Individuele reizen Zimbabwe

                                                Zimbabwe

                                         Individuele Reizen op maat

Alle Individuele Reizen Zimbabwe          Neem contact op

Individuele Rondreizen Zimbabwe

Bekijk alle Individuele Rondreizen Zimbabwe

Individuele rondreizen door Zimbabwe is een ideale manier om het land te ontdekken. Spectaculaire landschappen, indrukwekkende wildparken, eeuwenoude historie en natuurlijk de machtige Zambezi rivier met de Victoria Falls als hoogtepunt.

Met veel vrijheid zorgeloos Zimbabwe verkennen? Dan is een individuele rondreis iets voor u! Het maakt niet uit of u alleen reist of met uw partner, gezin, familie of vrienden. We stemmen de reis helemaal af op uw wensen. Uw rondreis wordt op maat gemaakt. 

Bekijk alle Individuele Rondreizen Zimbabwe

Meest Populaire individuele rondreizen Zimbabwe:

10 dagen
Vanaf € 7.675,- p.p.
Luxe fly-in safari Botswana & ZimbabweLuxe fly-in safari Botswana & Zimbabwe
20 dagen
Vanaf € 5.895,- p.p.
Rondreis Namibië Botswana ZimbabweRondreis Namibië Botswana Zimbabwe

Individuele rondreizen Zimbabwe: wat zijn de mogelijkheden?

Zimbabwe is een erg gevarieerd land. Een individuele rondreis kan dan ook op vele manieren worden vormgegeven. U kunt de focus leggen op safari's maar ook besluiten om juist een reis met veel afwisseling te maken.

Voor safari's zijn de belangrijkste parken Hwange National Park, Mana Pools en Matobo National Park. U kunt verschillende soorten safari maken. Tijdens een game drive gaat u in een open safarivoertuig met een ranger op zoek naar wildlife. Ook een wandel- of kanosafari wordt begeleid door een deskundige ranger.

Wist u dat Zimbabwe bekend staat om de uitstekende opleidingen voor rangers? Uit andere landen komen rangers naar Zimbabwe om hier de intensieve opleidingen te volgen. De ranger zal tijdens een safari u met passie vertellen over het gedrag van wilde dieren. Zodat ook u straks weet waarom zebra's en gnoes vaak samen grazen en waarom een prooi vaak net na de kill van een cheeta wordt afgepakt.

Bekijk alle Individuele Rondreizen Zimbabwe

Behalve prachtige safari's kunt tijdens een individuele rondreis Zimbabwe ook kennismaken met een eeuwenoude geschiedenis. Vele rotstekeningen van de San, de oorspronkelijke bewoners van Zuidelijk Afrika, zijn goed bewaard gebleven. Great Zimbabwe Ruins is een ruïnestad waar archeologische vondsten wijzen op een oude beschaving en internationale handel.

En natuurlijk zijn er de Victoria Falls. Deze spectaculaire watervallen zijn voor menigeen een hoogtepunt van een individuele rondreis Zimbabwe. De Victoria Falls worden ook vaak gecombineerd met een rondreis door Botswana, zoals bijvoorbeeld beschreven in deze fly-in safari Botswana Victoria Falls.

Individuele rondreizen Zimbabwe: hoe te reizen?

U kunt op verschillende manieren door Zimbabwe reizen. De infrastructuur is, buiten de national parken om, goed. Een self drive behoort zeker tot de mogelijkheden. Wilt u zelf safari's maken in wildparken dan is een gedegen 4x4 noodzakelijk. 

Ook is het mogelijk om met transfers van de ene plek naar de andere te reizen. Safari's en andere activiteiten maakt u dan met de ranger van de accommodatie. De transfers kunnen in een auto plaatsvinden of in een kline vliegtuigje. Dit laatste heeft als voordeel dat u ook in afgelegen delen van de nationale parken relatief gemakkelijk kunt komen. Zo kunt u in kortere tijd meer zien of kiezen voor een rondreis die off-the-beaten-track gaat.

Voordelen van Individuele Rondreizen Zimbabwe

  • Op maat gemaakt: helemaal afgestemd op uw wensen.
  • Groepsgrootte: alleen, met z'n tweeën, gezin, familie, vrienden, drie generaties, het maakt niet uit, alles is mogelijk.
  • Grote flexibiliteit: zowel in vertrekdatum, reisduur, bestemmingen, tempo, vervoer, comfortniveau.
  • Privé: de reis is exclusief voor u. Er gaan geen andere reizigers mee.
  • Uniek: wij ontwerpen een unieke reis voor u. Geen aan elkaar gekoppelde bouwstenen, maar advies op maat voor een perfecte reis. 

Vraag vrijblijvende Offerte aan