Kololo Game Reserve

Kololo Game Reserve

Zuid-Afrika

Kololo Game Reserve Lodge

Kololo Game Reserve Lodge

Kololo Game Reserve Lodge is gelegen in het malariavrije wildreservaat Kololo Game Reserve  in Zuid-Afrika. In dit privé reservaat komt veel wildife voor zoals giraffen, zebra's, gnoes en vele antilopesoorten.

Omdat Kololo Game Reserve geen leefgebied is voor grote roofdieren kunt u hier heerlijk wandelen en fietsen. Terwijl u in het aangrenzende Welgevonden Private Game Reserve deze roofdieren, de Big Five en ander wildlife wel kunt spotten. 

 

Bekijk onze rondreizen met Kololo Game Reserve Lodge:

19 dagen
Vanaf € 2.035,- p.p.
Safari Zuid-AfrikaSafari Zuid-Afrika
14 dagen
Vanaf € 3.585,- p.p.
Safari reis Zuid-Afrika met chauffeurSafari reis Zuid-Afrika met chauffeur

Kololo Game ReserveLodge is onder andere voorzien van zwembad en restaurant. Het restaurant biedt zicht op het aangrenzende Welgevonden Game Reserve. Met een beetje geluk kunt u tijdens de maaltijd de olifanten zien! 

Er zijn verschillende fiets- en wandelroutes op het reservaat die u zelfstandig kunt verkennen. Een aantal mountainbikes is aanwezig. Kololo Lodge biedt diverse activiteiten aan zoals game drive in Kololo Game Reserve, game drive in Welgevonden Game Reserve, night drive in Welgevonden Game Reserve (seizoensgebonden) en Kololo nature walk. Een wandelsafari in Welgevonden Game Reserve, een hele dag game drive in Welgevonden Game Reserve en paardrijden in een nabij gelegen reservaat behoren ook tot de mogelijkheden. Kololo Lodge heeft verschillende typen chalets.