Kampeer groepsreis Kaapstad-Victoria Falls

Kampeerreis in kleine groep

van Kaapstad naar Victoria Falls

Nu boeken

 • Intro
 • Dag-tot-dag
 • Extra informatie
 • Reisdata
 • Prijs
 • Inclusief
 • Exclusief
 • Offerte

Groeps kampeerreis van Kaapstad naar Victoria Falls

21 dagen | Vanaf € 2.740,- per persoon
 

Internationale kampeerreis in Kleine Groep

Deze kampeerreis van Kaapstad naar Victoria Falls is een kleinschalige groepsreis door Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zimbabwe. De kleine groep, bestaande uit maximaal 12 deelnemers, wordt begeleid door maar liefst twee deskundige gidsen! 

Deze afwisselende kampeer groepsreis brengt u naar alle highlights van Zuidelijk Afrika. U maakt kennis met de sfeervolle hoofdstad van Zuid-Afrika; Kaapstad, de uitgestrektheid van Namibië, wildlife van Botswana en u eindigt met de indrukwekkende Victoria Falls van Zimbabwe. 

Reisprogramma Groeps kampeerreis van Kaapstad naar Victoria Falls:

Vraag vrijblijvende Offerte aan

De kampeer groepsreis begint in Kaapstad, volgens ons dé gezelligste stad van heel Zuidelijk Afrika. In deze hoofdstad van Zuid-Afrika vindt u leuke winkels, sfeervolle barretjes en een uitgebreid aanbod aan heerlijke restaurants. Daarnaast is Kaapstad een handige uitvalbasis om het schiereiland te verkennen. Een bezoek aan de Afrikaanse Pinguïn kolonie bij Boulders Beach kan niet ontbreken. De reis vervolgt zich naar Cederberg, een indrukwekkend ruig berglandschap. U verkent de prachtige rotsen van zandsteen middels een wandeling.

De rondreis gaat verder en bereikt het uitgestrekte landschap van Namibië, met als eerste stop de Gariep rivier. Andere highlights van Namibië als de Fish River Canyon, de bekende rode duinen van Sossusvlei, het knusse kustplaatsje Swakopmund en de eeuwenoude rotstekeningen in Brandberg worden bezocht. Ook gaat u op safari om het wildlife van Etosha National Park te spotten. Via Windhoek reist u naar Botswana.

In Botswana maakt u kennis met de oorspronkelijke bewoners van Zuidelijk Afrika, de San. De droogte van de Kalahari maakt plaats voor de waterwegen van de Okavango Delta. Deze grootste inlandse delta ter wereld verkent u in mokoro’s, traditionele kano’s. De groepsreis wordt vervolgd naar de zoutvlaktes van de Makgadikgadi Pans. Ervaar de eindeloosheid en stilte van deze zoutpannen tijdens het kamperen.

Deze spectaculaire kampeerreis eindigt bij de indrukwekkende Victoria Falls in Zimbabwe. Hier kunt u de laatste twee dagen spenderen met bijvoorbeeld avontuurlijke activiteiten als bungeejumpen of raften. Als u zich liever in rustiger vaarwater bevindt is er ook de mogelijkheid om een sundowner River Cruise te maken over de Zambezi rivier. Kortom, een fantastische afsluiter van de prachtige kampeer groepsreis!

De kleinschalige groepsreis zoals beschreven van Dag-tot-Dag is het programma van de kampeerreis, maar deze route wordt ook uitgevoerd als een groepsreis met verblijf in accommodaties. Bekijk het programma van de accommodatie Groeps Rondreis Zuid-Afrika Namibie Botswana Zimbabwe.

Hoogtepunten Groeps kampeerreis van Kaapstad naar Victoria Falls:

Vraag vrijblijvende Offerte aan

Bekijk van Dag-tot-Dag

DAG 1: KAAPSTAD

De kampeer groepsreis start om 8.00 uur in Kaapstad, Zuid-Afrika. U leert de gids en uw mede reisgenoten kennen. Daarna gaat u op pad om het schiereiland te verkennen, waaronder een bezoek aan de Afrikaanse Pinguïn kolonie bij Boulders Beach. Ook Kaap de Goede Hoop en Victoria & Alfred Waterfront komen aan bod.

Mother City, zoals Kaapstad ook wel wordt genoemd, is prachtig gelegen op een schiereiland. De Tafelberg is, letterlijk en figuurlijk, het hoogtepunt van de Kaapstad. U kunt naar boven wandelen of gebruik maken van het sweefspoor, de kabelbaan. Bij een verblijf in Kaapstad hoort voor velen een bezoek aan Robben Island, waar Nelson Mandela 18 jaar gevangen zat. Het zal zeker een diepe indruk maken. Kaap de Goede Hoop en Cape Point zijn de meest zuidelijk punten van het schiereiland. Voor een autorit over het schiereiland moet u ongeveer een dag uittrekken. Onderweg is het leuk om te stoppen bij de pinguïns op Boulders Beach en de gekleurde standhuisjes van Muizenberg en de Chapman's Peak Drive te rijden. Natuurlijk heeft Kaapstad nog veel meer te bieden, zoals prachtige stranden, de kleurrijke Bo-Kaap, winkels, uitstekende restaurants en gezellige terrasjes. 

DAG 2: CEDERBERG

Vandaag reist u noordwaarts door Zuid-Afrika. 's Middags verkent u het ruige berglandschap van Cederberg te voet. 

Cederberg ligt ongeveer tweehonderd kilometer ten noorden van Kaapstad tussen de steden Citrusdal, Clanwilliam en Ceres. Cederberg heeft een ruig berglandschap met massieve rotsblokken, bizarre zandstenen rotsformaties, grotten, watervallen en verkoelende beekjes. Het is geliefd onder wandelaars en bergbeklimmers. Door het hoge ijzergehalte zijn delen van rotsen rood gekleurd wat het mooiste zichtbaar is bij zonsopgang en zonsondergang. Cederberg is ook bekend vanwege de vele rotstekeningen van de San waarvan sommige wel tot 5.000 jaar oud zijn. Clanwilliam is een historisch stadje bekend vanwege de rooibosthee. 

DAG 3: GARIEP RIVER

De Oranje rivier, ook wel Gariep rivier genoemd, vormt de grens tussen Zuid-Afrika en Namibië. De vallei wordt nauwelijks beïnvloed door toerisme. Het water van de rivier is schoon en helder en er is tijd te zwemmen en te ontspannen. Als avontuurlijke, optionele activiteit kunt u kanoën over de rivier. 

De Oranje rivier, ook wel Gariep rivier geheten, met meer dan 2.100 kilometer de langste rivier van Zuid-Afrika. De rivier ontspringt in Drakensbergen bij Lesotho, stroomt westwaarts en mondt uit in de Atlantische Oceaan bij Oranjemund in Namibië. De Oranje rivier slingert door een afwisselend landschap met vele bergketens. Denk bijvoorbeeld aan de Zuid-Afrikaanse Augrabies Falls waar het water met een enorm geweld naar beneden dendert. In rustigere delen nodigt de Oranje rivier uit tot diverse watersporten zoals kanovaren, kajakken en wildwaterkanoën. Het laatste deel vormt de rivier de grens tussen Zuid-Afrika en Namibië. Het water maakt hier wijnbouw mogelijk. Wijngaarden vindt u voornamelijk aan de kant van Zuid-Afrika en bij Aussenkehr in Namibië.

DAG 4: FISH RIVER CANYON

Vandaag reist u naar de op een na langste canyon ter wereld, de Fish River Canyon in Namibië. U gaat naar het uitkijkpunt over de canyon en geniet van een spectaculair uitzicht.

Fish River Canyon is de op een na grootste canyon ter wereld. Alleen de Grand Canyon in de Verenigde Staten is groter. Groot verschil tussen de canyons is dat de Fish River Canyon niet overspoeld is met toeristen. Geniet in alle rust van de weidsheid, de natuur en het desolate gebied. De Fish River Canyon heeft een lengte van circa 160 kilometer, een breedte van circa 27 kilometer en een diepte van maximaal 550 meter. De canyon is ontstaan door een combinatie van geologische verschuivingen en erosie. De Fish River Canyon begint bij Seeheim en eindigt bij Ai-Ais. Bij Hell’s Bend kronkelt de Fish River in een aantal scherpe bochten door de kloof. Hier ligt een aantal uitkijkpunten, dat bereikbaar is voor publiek. We adviseren bij zonsopkomst of zonsondergang bij het centrale uitkijkpunt te zijn. Het zonlicht kleurt de lucht en het gesteente dan in zachte tinten.

DAG 5-6: SOSSUSVLEI, DEADVLEI EN SESRIEM CANYON

De rondreis vervolgt naar de rode duinen van de Namib Desert. U maakt een wandeling naar Sossusvlei en verkent Sesriem Canyon. Geniet van een prachtige zonsondergang over de woestijn!

Sossusvlei is gelegen in het prachtige Namib-Naukluft National Park. Hier vindt u de iconische rode duinen waar Namibië zo bekend om is. Het landschap is zeer uitgestrekt en biedt eindeloze vergezichten, zeker als u de uitdaging aan gaat om een van de duinen te beklimmen. Naast Sossusvlei zijn er meerdere pannen te bezoeken zoals Hidden Vlei of Deadvlei. De laatste wordt met zijn oeroude versteende camelthorn bomen door sommigen voor interessanter en mooier gehouden dan Sossusvlei. Sesriem Canyon is zeker ook een bezoek waard.

DAG 7-8: SWAKOPMUND

In het sfeervolle Swakopmund, een plaatsje aan kust, heeft u een dag vrij om zelf in te vullen. Verken bijvoorbeeld het stadje en breng een bezoek aan de craft markt. Daarnaast zijn er diverse optionele activiteiten mogelijk zoals sand boarding, zeekayaken, of het maken van een rondvlucht.

Swakopmund, gelegen aan de Atlantische Oceaankust van Namibië, heeft een opvallend klimaat. De temperatuur is zelden lager dan 15 C en de regenval is vrijwel nul terwijl er negen maanden per jaar ochtendmist landinwaarts uitstrekt. Hierdoor kunnen specifieke planten en dieren overleven in de woestijn.Swakopmund is dé uitvalsbasis voor oceaanboottochten, kajakken, in een 4WD over de duinen, een vlucht over de duinen en nog veel meer. Het plaatsje heeft een gezellig centrum met leuke winkels en goede restaurants. Gelegen aan de kust mogen visspecialiteiten natuurlijk niet op de menukaart ontbreken.

DAG 9: SPITZKOPPE

Langs de kust reist u verder noordwaarts. Onderweg gaat u naar de zeehondenkolonie bij Cape Cross. Het camp wordt opgezet onder de hoge granieten heuvels, ook wel koppies, van Spitzkoppe. Daarna is er gelegenheid om de omgeving te verkennen en van de massieve rotsformaties te genieten. De campsite heeft basic sanitair.

Spitzkoppe wordt wel de Matterhorn van Afrika genoemd. De 1.784 hoge berg is van ver zichtbaar in het vrij vlakke landschap. Spitzkoppe is een ideaal gebied om avontuurlijke wandelingen langs, over en door de rotsformaties te maken. De rotsformaties hebben door winderosie ronde vormen. Ook zijn er bruggen en doorkijkjes. In het Spitzkoppe gebied zijn eeuwenoude rotstekeningen van de San te vinden. Een aantal is door vandalisme beschadigd, maar een wandeling naar de Bushman’s Paradise is absoluut de moeite waard.

DAG 10: BRANDBERG

De groepsreis gaat verder door Damaraland. Onderweg kunt u genieten van de mooie, verlaten woestijnlandschappen. In de omgeving van de droge Ugab rivier leeft de zeldzame woestijnolifant. Hier zult u overnachten. Onder leiding van een lokale gids bezoekt u San-rotstekeningen. 

Brandberg is gelegen in Damaraland in het noorden van Namibië. Met een hoogte van 2.573 meter is Brandberg de hoogste plek in Namibië. Dit is leefgebied van woestijnolifanten, zwarte neushoorns en soms ook zelfs leeuwen. Brandberg is vooral bekend vanwege de rotsschilderingen van de San. De eeuwenoude White Lady rotsschildering is erg bijzonder. Het is voor velen onderwerp van discussie: sommigen zien een medicijnman tijdens een rituele dans, terwijl anderen een jager zien. Ook de naam zaait onrust, want als u goed kijkt lijkt de Lady een man te zijn...

DAG 11-12: ETOSHA NATIONAL PARK

U vervolgt de reis naar Etosha National Park, het grootste wildpark van Namibië. Hier staat alles in het teken van safari's en wild spotten.

Etosha National Park is het grootste wildpark van Namibië. De naam Etosha is te vertalen als 'plaats van droog water' of 'de grote witte plaats'. Het nationale park dankt zijn naam aan de enorme zoutpan in het hart van het park. Het park biedt niet alleen een enorme variatie aan wild, maar ook een indrukwekkend landschap en bijzondere vegetatie. In Etosha National Park vindt u behalve giraffen, olifanten, zebra’s, neushoorns, impala’s en jakhalzen, ook onder meer gemsbokken, gnoes, luipaarden, cheeta's, hyena's en leeuwen.

DAG 13: WINDHOEK

De volgende bestemming is de hoofdstad van Namibië. Windhoek bestaat uit een mix van Europese en Afrikaanse culturen. De middag heeft u vrij te besteden 

Windhoek is de hoofdstad van Namibië, maar verwacht geen grote metropool. Windhoek is een overzichtelijke stad waar typisch Afrikaanse kraampjes samengaan met moderne, elegante winkels.Independence Avenue is de hoofdstraat en de belangrijkste winkelstraat van Windhoek. Post Street Mall is een levendige open lucht centrum waar u langs Afrikaanse boetiekjes en restaurants struint. Groene parken en de botanische tuin nodigen uit tot een relaxte wandeling. Opvallend is de Evangelisch-Lutherse Christuskirche in Art Nouveau stijl. Die Alte Feste, was vroeger een fort maar is tegenwoordig een museum dat de cultuur en tradities van het land laat zien. Windhoek is ook de naam van het Namibische biermerk. De brouwerij is net buiten Windhoek-stad gevestigd.

Het is mogelijk om de reis in Windhoek te beëindigen. Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en prijs.

DAG 14: CENTRAL KALAHARI GAME RESERVE

Verder oostwaarts wordt Nambië verruild door Botswana. U verblijft in het hart van de Kalahari, maakt een natuurwandeling met de lokale San (Bushmen) en leert over hun traditionele manier van leven in de woestijn.

Central Kalahari Game Reserve behoort wereldwijd tot de grootste beschermde natuurgebieden. Dit eindeloze, desolate landschap wordt maar door weinig mensen bezocht. Het gebied bestaat uit grote open vlakten, vroegere rivierbeddingen, zoutpannen, zandduinen en bushveld. Zonsopgang en zonsondergang zijn in dit gebied fenomaal. De Kalahari-woestijn is een ruige omgeving waar water schaars is. Wildlife heeft zich hieraan aangepast. Normaliter zult u hier geen grote kuddes dieren spotten. Voornamelijk worden antilopen zoals de gemsbok en springbok waargenomen, maar ook kleine kuddes hartebeest, eland, gnoe, giraffe, kudu en struisvogel. Zij worden bedreigd door diverse roofdieren waaronder de Kalahari-leeuw met zijn zwarte manen. Maar ook cheeta’s, luipaarden, wilde honden, bruine hyena’s leven in het gebied. In het regenseizoen neemt de concentratie van wild explosief toe. Grote kuddes springbokken en andere antilopen doorkruisen de vlaktes, gevolgd door hongerige roofdieren.

DAG 15: MAUN

De groepsreis gaat verder naar Maun. Optioneel kan een vlucht over de Okavango delta worden gemaakt, Indrukwekkend om de waterwegen vanuit de lucht te overzien.

Maun ligt aan de Thamalakane River en ontleent haar naam aan de taal van de San, ook wel Bushmen genoemd. In deze taal, bekend vanwege de klikklanken, betekent Maun “de plaats van het riet”. Ondanks de groei van de laatste jaren blijft Maun haar dorpse en traditionele karakter behouden. Maar Maun is ook de uitvalsbasis voor vele safari’s naar de Okavango Delta en Moremi Game Reserve. Deze combinatie maakt dat in Maun riet, kleihutten, ezelskarren, hotels, guesthouses en safarivoertuigen naast elkaar bestaan.

DAG 16-17: OKAVANGO DELTA

De grootste inlandse delta ter wereld, de Okavango Delta, is de volgende bestemming van de groepreis.  U verkent de waterwegen in een mokoro, een traditionele kano, en maakt een game walk op zoek naar dieren.

De Okavango Delta is de grootste inlandse delta ter wereld. Kristalhelder water verandert de droge Kalahari woestijn in een oase. De Okavango Delta is het leefgebied van nijlpaarden, krokodillen en vele vogelsoorten. Op de eilanden en vlaktes kan wildlife worden gespot zoals olifanten, leeuwen, luipaarden, cheeta's, buffels, impala's, zebra's en andere antilopensoorten. De meest authientiek manier om de Okavango Delta te verkennen is een mokoro, een traditionele kano.

DAG 18: MAKGADIKGADI PANS

De reis gaat verder naar Nata van waaruit u de Makgadikgadi Pans bezoekt.

Makgadikgadi Pans zijn zoutpannen gelegen in centraal Botswana. De Makgadikgadi Salt Pans behoren tot de grootste zoutpannen wereldwijd. Slecht een deel ervan ligt binnen de grenzen van Makgadikgadi National Park. De zoutpannen resteren van een gigantisch binnenmeer van miljoenen jaren terug. De grijs-witte zoutpannen vormen een zilveren, verblindende spiegel als midden op de dag de zon er op staat en kleuren zachtroze bij de meestal wolkeloze zonsondergang. Naast de zoutpannen zijn er in Makgadikgadi grasvlaktes en fossiele duinen te vinden. Hierdoor is het het leefgebied van vele wild- en vogelsoorten, variërend van grote kuddes zebra's en gnoes, leeuwen, flamingo's en andere watervogels en schichtige stokstaartjes.

DAG 19-20: VICTORIA FALLS

Tot slot reist u naar Victoria Falls in Zimbabwe. Hier worden de indrukwekkende watervallen bezocht. De omgeving van de Victoria Falls biedt mogelijkheden tot vele optionele activiteiten zoals white water rafting, zonsondergang cruise, (helikopter) vlucht over de watervallen.

Victoria Falls is een plaatsje gelegen in het noorden van Zimbabwe aan de Zambezi-rivier. Deze rivier vormt de grens tussen Zimbabwe en Zambia. Victoria Falls is eveneens de naam van de wereldberoemde watervallen. Het water van de Zambezi-rivier stort zich over een breedte van ongeveer 1.700 meter naar beneden in een 100 meter diepe kloof. De kracht van het water doet veel spray opstuiven. Deze nevelwolken werd door lokale stammen ‘de rook die dondert' genoemd. Vanuit Victoria Falls kunnen vele activiteiten worden ondernomen zoals een bootcruise, kanovaren, helikoptervlucht over de watervallen, bungeejumpen, raften en abseilen.

DAG 21: VICTORIA FALLS

De groepsreis eindigt om 8.00 uur bij de campsite. 

Vraag Offerte aan

 • De vertrekdata zijn exclusief vluchtdagen. 
 • De vetgedrukte data zijn gegarandeerde vertrekdata (hebben dus geen minimum aantal deelnemers).
 • De overige data hebben een minimum deelname van 4 personen. Informeer bij ons of er al 4 personen hebben geboekt of dat uw boeking maakt dat er 4 personen boeken en dat daarmee het vertrek inmiddels gegarandeerd is.
 • De data met * zijn reisdata met een Duits-sprekende gids. 

Vraag Offerte aan

Vertrekdata 2024
11 jan 2024 - 31 jan 2024
18 jan 2024 - 07 feb 2024 *
01 feb 2024 - 21 feb 2024
15 feb 2024 - 06 mrt 2024 *
29 feb 2024 - 20 mrt 2024
07 mrt 2024 - 27 mrt 2024
21 mrt 2024 - 10 apr 2024
11 apr 2024 - 01 mei 2024
18 apr 2024 - 08 mei 2024 *
25 apr 2024 - 15 mei 2024
23 mei 2024 - 12 jun 2024 *
30 mei 2024 - 19 jun 2024
06 jun 2024 - 26 jun 2024
13 jun 2024 - 03 jul 2024
04 jul 2024 - 24 jul 2024
11 jul 2024 - 31 jul 2024 *
18 jul 2024 - 07 aug 2024
22 aug 2024 - 11 sep 2024
29 aug 2024 - 18 sep 2024
05 sep 2024 - 25 sep 2024 *
26 sep 2024 - 16 okt 2024
10 okt 2024 - 30 okt 2024
17 okt 2024 - 06 nov 2024
24 okt 2024 - 13 nov 2024
14 nov 2024 - 04 dec 2024
28 nov 2024 - 18 dec 2024
05 dec 2024 - 25 dec 2024
12 dec 2024 - 01 jan 2025
Vertrekdata 2025
09 jan 2025 - 29 jan 2025
16 jan 2025 - 05 feb 2025 *
13 feb 2025 - 05 mrt 2025 *
27 feb 2025 - 19 mrt 2025
20 mrt 2025 - 09 apr 2025
10 apr 2025 - 30 apr 2025
17 apr 2025 - 07 mei 2025 *
24 apr 2025 - 14 mei 2025
22 mei 2025 - 11 jun 2025 *
29 mei 2025 - 18 jun 2025
05 jun 2025 - 25 jun 2025
12 jun 2025 - 02 jul 2025
03 jul 2025 - 23 jul 2025
10 jul 2025 - 30 jul 2025 *
17 jul 2025 - 06 aug 2025
21 aug 2025 - 10 sep 2025
28 aug 2025 - 17 sep 2025
04 sep 2025 - 24 sep 2025 *
25 sep 2025 - 15 okt 2025
09 okt 2025 - 29 okt 2025
23 okt 2025 - 12 nov 2025
13 nov 2025 - 03 dec 2025
27 nov 2025 - 17 dec 2025
11 dec 2025 - 31 dec 2025

2024: € 2.740,- per persoon bij een tweepersoonsbezetting
2025: € ,- per persoon bij een tweepersoonsbezetting.
*** Vroegboekkorting 2025 *** Zolang de 2025-prijzen nog niet bij ons bekend zijn, bieden wij de groepsreis aan tegen 2024-prijzen! Informeer bij ons naar de status en voorwaarden.

 • Indien van toepassing: voor een alleenreizende geldt een single toeslag van €290,- (2024) / € ,- (2025). Als u bereid bent om met een andere alleenreizende van dezelfde sekse een tent/kamer te delen, dan hoeft u geen single toeslag te betalen, ook als blijkt dat er geen andere alleenreizende deelnemer is om de kamer mee te delen.
 • Er is geen lokale betaling van toepassing.
 • Wij brengen geen administratie- of boekingskosten in rekening.

Vraag Offerte aan

 • 20 nachten avontuurlijke safari waarvan 14 nachten op campsites met gemeenschappelijk sanitair, 2 nachten op campsite zonder omheining met een bucket shower en 4 nacht in een accommodaties (tweepersoonskamer met en-suite badkamer)
 • 20x ontbijt, 16x lunch en 12x diner
 • activiteiten conform dag-tot-dag beschrijving
 • alle entreegelden voor parken, bezienswaardigheden en activiteiten zoals beschreven in het dagprogramma
 • begeleiding door twee professionele Engelssprekende gidsen
 • dekking door Stichting Garantiefonds Reisgelden. Al vanaf onze oprichting zijn wij aangesloten bij SGR. Een prettige gedachte dat uw betalingen verzekerd zijn.
 • adequate ondersteuning als er zich onverhoopt problemen voordoen
 • uitgebreide reisbescheiden
 • 100% CO2 compensatie: de CO2 uitstoot van alle reisonderdelen wordt standaard door ons gecompenseerd
 • deze reis ondersteunt lokale projecten 
 • duurzaam reizen vergroot de positieve en verkleint de negatieve gevolgen van toerisme

Vraag Offerte aan

 • vluchten
 • reis- en/of annuleringskostenverzekering
 • kosten voor reis- en grensdocumenten
 • excursies tenzij anders vermeld
 • entreegelden, tenzij anders vermeld
 • overige maaltijden en drankjes
 • uitgaven van persoonlijke aard en fooien

Vraag Offerte aan

Aantal reizigers
Deze kleinschalige reis heeft maximaal 12 deelnemers. De vertrekdata met gegarandeerd vertrek hebben geen minimum aantal deelnemers. Op andere vertrekdata is het minimum aantal deelnemers 4. 

Gidsen
De groepsreis wordt begeleid door 2 Engels-sprekende gidsen/chauffeurs.

Verblijf
Dit is een avontuurlijke kampeerreis. De faciliteiten van de campsites zijn in het algemeen goed. Meestal is er gemeenschappelijk sanitair met warme douches en doorspoel toiletten. In geval van wild kamperen in de Okavango Delta zijn de faciliteiten basic en bestaan ze uit een bucket bush shower en een toilet tent (sand and bury). U kampeert in tweepersoons-koepeltenten (220 cm x 220 cm x 180 cm). Het campingmatras is van foam en 5 cm dik.

Mate van participatie
Dit is een participatiereis, hetgeen inhoudt dat u zelf de tent moet opzetten en afbreken, assisteert bij in- en uitladen en bij het koken.

Reizen
U reist in een speciaal ontworpen safari-wagen. De safari-truck heeft 12 vooruitkijkende zitplaatsen en 2 zitplaatsen voor chauffeur en gids.

Bagage
Voor de reis geldt een bagagelimiet van 1 stuk van maximaal 12 kg per persoon. Harde koffers of tassen met wieltjes en/of frames zijn niet toegestaan.

Vraag Offerte aan