Individuele reizen Zuid-Afrika

Zuid-Afrika                        

Individuele Rondreizen op maat                  

Alle Individuele Reizen Zuid-Afrika          Neem contact op

Individuele Rondreizen Zuid-Afrika

Bekijk alle Individuele Rondreizen Zuid-Afrika

Individuele rondreizen Zuid-Afrika bieden eindeloze mogelijkheden. Zuid-Afrika heeft een enorme variatie aan landschap, wildlife, natuur en cultuur.

De Big Five spotten op safari, genieten van een goed glas wijn, wandelen in de bergen, locals ontmoeten, snorkelen in de oceaan, ontspannen op ongerepte stranden? Zuid-Afrika biedt het allemaal en nog veel meer. Niet voor niets wordt Zuid-Afrika "de Wereld in één Land genoemd".

Bekijk alle Individuele Rondreizen Zuid-Afrika

Meest Populaire individuele reizen Zuid-Afrika

19 dagen
Vanaf € 2.375,- p.p.
Safari Zuid-AfrikaSafari Zuid-Afrika
14 dagen
Vanaf € 6.095,- p.p.
Safari reis Zuid-Afrika met chauffeurSafari reis Zuid-Afrika met chauffeur

Individuele rondreizen Zuid-Afrika: op maat gemaakt

Een rondreis is dé ideale manier om het land echt te ervaren. Het mooie is dat we uw individuele rondreis door Zuid-Afrika helemaal op maat maken. Wilt u veel afwisseling om te doen en te zien, dan is dat mogelijk. Wilt u liever focussen op een thema, bijvoorbeeld op safari's, dan is dat ook mogelijk. De individuele rondreis Zuid-Afrika wordt compleet afgestemd op uw wensen. Overigens zegt een individuele rondreis niets over het aantal mensen dat reist. U kunt alleen reizen, met z'n tweeën, gezin, vrienden of familie, het is aan u.

Bekijk alle Individuele Rondreizen Zuid-Afrika

Individuele rondreizen Zuid-Afrika: fly drive, met gids/chauffeur of per vliegtuigje

Er zijn vele manieren om Zuid-Afrika te ontdekken. Bij een individuele rondreis heeft u zelf de keuze.

Zo kunt u een fly drive maken in een huurauto. Dit geeft u het ultieme vrijheidsgevoel. Bovendien leert u het land goed kennen en ziet u de omgeving en het landschap om u heen veranderen. 

Ook prettig is een individuele rondreis met gids/chauffeur. U combineert dan de voordelen van een fly drive met het comfort van niet zelf te hoeven rijden. U kunt reizen met een privé gids/chauffeur die uw hele reis zal begeleiden. We kunnen ook transfers voor u regelen, waarbij u telkens door een chauffeur van de ene accommodatie naar de andere wordt gebracht. In alle gevallen is de auto en de gids/chauffeur exclusief voor u en uw reisgenoten. Er gaan geen andere reizigers mee.

Als u in korte tijd verschillende delen van Zuid-Afrika wilt zien, dan is een individuele rondreis per vliegtuig(je) iets voor u. Het is bijvoorbeeld mogelijk om in een klein vliegtuigje tussen verschillende wildparken te reizen. Ook kan gebruik worden gemaakt van binnenlandse vluchten. Zo bent u snel in een compleet andere omgeving. Wat dacht u van 's ochtends de Big Five spotten op safari in Kruger National Park en 's avonds dineren met een goed glas wijn in Kaapstad.

Bekijk alle Individuele Rondreizen Zuid-Afrika

Voordelen van Individuele Reizen Zuid-Afrika

  • Op maat gemaakt: helemaal afgestemd op uw wensen.
  • Groepsgrootte: alleen, met z'n tweeën, gezin, familie, vrienden. drie generaties, het maakt niet uit, alles is mogelijk.
  • Grote flexibiliteit: zowel in vertrekdatum, reisduur, bestemmingen, tempo, vervoer, comfortniveau.
  • Privé: de reis is exclusief voor u. Er gaan geen andere reizigers mee.
  • Uniek: wij ontwerpen een unieke reis voor u. Geen aan elkaar gekoppelde bouwstenen, maar advies op maat voor een perfecte reis. 

Vraag vrijblijvende Offerte aan