Rondreizen Oeganda

Oeganda

Rondreizen

Bekijk Rondreizen Oeganda     Neem contact op

Rondreizen Oeganda

Bekijk alle Rondreizen Oeganda

Een rondreis door Oeganda is een waar avontuur. Het land biedt enorm veel mogelijkheden voor een onvergetelijke rondreis. Het landschap is erg afwisselend van besneeuwd bergtoppen van het Rwenzori-gebergte tot tropische regenwouden en vulkanische meren.

Deze tropische regenwouden vormen het leefgebied van de zeldzame berggorilla en van de chimpansee. Van menig reiziger zijn deze dieren de hoogtepunten van een rondreis door Oeganda. Maar Oeganda heeft veel meer te bieden zowel qua wildlife, natuur als vogels.

Bekijk alle Rondreizen Oeganda

Mooiste Rondreizen Oeganda:

15 dagen
Vanaf € 5.295,- p.p.
Rondreis Oeganda Safari HoogtepuntenRondreis Oeganda Safari Hoogtepunten
9 dagen
Vanaf € 4.465,- p.p.
Groepsreis Oeganda op z'n MooistGroepsreis Oeganda op z'n Mooist

Oeganda wordt ook wel de Parel van Afrika genoemd. TIjdens een rondreis zijn vooral de nationale parken goed met elkaar te combineren. Het bekendste nationale park van Oeganda is Bwindi Impenetrable National Park, het leefgebied van de bedreigde berggorilla. Voor velen mag een gorilla tracking niet in een rondreis Oeganda ontbreken.

Dit geldt ook voor Kibale National Park, het park waar u een grote kans maakt op een ontmoeting met chimpansees.

Maar zoals gezegd heeft Oeganda veel meer te bieden dan gorilla's en chimpansees. Queen Elizabeth National Park is voor safariliefhebbers een belangrijk park. Nergens anders in Oeganda vindt u zoveel verschillende diersoorten dan hier! Andere hoogtepunten in een rondreis Oeganda zijn Murchison Falls National Park met prachtige watervallen en Lake Mburo National Park waar diersoorten voorkomen die u nergens anders tijdens een rondreis door Oeganda kunt spotten.

Het groene, vruchtbare Oeganda met vele waterbronnen is een paradijs voor vogels en voor vogelaars. Van prachtig gekleurde vogels tot bijzondere soorten. Het spotten van de zeldzame shoebill is voor menig vogelaar het doel van een rondreis door Oeganda.

Bekijk alle Rondreizen Oeganda

Individuele Rondreis Oeganda

Een individuele rondreis door Oeganda wordt helemaal op maat voor u gemaakt. Tijdens een gesprek geeft u aan wat uw wensen zijn. Met onze kennis en ervaring vertalen wij dit naar mogelijkheden, die we samen bespreken. Vervolgens ontwerpen we een reis voor u. Als deze helemaal aan uw wensen voldoet, gaan we aan de slag om uw rondreis Oeganda tot in de puntjes te organiseren.

Groepsrondreis Oeganda

Onze groepsrondreizen zijn kleinschalig. Begeleid door een Engelstalige gids ontdekt u Oeganda in een kleine groep gelijkgestemden. De groepsreizen hebben verschillende comfortniveaus variërend van comfortabel tot luxe.

Bekijk alle Oeganda Rondreizen