Panoramaroute

Panoramaroute

Zuid-Afrika

Bekijk Zuid-Afrika Reizen     Neem contact op

Panoramaroute

Panoramaroute

De Panoramaroute in Zuid-Afrika ligt ten westen van Kruger National Park en wordt gekenmerkt door groene bergen en diepe ravijnen. Op de groene heuvels worden thee, koffie, tabak en bananen verbouwd. De Panoramaroute heeft een aantal hoogtepunten. Deze staan goed aangegeven langs de route en hebben veelal een ruime parkeerplaats.

De Blyde River heeft in de loop der tijd een tot 700 meter diepe ravijn uitgeslepen. De totale lengte van de canyon is 26 kilometer. Bij helder weer kunt u genieten van spectaculaire uitzichten, vooral bij God's Window en de Three Rondavels. Bij Bourke's Luck Potholes komen de Blyde River en de Treur River samen en creëren bijzonder erosiegaten.

U zult veel rivieren, beken en klaterende watervallen in dit gebied vinden. De Mac Mac Falls stort zich 55 meter de diepte in, de Lone Creek Falls is 68 meter hoog en de Bridal Veil valt 70 meter naar beneden. 

De Panoramaroute en de omgeving bieden vele mogelijkheden voor outdoor activiteiten zoals wandelen, river tubing, abseilen, mountainbiken en river rafting. Doordat de Panoraroute dicht bij een aantal gates van Kruger Park ligt, is een combinatie goed mogelijk. U kunt uw verblijf in Kruger Park onderbreken voor de Panoramaroute. Of beide bestemmingen afwisselen. Wij adviseren u graag.

Bekijk onze rondreizen met de Panoramaroute:

19 dagen
Vanaf € 2.375,- p.p.
Safari Zuid-AfrikaSafari Zuid-Afrika
17 dagen
Vanaf € 2.450,- p.p.
Rondreis Zuid-Afrika: Johannesburg - KaapstadRondreis Zuid-Afrika: Johannesburg - Kaapstad

Andere Natuurparken en Natuurreservaten in Zuid-Afrika:

Behalve de Panoramaroute heeft Zuid-Afrika vele andere prachtige natuurparken en natuurreservaten zoals:

Neem vrijblijvend contact op