Groepsreis Zuid-Afrika Namibië Botswana Zimbabwe

Kleinschalige groepsreis 

Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zimbabwe

Verblijf in accommodaties

Nu boeken

 • Intro
 • Dag-tot-dag
 • Extra informatie
 • Reisdata
 • Prijs
 • Inclusief
 • Exclusief
 • Offerte

Groeps Rondreis Zuid-Afrika Namibie Botswana Zimbabwe

21 dagen | Vanaf € 3.695,- per persoon
 

Kleinschalige groepsreis van Kaapstad naar Victoria Falls

Deze Rondreis Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zimbabwe is een kleinschalige Groepsreis die in Kaapstad begint en bij de Victoria Falls eindigt. De reis brengt u naar alle highlights van Zuidelijk Afrika.

Ontdek de gezelligheid van Kaapstad, uitgestrektheid van Namibië, wildlife van Botswana en power van de Victoria Falls! Tijdens de Rondreis Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zimbabwe maakt u kennis met de veelzijdigheid van Zuidelijk Afrika.

Tijdens de rondreis verblijft u in accommodaties. De reis heeft als voordeel dat u in een kleine groep van maar 12 deelnemers reist. Een ander groot voordeel is dat deze kleine groep wordt begeleid door maar liefst twee gidsen! Volop tijd en gelegenheid om alles te weten te komen over de landen, cultuur, landschappen en wildlife.

Reisprogramma Rondreis Zuid-Afrika Namibië Botswana Zimbabwe:

Vraag Offerte aan

De groepsreis start in Kaapstad, volgens ons dé gezelligste stad van heel Zuidelijk Afrika. Leuke winkels, gezellige barretjes en uitstekende restaurants. Maar er is natuurlijk meer. Kaapstad is een fantastische uitvalsbasis om het schiereiland te verkennen met op het zuidelijkste puntje Kaap de Goede Hoop. Via een mooie stop in Cederberg en bij de oranje rivier komt de groep aan in het zuiden van Namibië.

Namibië wordt uitgebreid verkent tijdens de rondreis. Ontdek de diepte van de Fish River Canyon, de rode duinen van Sossusvlei, de "Duitse" kustplaats Swakopmund, de eeuwenoude rotstekening van Brandberg en natuurlijk wildlife in Etosha National Park. Via Windhoek wordt de groepsreis vervolgd naar Botswana.

De rondreis heeft veel highlights van Botswana in het programma. Ontmoet de San, de oorspronkelijke bewoners van Zuidelijk Afrika en leer over hun eeuwenoude cultuur. De waterwegen van de okavango Delta worden verkend in mokoro's, traditionele kano's. De zoutvlaktes van de Makgadikgadi Pans lijken eindeloos. De stilte is oorverdovend. De reis gaat verder naar het noorden van Botswana, naar Chobe National Park. De bootsafari over de Chobe rivier is ongetwijfeld een van de hoogtepunten van de hele groepsreis.

Nog één grensovergang te gaan: die met Zimbabwe. Want natuurlijk mag op deze topreis een bezoek aan de indrukwekkende Victoria Falls in Zimbabwe niet ontbreken!

De rondreis zoals beschreven van Dag-tot-Dag is het programma van de accommodatie groepsreis, maar deze route wordt ook uitgevoerd als een kampeer groepsreis. Bekijk het programma van de Groeps kampeerreis van Kaapstad naar Victoria Falls.

Hoogtepunten Rondreis Zuid-Afrika Namibië Botswana Zimbabwe:

Review van klanten over Rondreis Zuid-Afrika Namibië Botswana Zimbabwe:

Door Dirk de Jong

Reis Capetown Victoria Falls hebben wij gemaakt. Absolute aanrader vinden wij. Mooie mix van safari en bezichtiging van de landen Zuid Afrika Namibië Botswana en Zimbabwe, de landschappen en de cultuur, erg leuk c.q. interessant om te ervaren. Aanrader wat ons betreft vlucht over de Okavango Delta vanuit Maun, en aan het eind van de reis raften over de Zambezi rivier, echt een heftig avontuur.

Vraag Offerte aan 

Bekijk van Dag-tot-Dag

DAG 1: KAAPSTAD

De groepsreis start om 8.00 uur in Kaapstad, Zuid-Afrika U maakt kennis met de gids en de overige deelnemers van de rondreis. Vervolgens wordt het schiereiland verkent met hoogtepunten als de haven van Houtbaai, Kaap de Goede Hoop en de pinguïnkolonie bij Boulders Beach.

Mother City, zoals Kaapstad ook wel wordt genoemd, is prachtig gelegen op een schiereiland. De Tafelberg is, letterlijk en figuurlijk, het hoogtepunt van de Kaapstad. U kunt naar boven wandelen of gebruik maken van het sweefspoor, de kabelbaan. Bij een verblijf in Kaapstad hoort voor velen een bezoek aan Robben Island, waar Nelson Mandela 18 jaar gevangen zat. Het zal zeker een diepe indruk maken. Kaap de Goede Hoop en Cape Point zijn de meest zuidelijk punten van het schiereiland. Voor een autorit over het schiereiland moet u ongeveer een dag uittrekken. Onderweg is het leuk om te stoppen bij de pinguïns op Boulders Beach en de gekleurde standhuisjes van Muizenberg en de Chapman's Peak Drive te rijden. Natuurlijk heeft Kaapstad nog veel meer te bieden, zoals prachtige stranden, de kleurrijke Bo-Kaap, winkels, uitstekende restaurants en gezellige terrasjes. 

DAG 2: CEDERBERG

Vandaag reist u noordwaarts door Zuid-Afrika. Het ruige berglandschap van Cederberg wordt tijdens een wandeling verkend.

Cederberg ligt ongeveer tweehonderd kilometer ten noorden van Kaapstad tussen de steden Citrusdal, Clanwilliam en Ceres. Cederberg heeft een ruig berglandschap met massieve rotsblokken, bizarre zandstenen rotsformaties, grotten, watervallen en verkoelende beekjes. Het is geliefd onder wandelaars en bergbeklimmers. Door het hoge ijzergehalte zijn delen van rotsen rood gekleurd wat het mooiste zichtbaar is bij zonsopgang en zonsondergang. Cederberg is ook bekend vanwege de vele rotstekeningen van de San waarvan sommige wel tot 5.000 jaar oud zijn. Clanwilliam is een historisch stadje bekend vanwege de rooibosthee. 

DAG 3: ORANJE RIVIER

De Oranje rivier, ook wel Gariep rivier genoemd, vormt de grens tussen Zuid-Afrika en Namibië. De rivier stroomt hier rustig en de vallei wordt nauwelijks beïnvloed door toerisme. De rivierbedding is zanderig, het water schoon en helder. Er is tijd om te zwemmen en te ontspannen. Optioneel kunt u een kanovaren over de rivier.

De Oranje rivier, ook wel Gariep rivier geheten, met meer dan 2.100 kilometer de langste rivier van Zuid-Afrika. De rivier ontspringt in Drakensbergen bij Lesotho, stroomt westwaarts en mondt uit in de Atlantische Oceaan bij Oranjemund in Namibië. De Oranje rivier slingert door een afwisselend landschap met vele bergketens. Denk bijvoorbeeld aan de Zuid-Afrikaanse Augrabies Falls waar het water met een enorm geweld naar beneden dendert. In rustigere delen nodigt de Oranje rivier uit tot diverse watersporten zoals kanovaren, kajakken en wildwaterkanoën. Het laatste deel vormt de rivier de grens tussen Zuid-Afrika en Namibië. Het water maakt hier wijnbouw mogelijk. Wijngaarden vindt u voornamelijk aan de kant van Zuid-Afrika en bij Aussenkehr in Namibië.

DAG 4: FISH RIVER CANYON

Vandaag reist u naar de Fish River Canyon in Namibië. Dit is de op een na langste canyon ter wereld. U gaat naar het uitkijkpunt over de canyon en geniet hier van het spectaculaire uitzicht.

Fish River Canyon is de op een na grootste canyon ter wereld. Alleen de Grand Canyon in de Verenigde Staten is groter. Groot verschil tussen de canyons is dat de Fish River Canyon niet overspoeld is met toeristen. Geniet in alle rust van de weidsheid, de natuur en het desolate gebied. De Fish River Canyon heeft een lengte van circa 160 kilometer, een breedte van circa 27 kilometer en een diepte van maximaal 550 meter. De canyon is ontstaan door een combinatie van geologische verschuivingen en erosie. De Fish River Canyon begint bij Seeheim en eindigt bij Ai-Ais. Bij Hell’s Bend kronkelt de Fish River in een aantal scherpe bochten door de kloof. Hier ligt een aantal uitkijkpunten, dat bereikbaar is voor publiek. We adviseren bij zonsopkomst of zonsondergang bij het centrale uitkijkpunt te zijn. Het zonlicht kleurt de lucht en het gesteente dan in zachte tinten.

DAG 5-6: SOSSUSVLEI

De reis wordt vervolgd naar de rode duinen van de Namib Desert. U maakt een wandeling naar Sossusvlei en verkent Sesriem Canyon. Geniet van een prachtige zonsondergang over de woestijn!

Sossusvlei is gelegen in het prachtige Namib-Naukluft National Park. Hier vindt u de iconische rode duinen waar Namibië zo bekend om is. Het landschap is zeer uitgestrekt en biedt eindeloze vergezichten, zeker als u de uitdaging aan gaat om een van de duinen te beklimmen. Naast Sossusvlei zijn er meerdere pannen te bezoeken zoals Hidden Vlei of Deadvlei. De laatste wordt met zijn oeroude versteende camelthorn bomen door sommigen voor interessanter en mooier gehouden dan Sossusvlei. Sesriem Canyon is zeker ook een bezoek waard.

DAG 7-8: SWAKOPMUND

In het kustplaatsje Swakopmund heeft u een dag vrij te besteden, bijvoorbeeld om het stadje te verkennen en de craft markt te bezoeken. Er zijn diverse optionele activiteiten mogelijk zoals sand boarding, zeekayaken, rondvlucht.

Swakopmund, gelegen aan de Atlantische Oceaankust van Namibië, heeft een opvallend klimaat. De temperatuur is zelden lager dan 15 C en de regenval is vrijwel nul terwijl er negen maanden per jaar ochtendmist landinwaarts uitstrekt. Hierdoor kunnen specifieke planten en dieren overleven in de woestijn.Swakopmund is dé uitvalsbasis voor oceaanboottochten, kajakken, in een 4WD over de duinen, een vlucht over de duinen en nog veel meer. Het plaatsje heeft een gezellig centrum met leuke winkels en goede restaurants. Gelegen aan de kust mogen visspecialiteiten natuurlijk niet op de menukaart ontbreken.

DAG 9: BRANDBERG

Vandaag reist u naar Damaraland. Onderweg gaat u naar de zeehondenkolonie bij Cape Cross. Indrukwekkend om zoveel zeehonden bij elkaar te zien.

Brandberg is gelegen in Damaraland in het noorden van Namibië. Met een hoogte van 2.573 meter is Brandberg de hoogste plek in Namibië. Dit is leefgebied van woestijnolifanten, zwarte neushoorns en soms ook zelfs leeuwen. Brandberg is vooral bekend vanwege de rotsschilderingen van de San. De eeuwenoude White Lady rotsschildering is erg bijzonder. Het is voor velen onderwerp van discussie: sommigen zien een medicijnman tijdens een rituele dans, terwijl anderen een jager zien. Ook de naam zaait onrust, want als u goed kijkt lijkt de Lady een man te zijn...

DAG 10-11: ETOSHA NATIONAL PARK

De groepsreis gaat naar Etosha National Park, het grootste wildpark van Namibië. Hier staat alles in het teken van safari's en wild spotten.

Etosha National Park is het grootste wildpark van Namibië. De naam Etosha is te vertalen als 'plaats van droog water' of 'de grote witte plaats'. Het nationale park dankt zijn naam aan de enorme zoutpan in het hart van het park. Het park biedt niet alleen een enorme variatie aan wild, maar ook een indrukwekkend landschap en bijzondere vegetatie. In Etosha National Park vindt u behalve giraffen, olifanten, zebra’s, neushoorns, impala’s en jakhalzen, ook onder meer gemsbokken, gnoes, luipaarden, cheeta's, hyena's en leeuwen.

 

DAG 12: WINDHOEK

In Windhoek vindt u een mix van Europese en Afrikaanse culturen. ’s Middags kunt u op eigen gelegenheid Windhoek verkennen. 

Windhoek is de hoofdstad van Namibië, maar verwacht geen grote metropool. Windhoek is een overzichtelijke stad waar typisch Afrikaanse kraampjes samengaan met moderne, elegante winkels.Independence Avenue is de hoofdstraat en de belangrijkste winkelstraat van Windhoek. Post Street Mall is een levendige open lucht centrum waar u langs Afrikaanse boetiekjes en restaurants struint. Groene parken en de botanische tuin nodigen uit tot een relaxte wandeling. Opvallend is de Evangelisch-Lutherse Christuskirche in Art Nouveau stijl. Die Alte Feste, was vroeger een fort maar is tegenwoordig een museum dat de cultuur en tradities van het land laat zien. Windhoek is ook de naam van het Namibische biermerk. De brouwerij is net buiten Windhoek-stad gevestigd.

Het is mogelijk om de reis in Windhoek te beëindigen. Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en prijs.

DAG 13: GHANZI

De rondreis verlaat Namibië om vervolgens Botswana te gaan ontdekken. U verblijft in het hart van de Kalahari, maakt een natuurwandeling met de lokale San (Bushmen) en leert over hun traditionele manier van leven in de woestijn.

Ghanzi is een levendig plaatsje dat iets noordelijk van de Trans Kalahari Highway is gelegen. Het is een uitvalsbasis om Central Kalahari Game Reserve te bezoeken. In Ghanzi is het mogelijk om kennis te maken met de San (Bushman), de oorspronkelijke bewoners van dit gebied. De San zijn van oudsher een jagersvolk en zijn nog altijd extreem goede sporenzoekers. Een bushwalk onder leiding van de San is een absolute aanrader.

DAG 14-15: OKAVANGO DELTA

De Okavango Delta is de grootste inlandse delta ter wereld. U verkent de waterwegen in een mokoro, een traditionele kano, en maakt een game walk op zoek naar dieren.

De Okavango Delta is de grootste inlandse delta ter wereld. Kristalhelder water verandert de droge Kalahari woestijn in een oase. De Okavango Delta is het leefgebied van nijlpaarden, krokodillen en vele vogelsoorten. Op de eilanden en vlaktes kan wildlife worden gespot zoals olifanten, leeuwen, luipaarden, cheeta's, buffels, impala's, zebra's en andere antilopensoorten. De meest authientiek manier om de Okavango Delta te verkennen is een mokoro, een traditionele kano.

DAG 16: MAUN

De groep reist verder naar Maun. Optioneel kan een vlucht over de Okavango delta worden gemaakt, Indrukwekkend om de waterwegen vanuit de lucht te overzien.

Maun ligt aan de Thamalakane River en ontleent haar naam aan de taal van de San, ook wel Bushmen genoemd. In deze taal, bekend vanwege de klikklanken, betekent Maun “de plaats van het riet”. Ondanks de groei van de laatste jaren blijft Maun haar dorpse en traditionele karakter behouden. Maar Maun is ook de uitvalsbasis voor vele safari’s naar de Okavango Delta en Moremi Game Reserve. Deze combinatie maakt dat in Maun riet, kleihutten, ezelskarren, hotels, guesthouses en safarivoertuigen naast elkaar bestaan.

DAG 17: MAKGADIKGADI PANS

U reist naar Nata van waaruit u de Makgadikgadi Pans bezoekt.

Makgadikgadi Pans zijn zoutpannen gelegen in centraal Botswana. De Makgadikgadi Salt Pans behoren tot de grootste zoutpannen wereldwijd. Slecht een deel ervan ligt binnen de grenzen van Makgadikgadi National Park. De zoutpannen resteren van een gigantisch binnenmeer van miljoenen jaren terug. De grijs-witte zoutpannen vormen een zilveren, verblindende spiegel als midden op de dag de zon er op staat en kleuren zachtroze bij de meestal wolkeloze zonsondergang. Naast de zoutpannen zijn er in Makgadikgadi grasvlaktes en fossiele duinen te vinden. Hierdoor is het het leefgebied van vele wild- en vogelsoorten, variërend van grote kuddes zebra's en gnoes, leeuwen, flamingo's en andere watervogels en schichtige stokstaartjes.

DAG 18-19: CHOBE NATIONAL PARK

In Chobe National Park wordt een ochtend game drive gemaakt. De rest van de dag wordt op het water doorgebracht. Spectaculair is om tijdens een bootsafari wildlife op de oevers te zien drinken of olifanten spelenderwijs de rivier te zien over te steken.

Chobe National Park is het op één na grootste park in Botswana en staat vooral bekend om de vele olifanten.Dit is ook het leefgebied van onder andere buffels, giraffen, zebra’s en vele antilopensoorten, veelal op de voet gevolgd door roofdieren zoals leeuwen, luipaarden en hyena’s. De Chobe rivier vormt de noordelijke grens en is het hele jaar door een belangrijke waterbron voor wildlife. Grote kuddes komen naar de oevers om hun dorst te lessen. Olifanten nemen regelmatig een bad of zwemmen naar een eiland in de rivier. Natuurlijk vindt u hier ook nijlpaarden, krokodillen en vele vogelsoorten.

DAG 20: VICTORIA FALLS

De rondreis gaat naar de Victoria Falls in Zimbabwe, de laatste plek van de groepsreis. 's Middags worden de indrukwekkende Victoria Falls bekeken. De omgeving van de watervallen biedt mogelijkheden tot vele optionele activiteiten zoals white water rafting, zonsondergang cruise, (helikopter) vluchtje over de watervallen.

Victoria Falls is een plaatsje gelegen in het noorden van Zimbabwe aan de Zambezi-rivier. Deze rivier vormt de grens tussen Zimbabwe en Zambia. Victoria Falls is eveneens de naam van de wereldberoemde watervallen. Het water van de Zambezi-rivier stort zich over een breedte van ongeveer 1.700 meter naar beneden in een 100 meter diepe kloof. De kracht van het water doet veel spray opstuiven. Deze nevelwolken werd door lokale stammen ‘de rook die dondert' genoemd. Vanuit Victoria Falls kunnen vele activiteiten worden ondernomen zoals een bootcruise, kanovaren, helikoptervlucht over de watervallen, bungeejumpen, raften en abseilen.

DAG 21: VICTORIA FALLS

De groepsreis eindigt om 8.00 uur in de accommodatie.

Vraag Offerte aan 

 • De vertrekdata zijn exclusief vluchtdagen. 
 • De vetgedrukte data zijn gegarandeerde vertrekdata (hebben dus geen minimum aantal deelnemers).
 • De overige data hebben een minimum deelname van 4 personen. Informeer bij ons of er al 4 personen hebben geboekt of dat uw boeking maakt dat er 4 personen boeken en dat daarmee het vertrek inmiddels gegarandeerd is.
 • De data met * zijn reisdata met een Duits-sprekende gids. 

Vraag Offerte aan 

Vertrekdata 2024
10 jan 2024 - 30 jan 2024
24 jan 2024 - 13 feb 2024 *
31 jan 2024 - 20 feb 2024
07 feb 2024 - 27 feb 2024
21 feb 2024 - 12 mrt 2024
13 mrt 2024 - 02 apr 2024
27 mrt 2024 - 16 apr 2024
10 apr 2024 - 30 apr 2024
17 apr 2024 - 07 mei 2024 *
24 apr 2024 - 14 mei 2024
15 mei 2024 - 04 jun 2024
29 mei 2024 - 18 jun 2024
05 jun 2024 - 25 jun 2024 *
12 jun 2024 - 02 jul 2024
03 jul 2024 - 23 jul 2024 *
10 jul 2024 - 30 jul 2024
17 jul 2024 - 06 aug 2024 *
24 jul 2024 - 13 aug 2024
31 jul 2024 - 20 aug 2024
07 aug 2024 - 27 aug 2024
14 aug 2024 - 03 sep 2024
28 aug 2024 - 17 sep 2024
04 sep 2024 - 24 sep 2024
11 sep 2024 - 01 okt 2024
02 okt 2024 - 22 okt 2024
16 okt 2024 - 05 nov 2024 *
23 okt 2024 - 12 nov 2024
30 okt 2024 - 19 nov 2024
20 nov 2024 - 10 dec 2024
27 nov 2024 - 17 dec 2024 *
04 dec 2024 - 24 dec 2024
11 dec 2024 - 31 dec 2024
18 dec 2024 - 07 jan 2025
Vertrekdata 2025
08 jan 2025 - 28 jan 2025
22 jan 2025 - 11 feb 2025 *
29 jan 2025 - 18 feb 2025
05 feb 2025 - 25 feb 2025
19 feb 2025 - 11 mrt 2025
12 mrt 2025 - 01 apr 2025
26 mrt 2025 - 15 apr 2025
09 apr 2025 - 29 apr 2025
16 apr 2025 - 06 mei 2025 *
23 apr 2025 - 13 mei 2025
14 mei 2025 - 03 jun 2025
28 mei 2025 - 17 jun 2025
04 jun 2025 - 24 jun 2025 *
11 jun 2025 - 01 jul 2025
02 jul 2025 - 22 jul 2025 *
09 jul 2025 - 29 jul 2025
16 jul 2025 - 05 aug 2025 *
23 jul 2025 - 12 aug 2025
30 jul 2025 - 19 aug 2025
06 aug 2025 - 26 aug 2025
13 aug 2025 - 02 sep 2025
27 aug 2025 - 16 sep 2025
03 sep 2025 - 23 sep 2025
10 sep 2025 - 30 sep 2025
01 okt 2025 - 21 okt 2025
15 okt 2025 - 04 nov 2025 *
22 okt 2025 - 11 nov 2025
29 okt 2025 - 18 nov 2025
19 nov 2025 - 09 dec 2025
26 nov 2025 - 16 dec 2025 *
03 dec 2025 - 23 dec 2025
10 dec 2025 - 30 dec 2025
17 dec 2025 - 06 jan 2026

Bij de prijs van deze accommodatiereis zijn de transfers inbegrepen. We bieden u hiermee een korting van € 60,- per persoon.
2024: € 3.695,- per persoon bij een tweepersoonsbezetting
2025: € ,- per persoon bij een tweepersoonsbezetting.
*** Vroegboekkorting 2025 *** Zolang de 2025-prijzen nog niet bij ons bekend zijn, bieden wij de groepsreis aan tegen 2024-prijzen! Informeer bij ons naar de status en voorwaarden.

 • Indien van toepassing: voor een alleenreizende geldt een single toeslag van €805,- (2024) / € ,- (2025). Als u bereid bent om met een andere alleenreizende van dezelfde sekse een kamer te delen, dan hoeft u geen single toeslag te betalen, ook als blijkt dat er geen andere alleenreizende deelnemer is om de kamer mee te delen.
 • Er is geen lokale betaling van toepassing.
 • Wij brengen geen administratie- of boekingskosten in rekening.

Vraag Offerte aan 

 • transfer van luchthaven
 • 19 nachten in accommodaties
 • transfer naar luchthaven
 • 20x ontbijt, 17x lunch en 11x diner
 • activiteiten conform dag-tot-dag beschrijving
 • alle entreegelden voor parken, bezienswaardigheden en activiteiten zoals beschreven in het dagprogramma
 • begeleiding door twee professionele Engelssprekende gidsen
 • dekking door Stichting Garantiefonds Reisgelden. Al vanaf onze oprichting zijn wij aangesloten bij SGR. Een prettige gedachte dat uw betalingen verzekerd zijn.
 • adequate ondersteuning als er zich onverhoopt problemen voordoen
 • uitgebreide reisbescheiden
 • 100% CO2 compensatie: de CO2 uitstoot van alle reisonderdelen wordt standaard door ons gecompenseerd
 • deze reis ondersteunt lokale projecten 
 • duurzaam reizen vergroot de positieve en verkleint de negatieve gevolgen van toerisme

Vraag Offerte aan 

 • vluchten
 • kosten voor reis- en grensdocumenten
 • reis- en/of annuleringskostenverzekering
 • drankjes
 • optionele activiteiten
 • overige maaltijden en drankjes
 • uitgaven van persoonlijke aard en fooien

Vraag Offerte aan 

Aantal reizigers
Deze kleinschalige reis heeft maximaal 12 deelnemers. De vertrekdata met gegarandeerd vertrek hebben geen minimum aantal deelnemers. Op andere vertrekdata is het minimum aantal deelnemers 4. 

Gidsen
De groepsreis wordt begeleid door 2 Engels-sprekende gidsen/chauffeurs.

Verblijf
Dit is een avontuurlijke reis met verblijf in accommodaties.

Mate van participatie
Dit is een reis met beperkte participatie, hetgeen betekent dat u gevraagd wordt zelf uw bagage te dragen, 's ochtends te assisteren bij het inpakken van de safaritruck en bij toerbeurt de gids te assisteren bij het bereiden van een maaltijd, indien deze niet door de accommodatie wordt verzorgd.

Reizen
U reist in een speciaal ontworpen safari-wagen. De safari-truck heeft 12 vooruitkijkende zitplaatsen en 2 zitplaatsen voor chauffeur en gids. 

Bagage
Voor de reis geldt een bagagelimiet van 1 stuk van maximaal 12 kg per persoon. Harde koffers of tassen met wieltjes en/of frames zijn niet toegestaan.

Vraag Offerte aan