Individuele reizen Zambia

                                                  Zambia

                                         Individuele Reizen op maat

Alle Individuele Reizen Zambia          Neem contact op

Individuele Reizen Zambia

Bekijk alle Individuele Reizen Zambia

Een individuele reis Zambia is een ideale manier om dit enorme land te verkennen. Uitgestrekte nationale parken met veel wildlife en weinig reizigers maken Zambia een fantastische safaribestemming. 

Wij maken uw individuele reis compleet op maat. Of u nu alleen reist of met partner, gezin, vrienden, familie, we ontwerpen uw reis zo dat aan ieders wensen wordt voldaan. U maakt een unieke reis!

Bekijk alle Individuele Reizen Zambia

Meest Populaire individuele reizen Zambia:

9 dagen
Vanaf € 6.495,- p.p.
Safari Zambia Kafue National ParkSafari Zambia Kafue National Park
9 dagen
Vanaf € 3.395,- p.p.
Rondreis Zambia met privé gidsRondreis Zambia met privé gids
12 dagen
Vanaf € 5.195,- p.p.
Rondreis Zambia MalawiRondreis Zambia Malawi

Individuele reizen Zambia: off the beaten track

Zambia is een weg van de massa bestemming. Naast de donderende Victoria Falls staat Zambia bekend vanwege fantastische safari parken waarvan South Luangwa National Park, Lower Zambezi National Park en Kafue National Park de bekendste zijn.

Het wegennet in de nationale parken is beperkt en concentreren zich meestal rond de rivieren. Hier komen immers de dieren naar toe om te drinken en kunnen ze goed worden gespot. 

Een individuele reis Zambia is niet compleet zonder walking safari's. U gaat met een gids en bewapende scout te voet op zoek naar wildlife. Tijdens een walking safari is er veel oog voor detail, voor flora en fauna die je vanuit een voertuig nauwelijks opvallen. Soms wordt een walking safari gecombineerd met een game drive in een open safarivoertuig.

Walking safari's kunnen als ochtend of middag activiteit worden gemaakt. Maar u kunt ook een wandelsafari tussen verschillende bush camps maken. Dit is een onvergetelijk belevenis. U wandelt namelijk in delen van het nationale park die ontoegankelijk zijn voor voertuigen. Gevolg is dat u, samen met de gids en scout, de enige bent die het gebied verkent. Dit is een off-the-beaten-track ervaring op z'n best!

Bekijk alle Individuele Reizen Zambia

Individuele reizen Zambia: welke mogelijkheden zijn er?

De meeste individuele reizen door Zambia maken gebruik van transfers tussen de parken en tussen accommodaties binnen parken. In dat laatste geval is er sprake van een game drive transfer: een transfer door het nationale park en daarmee is het eigenlijk een safari.

Een andere mogelijkheid voor een individuele reis is om met een klein vliegtuigje of met een lijndienstvlucht van de ene naar de andere bestemming te gaan

Een self drive door Zambia is ook mogelijk, maar weet wel dat autohuur in Zambia erg prijzig is. Bovendien zullen het slechte wegennet en de uitgestrektheid van de nationale parken u het spotten van wildlife niet makkelijk maken. Wij adviseren om ook bij self drives regelmatig in een accommodatie te verblijven en safari's te maken met een professionele gids.

Individuele reizen Zambia Malawi

Zambia staat hoog op het verlanglijstje van menig safariliefhebber. Doordat Zambia omsloten is door andere landen is het geen bestemming voor een strandvakantie. Vindt u het fijn om na een safarireis een paar dagen te relaxen aan het strand? Verleng dan een individuele reis Zambia met Malawi. Lekker ontspannen aan het strand van Lake Malawi, wat snorkelen en zwemmen en misschien zelfs surfen, kajakken of duiken. Wat een heerlijke afsluiting van een fantastische reis!

Bekijk alle Individuele Reizen Zambia

Voordelen van Individuele Reizen Zambia

  • Op maat gemaakt: helemaal afgestemd op uw wensen.
  • Groepsgrootte: alleen, met z'n tweeën, gezin, familie, vrienden, drie generaties, het maakt niet uit, alles is mogelijk.
  • Grote flexibiliteit: zowel in vertrekdatum, reisduur, bestemmingen, tempo, vervoer, comfortniveau.
  • Privé: de reis is exclusief voor u. Er gaan geen andere reizigers mee.
  • Uniek: wij ontwerpen een unieke reis voor u. Geen aan elkaar gekoppelde bouwstenen, maar advies op maat voor een perfecte reis. 

Vraag vrijblijvende Offerte aan