Individuele reizen Botswana

                                            Botswana

                                         Individuele Reizen op maat

Alle Individuele Reizen Botswana          Neem contact op

Individuele reizen Botswana

Bekijk alle Individuele Reizen Botswana

Individuele reizen Botswana zijn een ideale manier om dit prachtige land te ontdekken. Botswana is hét safariland met een overvloed aan wild en een indrukwekkende natuur. Badende olifanten, huilende hyena's, brullende leeuwen en knorrende nijlpaarden.

Een reis langs de mooiste wildparken van Botswana biedt een onvergetelijke beleving, of u nu alleen, met partner, gezin, vrienden of familie reist. We ontwerpen uw individuele reis op maat, compleet afgestemd op uw wensen.

Bekijk alle Individuele Reizen Botswana

Meest Populaire individuele reizen Botswana:

11 dagen
Vanaf € 4.945,- p.p.
Fly-in safari Botswana & Victoria FallsFly-in safari Botswana & Victoria Falls
20 dagen
Vanaf € 6.545,- p.p.
Luxe rondreis Namibië & BotswanaLuxe rondreis Namibië & Botswana

Individuele Reizen Botswana: verschillende manieren van reizen

Er zijn verschillende opties om een individuele reis door Botswana te maken.

Ultiem is om een fly-in safari te maken. Met een klein vliegtuigje bereikt u afgelegen gebieden diep in de nationale parken van Botswana. Hier geen drukbezette wegen of files voor een leeuw. U waant zich alleen in de bush en ervaart het echte Out-of-Africa gevoel.

Een self drive rondreis is een andere manier om Botswana te verkennen. De infrastructuur in de nationale parken is slecht. Hier heeft u beslist een 4WD nodig én moet u goed 4WD kunnen rijden. U kunt kiezen uit een self drive met verblijf in luxe lodges of een self drive met daktenten en verblijf op campsites. Zoekt u het minder avontuurlijk dan is een self drive via geasfalteerde wegen maar gecombineerd met game drives vanuit lodges iets voor u.

Een andere mogelijkheid is om de hele reis met privé gids/chauffeur te maken. Tijdens deze individuele reis begeleidt de gids/chauffeur exclusief uw reis. U heeft de keuze uit verschillende accommodatietypes zoals luxe lodges en tented camps.

Uniek is om uw individuele reis Botswana uit te voeren als een mobiele kampeersafari met privé gids/chauffeur. Tijdens een individuele mobiele safari kampeert u in de bush. Kamperen is eigenlijk niet het juiste woord voor het mobiele camp dat in alle comfort voorziet: grote safaritenten, goede bedden, privé sanitair en uitstekende maaltijden. En dat alles in de wildparken, op locaties die niet met anderen gedeeld hoeven te worden.

Bekijk alle Individuele Reizen Botswana

Voordelen van Individuele Reizen Botswana

  • Op maat gemaakt: helemaal afgestemd op uw wensen.
  • Groepsgrootte: alleen, met z'n tweeën, gezin, familie, vrienden, drie generaties, het maakt niet uit, alles is mogelijk.
  • Grote flexibiliteit: zowel in vertrekdatum, reisduur, bestemmingen, tempo, vervoer, comfortniveau.
  • Privé: de reis is exclusief voor u. Er gaan geen andere reizigers mee.
  • Uniek: wij ontwerpen een unieke reis voor u. Geen aan elkaar gekoppelde bouwstenen, maar advies op maat voor een perfecte reis. 

Vraag vrijblijvende Offerte aan