Individuele reizen Namibie

                                            Namibië

                                         Individuele Reizen op maat

Alle Individuele Reizen Namibië          Neem contact op

Individuele Reizen Namibië

Bekijk alle Individuele Reizen Namibië

Tijdens een individuele reis Namibië maakt u kennis met een uitgestrektheid die u op weinig andere plekken zult ervaren. Eindeloze landschappen, Big Five, diepe canyons, oceaan, cultuur, historie en gezellige steden; voor een land dat grotendeels uit twee woestijnen bestaat, is Namibië opvallend veelzijdig.

Wij ontwerpen uw individuele reis door Namibië op basis van uw wensen. Zo wordt de reis op maat gemaakt, afgestemd op uw voorkeur ten aanzien van aantal reisdagen, reistempo, comfortniveau, interesses en budget. Het maakt niet uit of u met uw partner, gezin, kleine kinderen, tieners, volwassen kinderen, familie, vrienden of alleen reist. Door het maatwerk sluit de reis perfect aan bij wat u wilt zien en doen.

Bekijk alle Individuele Reizen Namibië

Meest Populaire individuele reizen Namibië:

19 dagen
Vanaf € 3.345,- p.p.
Rondreis Namibië BotswanaRondreis Namibië Botswana
15 dagen
Vanaf € 6.795,- p.p.
Rondreis Namibië met privéchauffeur/gidsRondreis Namibië met privéchauffeur/gids
19 dagen
Vanaf € 1.725,- p.p.
Namibië Rondreis in 4x4 met daktentNamibië Rondreis in 4x4 met daktent

Unieke bezienswaardigheden tijdens individuele reis Namibië

Ondanks de vele gravelwegen zijn veel bezienswaardigheden in Namibië goed bereikbaar. Belangrijk is om rekening te houden met de reistijd tussen bezienswaardigheden. U kunt er zeker van zijn dat wij bij het samenstellen van uw maatwerkreis hier altijd rekening mee houden. Wij kijken niet zo zeer naar afstand maar meer naar reistijd. Want in Namibië geldt dat de ene kilometer veel langer kan duren dan een andere kilometer. 

Ook vergt de infrastructuur in Namibië veel van de huurauto. In sommige delen van het land is een 4x4 noodzakelijk en dan niet alleen in het natte seizoen. In andere delen volstaat een hooggelegen auto.

De bezienswaardigheden in Namibië bestaan uit hoogtepunten zoals de rode duinen van Sossusvlei, Etosha National Park en de Fish River Canyon. Daarnaast is Namibië er geschikt voor off the beaten track activiteiten of verblijf. Wat te denken van rhino tracking, verblijf bij de San (Bushmen), bezoek aan de spookstad Kolmanskop of Eten bij locals?

Bekijk alle Individuele Reizen Namibië

Type Individuele Reizen Namibië

Namibië kan op veel verschillende manieren worden verkend. Zo kunt u het land in een huurauto ontdekken tijdens een self drive, kunt u kiezen voor een ontspannen individuele reis met gids/chauffeur of neemt u een klein vliegtuigje om in korte tijd grotere afstanden te kunnen overbruggen. 

Individuele Rondreis Namibië Botswana

Namibië kan uitstekend gecombineerd worden met zijn buurlanden. Deze individuele Rondreis Namibië Botswana combineert het beste van beide landen. De rondreis begint en eindigt in Windhoek. U kunt ook besluiten om de rondreis in Kasane of in Maun, beide gelegen in Botswana, te eindigen. Een andere mogelijkheid om beide landen in een individuele rondreis te combineren laten we in deze Luxe rondreis Namibië Botswana zien. In deze rondreis maakt u een self drive door Namibië en gaat u in een klein vliegtuigje naar afgelegen wildgebieden in Botswana.

Individuele Rondreis Namibië Botswana Zimbabwe

U kunt een individuele rondreis Namibië Botswana uitbreiden met Zimbabwe, bijvoorbeeld om de indrukwekkende Victoria Falls te bezoeken. Ook bij deze reis kunt u beginnen en eindigen in Windhoek. Het bezoek aan de Victoria Falls in Zimbabwe wordt dan aan de reis toegevoegd. Wilt u minder lange afstanden rijden of is uw vakantie niet zo lang? Begin dan de reis in Windhoek en vlieg vanuit Zimbabwe weer terug naar huis.

Individuele Rondreis Namibië Zuid-Afrika

Een andere, minder bekende combinatie is met Zuid-Afrika. We hebben een prachtige voorbeeldreis samengesteld Rondreis Namibië & Zuid-Afrika, maar dan anders. Deze individuele rondreis begint en eindigt in Windhoek.

Bekijk alle Individuele Reizen Namibië

Voordelen van Individuele Reizen Namibië

  • Op maat gemaakt: helemaal afgestemd op uw wensen.
  • Groepsgrootte: alleen, met z'n tweeën, gezin, familie, vrienden, drie generaties, het maakt niet uit, alles is mogelijk.
  • Grote flexibiliteit: zowel in vertrekdatum, reisduur, bestemmingen, tempo, vervoer, comfortniveau.
  • Privé: de reis is exclusief voor u. Er gaan geen andere reizigers mee.
  • Uniek: wij ontwerpen een unieke reis voor u. Geen aan elkaar gekoppelde bouwstenen, maar advies op maat voor een perfecte reis. 

Vraag vrijblijvende Offerte aan