onze safari-rondreis door Zuid Afrika. 's Avonds om het kampvuur zitten in het tentenkamp na een lange safari. In een heldere sterrenhemel staan en de melkweg zien. Oog in oog komen te staan met hyena's vlak achter de tent. Observeren hoe zorgzaam olifanten voor elkaar zijn. Vlakbij parende neushoorns en een etende familie leeuwen kunnen komen in hun natuurlijke omgeving. Dat soort ervaringen hebben het voor ons een onvergetelijke reis gemaakt..Tijdens onze safari's, met fantastische gidsen en op eigen houtje, hebben we veel verschillende dieren gezien en hebben we zelfs alle big 5 gezien. Geweldig!

Door Carine Bouw

Ons reisverloop ging van Johannesburg naar Pilanesberg op zoek naar de Big Five met de eigen huurauto...verder naar Makhado in de Soutpansberg waar we een dag met een gids naar Lake Fundudzi zijn geweest (dit werd allemaal vooraf geregeld door Fair Mundo zodat we ter plaatse niets meer hoefden te doen)...vandaar naar het Timbavati Game reserve waar we in een tentenkamp overnachten, dit is zeker een aanrader...Vandaar ging het richting Krugerpark waar we opnieuw met onze eigen auto doorheen reden...Alles was tot in de puntjes voorbereid, we kregen een persoonlijk reiswijzer waar werkelijk ALLES in stond dat we nodig hadden...Hier werken mensen met passie voor hun beroep en willen het beste voor hun klanten.

Vraag Offerte aan

 • accommodaties, maaltijden, eventuele activiteiten en wegtransfers conform dag-tot-dag beschrijving
 • autohuur met ophaaladres de luchthaven van Johannesburg en inleveradres de luchthaven van Durban. Wij reserveren een auto in de categorie 3 (Toyota Corolla of gelijkwaardig: 4-deurs, 4 personen, 3 koffers). Vanzelfsprekend kan het autotype aan uw wensen worden aangepast
 • bij de autohuur is inbegrepen:
  • maximale verzekering met geen eigen risico
  • onbeperkt aantal kilometers
  • tweede bestuurder
  • contract fee
 • dekking door Stichting Garantiefonds Reisgelden. Een prettige gedachte dat uw betalingen verzekerd zijn.
 • adequate ondersteuning als er zich onverhoopt problemen voordoen op reis
 • uitgebreide reisbescheiden met Nederlandstalige (bestemmings)informatie en alle ins en outs die het reizen op de bestemming vergemakkelijkt
 • 100% CO2 compensatie: de CO2 uitstoot van alle reisonderdelen wordt standaard door ons gecompenseerd
 • deze reis ondersteunt lokale projecten 
 • duurzaam reizen draagt bij aan het vergroten van de positieve en het verkleinen van de negatieve gevolgen van toerisme

Vraag Offerte aan

 • vluchten
 • reis- en/of annuleringskostenverzekering
 • kosten voor reis- en grensdocumenten
 • extra's ten behoeve van de autohuur die uitsluitend lokaal kunnen worden betaald zoals one way en grensoverschrijding
 • brandstof voor huurauto
 • excursies tenzij anders vermeld
 • entreegelden, tenzij anders vermeld
 • overige maaltijden en drankjes
 • uitgaven van persoonlijke aard en fooien

Vraag Offerte aan