Rondreizen Malawi

Malawi

Rondreizen

Bekijk Rondreizen Malawi     Neem contact op

Rondreizen Malawi

Bekijk alle rondreizen Malawi

Een rondreis Malawi belooft een reis met veel afwisseling te worden. Het land heeft zoveel te bieden dat het lastig is om een keuze te maken.

Safari's, wildlife, natuur, outdoor activiteiten, strandvakantie, Malawi heeft het allemaal. En niet te vergeten gastvrijheid. Malawi wordt vanwege de vriendelijke bevolking wel "The warm heart of Africa" genoemd. Een rondreis door Malawi is pas compleet als u de lokale bevolking heeft ontmoet, bijvoorbeeld tijdens Eten bij Locals.

Bekijk alle rondreizen Malawi

Mooiste rondreizen Malawi:

15 dagen
Vanaf € 3.295,- p.p.
Self drive Malawi ZuidSelf drive Malawi Zuid
12 dagen
Vanaf € 5.195,- p.p.
Rondreis Zambia MalawiRondreis Zambia Malawi
16 dagen
Vanaf € 3.280,- p.p.
Groepsreis Zambia MalawiGroepsreis Zambia Malawi

Individuele rondreis Malawi

Voor een individuele rondreis Malawi wordt uw rondreis op maat gemaakt. De rondreis wordt helemaal afgestemd op uw interesses, gewenste reistempo, reisduur en budget. U hoeft tijdens een individuele rondreis geen rekening te houden met andere reizigers. Een individuele rondreis kan een self drive zijn, een rondreis met gids/chauffeur, in een klein vliegtuigje of een combinatie.

Ook is het mogelijk om een individuele rondreis door Malawi te combineren met een reis door Zambia. Erg geliefd is om na safari's in het fameuze South Luangwa National Park in Zambia en rondreis door Malawi te maken. Ook populair is om een safari rondreis door Botswana of Zimbabwe af te sluiten met een ontspannen verblijf aan Lake Malawi. Na een paar daagjes strand gaat u uitgerust terug naar huis.

Bekijk alle rondreizen Malawi

Groepsrondreis Malawi

Tijdens een groepsrondreis Malawi geniet u van het land en heeft u altijd de gids tot uw beschikking. In een kleine groep reis u door Malawi en verblijft in accommodaties of op campsites. Sommige groepsrondreizen zijn een combinatie van accommodaties en kamperen. De meeste rondreizen zijn een combinatie van de vele soorten bezienswaardigheden die Malawi te bieden heeft: safari, natuur en strand. Sommige rondreizen zijn qua activiteiten als wandelen of kajakken, intensiever dan andere. Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Bekijk alle rondreizen Malawi