Rondreizen Zimbabwe

Zimbabwe

Rondreizen

Bekijk Rondreizen Zimbabwe     Neem contact op

Rondreizen Zimbabwe

Bekijk alle rondreizen Zimbabwe

Een rondreis door Zimbabwe zal u verrassen door de grote verscheidenheid van het land. Zimbabwe staat bekend om legendarische wildparken als Hwange National Park, Mana Pools National Park en Matabo National Park.

Historisch gezien heeft Zimbabwe grote waarde. Dit blijkt bijvoorbeeld uit Great Zimbabwe, eens de hoofdstad van rijk dat zich helemaal uitstrekte naar Zuid-Afrika en Mozambique. Landschappelijk zijn de Victoria Falls het onbetwiste hoogtepunt. Tijdens een rondreis Zimbabwe ziet u gegarandeerd highlight na highlight! 

Bekijk alle rondreizen Zimbabwe

Mooiste rondreizen Zimbabwe:

10 dagen
Vanaf € 7.675,- p.p.
Luxe fly-in safari Botswana & ZimbabweLuxe fly-in safari Botswana & Zimbabwe
16 dagen
Vanaf € 2.680,- p.p.
Groepsreis Zuid-Afrika, Zimbabwe & BotswanaGroepsreis Zuid-Afrika, Zimbabwe & Botswana

Een rondreis Zimbabwe kan uitstekend gecombineerd worden met Botswana, Namibië en Zuid-Afrika. Soms is er dan alleen sprake van een bezoek aan de Victoria Watervallen. Natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden. Wat te denken van Zambezi National Park en Hwange National Park? Beide liggen in het noorden van Zimbabwe en zijn goed bereikbaar vanuit Victoria Falls. 

Bekijk alle rondreizen Zimbabwe

Individuele rondreis Zimbabwe

Een individuele rondreis door Zimbabwe kan op verschillende manieren vorm krijgen. Voor een self drive is veelal een 4x4 nodig. De 4x4 kan zijn uitgerust met daktenten waardoor u op campsites verblijft. Er is enorm kwaliteitsverschil in campsites. Doordat wij meerdere keren per jaar naar onze bestemmingen reizen, weten wij de mooiste plekken. En ook de slechtere campsites die absoluut niet in een rondreis moeten worden opgenomen! Voor een self drive met verblijf in accommodaties is ook een 4x4 nodig. Niet een reguliere, maar goed uitgeruste 4x4. Behalve self drives kan een individuele rondreis ook een reis zijn met transfers, via de weg of in een klein vliegtuigje. Alles is dan voor u geregeld. U maakt safari's met deskundige gidsen die u het wild van dichtbij laten zien.

Groepsrondreis Zimbabwe

De meeste groepsrondreizen Zimbabwe zijn in combinatie met andere landen. Hierbij kan alleen Victoria Falls worden bezocht. Maar we bieden ook groepsrondreizen aan die u veel meer van dit prachtige land laten zien. De groepen zijn klein, maximaal 12 deelnemers, en we bieden veel gegarandeerde vertrekdata aan. Voor een aantal routes is er de keuze tussen een accommodatiereis en kampeerreis.

Bekijk alle rondreizen Zimbabwe