Timbavati Game Reserve

Timbavati Game Reserve

Zuid-Afrika

Bekijk Zuid-Afrika Reizen     Neem contact op

Shindzela Tented Camp

Shindzela Tented Camp

Shindzela Tented Camp ligt diep in Timbavati Game Reserve in Zuid-Afrika. Shindzela is met recht een authentiek bush camp: omdat het niet omheind is, lopen er regelmatig wilde dieren tussen de safaritenten door. Hier overkomt u het echte safarigevoel!

Heeft u vragen over deze accommodatie of wilt u meer weten?    Bel of Mail ons

Shindzela Tented Camp: Faciliteiten

Shindzela Tented Camp is voorzien van bar, eetruimte en klein zwembad. De comfortabele safaritenten staan op een houten veranda en zijn met riet overkapt. De safaritent heeft een en-suite buiten badkamer met douche. In de avond kunt u genieten van een drankje rond het vuur van de traditionele boma. Vervolgens wordt u uitgenodigd voor het diner in de met kaarsen verlichte eetruimte. 

Bekijk onze voorbeeldreizen met Shindzela Tented Camp:

19 dagen
Vanaf € 2.375,- p.p.
Safari Zuid-AfrikaSafari Zuid-Afrika

Shindzela Tented Camp: Activiteiten

Shindzela Tented Camp biedt verschillende safari's aan. In de vroege ochtend en in de namiddag  maakt u game drives in een open safarivoertuig. Deze safari's worden begeleid door deskundige rangers. In plaats van een game drive kan een avontuurlijke bush walk worden gemaakt. Een dergelijke bush walk wordt begeleid door ervaren, bewapende ranger. Een prachtige ervaring! U ziet niet alleen de dieren vanuit een ander perspectief, ook de stilte en de geuren zijn indrukwekkend.

Bekijk alle Zuid-Afrika Rondreizen